Mám začít nový život?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
etatinek
1.3.11 17:00
janca21peta25 píše:
etatinek píše:
janca21peta25 píše:
etatinek píše:
janca21peta25 píše:
ještě mi nějak nejde do hlavy že když zakladatelka věděla že pan děla dluhy tak proč si sním pořídila další dítě.
Hloupá, naivní, mladá, zamilovaná, s růžovkami?? Třeba myslela, že ho dítě spraví, že se polepší a změní, nebo to v té době ještě nevěděla… Mě osobně to ale taky hlava nebere, ale holt asi ženská no… :roll: :-?
tak v tom případě nevím kdo je hloupý a naivní dítě nikdy nic nespraví a za 9 let mohla poznat co má doma pokud spolu aspon trochu komunikovali.mladá jsem to jo ale ruzovky jsem davno zahodila a naivní taky nejsem ale ty asi jo když si myslíš že za 9 let nic nepochopila a nepoznala. :-D

To jsem psal na ni, ne na tebe. To, že je zadluženéj a je na něj exekuce ví od prosince mám to tušení, jedno dítě má šest let a druhé „vyrobili“ před 13 měsíci, takže asi tak, chápeš?? To, že je celých devět let bez peněz sice věděla, ale asi netušila, že je zadluženéj až na půdu, nebo ano, zakladatelko?? :roll: :think:

Jo a abych nebyl úplně mimo téma, tak já jsem jednoznačně pro odchod k mamince, pokud s ní máš dobré vztahy a je ochotna tě přijmout, tak není co řešit… Pomůže ti psychicky i fyzicky, pohlídá dítka, pomůže materiálně, podrží tě, nebudeš na všechno sama atd… Do podnájmu bych sám teda nešel, to jsou taky děsný pálky dneska… :-? :think:
tak zase tak moc zadluženej není a uplně bez peněz taky nemuže být možná by to chtělo spolu vic komunikovat a ne hnetka utíkat a ptát se jiných.ona sama musí nejlíp vědět jestli ji to za to ještě stojí aspon to skusit každý se musí rozhodnout sam.

Jde o to, že když má plat skoro dvacet tisíc a ona z toho nevidí ani NIC, tak kde, s kým, při čem ty peníze utrácí, kde mizí?? A pokud má exekuce na plat kvůli dluhu, který se rovná jeho měsíčnímu příjmu, tak je buď tak neschopný splácet dluhy, který tvoří, nebo nevím… :think: 8-o

Prostě jde o to, že když chlap vydělává dvacet tisíc, tak ho nemůže žena živit z mateřský a dotovat ho celých devět let, to by spíš mělo být naopak, nemyslíš?? Já osobně bych takového chlapa teda nechtěl, nevím jestli ty jo, já teda určitě ne!! :roll: :-?

• Citovat
  • Upravit
janca21peta25
1.3.11 22:44
etatinek píše:
janca21peta25 píše:
etatinek píše:
janca21peta25 píše:
etatinek píše:
janca21peta25 píše:
ještě mi nějak nejde do hlavy že když zakladatelka věděla že pan děla dluhy tak proč si sním pořídila další dítě.
Hloupá, naivní, mladá, zamilovaná, s růžovkami?? Třeba myslela, že ho dítě spraví, že se polepší a změní, nebo to v té době ještě nevěděla… Mě osobně to ale taky hlava nebere, ale holt asi ženská no… :roll: :-?
tak v tom případě nevím kdo je hloupý a naivní dítě nikdy nic nespraví a za 9 let mohla poznat co má doma pokud spolu aspon trochu komunikovali.mladá jsem to jo ale ruzovky jsem davno zahodila a naivní taky nejsem ale ty asi jo když si myslíš že za 9 let nic nepochopila a nepoznala. :-D

To jsem psal na ni, ne na tebe. To, že je zadluženéj a je na něj exekuce ví od prosince mám to tušení, jedno dítě má šest let a druhé „vyrobili“ před 13 měsíci, takže asi tak, chápeš?? To, že je celých devět let bez peněz sice věděla, ale asi netušila, že je zadluženéj až na půdu, nebo ano, zakladatelko?? :roll: :think:

Jo a abych nebyl úplně mimo téma, tak já jsem jednoznačně pro odchod k mamince, pokud s ní máš dobré vztahy a je ochotna tě přijmout, tak není co řešit… Pomůže ti psychicky i fyzicky, pohlídá dítka, pomůže materiálně, podrží tě, nebudeš na všechno sama atd… Do podnájmu bych sám teda nešel, to jsou taky děsný pálky dneska… :-? :think:
tak zase tak moc zadluženej není a uplně bez peněz taky nemuže být možná by to chtělo spolu vic komunikovat a ne hnetka utíkat a ptát se jiných.ona sama musí nejlíp vědět jestli ji to za to ještě stojí aspon to skusit každý se musí rozhodnout sam.

Jde o to, že když má plat skoro dvacet tisíc a ona z toho nevidí ani NIC, tak kde, s kým, při čem ty peníze utrácí, kde mizí?? A pokud má exekuce na plat kvůli dluhu, který se rovná jeho měsíčnímu příjmu, tak je buď tak neschopný splácet dluhy, který tvoří, nebo nevím… :think: 8-o

Prostě jde o to, že když chlap vydělává dvacet tisíc, tak ho nemůže žena živit z mateřský a dotovat ho celých devět let, to by spíš mělo být naopak, nemyslíš?? Já osobně bych takového chlapa teda nechtěl, nevím jestli ty jo, já teda určitě ne!! :roll: :-?

tak jako takoveho chlapa bych taky nechtěla ale třeba není chyba jen v něm.nechci se ho zastavat prej je to hrozne od prosince a není divne aby si ničeho nevšimla?.myslím že nemá cenu se tady dohadovat co by kdyby myslím jen že je to na paní jak se rozhodne my dva to spolu nevyřešíme a ani nevidíme uplně do jejich života jen mužem spekulovat o tom jak to maj a to mě ani nebaví štourat se někomu v životě.vždycky je to na rozhodnutí te osoby ktere se to týká a muže ji tady 1000 lidí psát že se na něho má vykašlat ale ona musí vědět nejlíp jak to maji a jak to je.jen to jsem chtěla nechtěla jsem se tady s někym dohadovat. :wink:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
2.3.11 18:48
janca21peta25 píše:
etatinek píše:
janca21peta25 píše:
etatinek píše:
janca21peta25 píše:
etatinek píše:
janca21peta25 píše:

Prostě jde o to, že když chlap vydělává dvacet tisíc, tak ho nemůže žena živit z mateřský a dotovat ho celých devět let, to by spíš mělo být naopak, nemyslíš?? Já osobně bych takového chlapa teda nechtěl, nevím jestli ty jo, já teda určitě ne!! :roll: :-?
tak jako takoveho chlapa bych taky nechtěla ale třeba není chyba jen v něm.nechci se ho zastavat prej je to hrozne od prosince a není divne aby si ničeho nevšimla?.myslím že nemá cenu se tady dohadovat co by kdyby myslím jen že je to na paní jak se rozhodne my dva to spolu nevyřešíme a ani nevidíme uplně do jejich života jen mužem spekulovat o tom jak to maj a to mě ani nebaví štourat se někomu v životě.vždycky je to na rozhodnutí te osoby ktere se to týká a muže ji tady 1000 lidí psát že se na něho má vykašlat ale ona musí vědět nejlíp jak to maji a jak to je.jen to jsem chtěla nechtěla jsem se tady s někym dohadovat. :wink:
:potlesk: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
Tattiana
2.3.11 20:16

8-o tak mě furt chybí ta odpověď zakladatelky ohledně nízkého dluhu a celkem vyšší výplaty :roll:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
2.3.11 21:03
ivik21 píše:
8-o tak mě furt chybí ta odpověď zakladatelky ohledně nízkého dluhu a celkem vyšší výplaty :roll:

No výplata 18-19 tis. Kč psala a dluhy v celkové výši cca 42 000… Jestli je to oficiální, nebo jen k tomuhle se ji přiznal, to už je věc jiná, to by nám zakladatelka mohla objasnit… Ale, že někdo dokáže při takovém platu ještě sekat dluhy, tak to je na pováženou… No, ale budiž… Ale že při takové výplatě není schopen tak „malé“ dluhy zplácet, tak to už je do nebe volající!! :zed: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Tattiana
3.3.11 06:29

já vím že psala, ale příjde mi to divné, pěkná výplata, nicmoc dluh, a zakladatelka furt bez peněz… Psala jsem, jestli ještě partner něco netají 8-o ohledně dalších dluhů .

• Citovat
  • Upravit
etatinek
3.3.11 19:58
ivik21 píše:
já vím že psala, ale příjde mi to divné, pěkná výplata, nicmoc dluh, a zakladatelka furt bez peněz… Psala jsem, jestli ještě partner něco netají 8-o ohledně dalších dluhů .

No zakladatelka na nás kašle… Já spíš myslím, že ten její buď za a) Neumí hospodařit s penězma a všechno rozháže - utratí za blbosti a nemá žádné znalosti ekonomiky, bankovnictví, něco jako, že si myslí, že dluhy se jen neberou a musí se i zplácet, tak to neuznává a nedokáže si pohlídat splácení, nebo za b) Je to závislý člověk na něčem (drogy, automaty, milenky, alkoholu, akcičkách, zábavě atd…) a všechny peníze utopí tam… :think: :zed:

To, že ten chlap nedokáže z takového platu ušetřit ani korunu, případně se postarat o ženu a děti, tak pro mě osobně by to byl signál, že s takovým člověkem nechci žít, mít rodinu a ani bych s ním dávno nebyl, to myslím jako z pohledu ženské samozřéjmě, ehm… :lol: :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky