Máme muže, ale vzrušují nás ženy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
327
15.12.14 11:43
@chrastitko11 píše:
Tak pokud to chces taky jen vyzkouset, tak na flirt dej pozitivni reakci a uvidis. Zkusis to a to proc to dela neres. Proste se ji asi libis.

Já se s ní znám z práce, je starší, vykáme si. Na chlapy reagovat umím, na ženský nevím jak.
Vždycky přemýšlím, jestli ji mám odehnat, když se mě (určitě vědomě) dotkne. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
15.12.14 12:13

Tak pokud ju chces dotkni se ji na oplatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
15.12.14 12:15

Pokud ji odezenes tak ji das jasne najevo, ze ji nechces. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
15.12.14 13:26
@chrastitko11 píše:
Tak pokud ju chces dotkni se ji na oplatku.

Jenže to moc neumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
15.12.14 13:28
@chrastitko11 píše:
Pokud ji odezenes tak ji das jasne najevo, ze ji nechces. :nevim:

Mně připadá divný, že je tak kontaktní, ale neumím jí to říct, že mi to třeba vadí. :oops: I když současně mě taky někdy vzrušuje pomyšlení na ni i její přítomnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
16.12.14 19:15

Uvítám i rady od leseb. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.14 13:06
@janeshort píše:
Uvítám i rady od leseb. :)

Nejsem lesba, jsem bi, ale tvůj přístup mě trochu naštval. Ty bys ji možná chtěla, ale neumíš to dát najevo a tak se nás ptáš, jak ji odpálkovat? Ona má trpět za tvou neschopnost se rozhodnout, projevit?
Takže chudák holka, která na tobě asi vidí, že tam nějaká přitažlivost z tvé strany je, zničehonic dostane ledovou sprchu, protože si nevíš rady, co se sebou. Pokud je lesba a jsou to její první snahy o sblížení, bude mít trauma na celý život. Ono to je dost jiné, než když chlap balí ženu, ten má milionkrát víc možností se porozhlédnout jinde…
Moje rada: Buď jí vyjdi vstříc, nebo buď chladná a drž si odstup, ale už si s ní nehraj.
V extrémním případě jí řekni, že je hnusná, smradlavá lesba, ať táhne ke všem čertům a budeš mít navždy pokoj. Ona taky, protože už o tebe nebude stát ani v nejmenším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
17.12.14 14:14
@hakuna matata píše:
Nejsem lesba, jsem bi, ale tvůj přístup mě trochu naštval. Ty bys ji možná chtěla, ale neumíš to dát najevo a tak se nás ptáš, jak ji odpálkovat? Ona má trpět za tvou neschopnost se rozhodnout, projevit?
Takže chudák holka, která na tobě asi vidí, že tam nějaká přitažlivost z tvé strany je, zničehonic dostane ledovou sprchu, protože si nevíš rady, co se sebou. Pokud je lesba a jsou to její první snahy o sblížení, bude mít trauma na celý život. Ono to je dost jiné, než když chlap balí ženu, ten má milionkrát víc možností se porozhlédnout jinde…
Moje rada: Buď jí vyjdi vstříc, nebo buď chladná a drž si odstup, ale už si s ní nehraj.
V extrémním případě jí řekni, že je hnusná, smradlavá lesba, ať táhne ke všem čertům a budeš mít navždy pokoj. Ona taky, protože už o tebe nebude stát ani v nejmenším :lol:

Lesba není, je na chlapy.
Protože nevím, jak na ženu reagovat, tak se ptám. Odpálkovat ji nechci. Ale taky nechci, aby moje kladná reakce byla divná. Díky za radu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Safrane
17.12.14 19:19
@janeshort píše:
Jenže to moc neumím.

A co umíš? Píšeš o ní, že je asi úchyl, v dalším příspěvku napíšeš, že tě to láká. Nechápu, jak vůbec můžeš tolik rozporu psát o jedné osobě. Ty jsi žena pro muže, nikoli pro ženu. To bys totiž musela v sobě mít cit a něhu. Skutečnost je taková, že jsi jak buldozer v růžích. Nech jí na pokoji, akorát těžce zraníš její city. Stejně nevíš, co chceš.

• Citovat
  • Upravit
327
17.12.14 20:07
@Safrane píše:
A co umíš? Píšeš o ní, že je asi úchyl, v dalším příspěvku napíšeš, že tě to láká. Nechápu, jak vůbec můžeš tolik rozporu psát o jedné osobě. Ty jsi žena pro muže, nikoli pro ženu. To bys totiž musela v sobě mít cit a něhu. Skutečnost je taková, že jsi jak buldozer v růžích. Nech jí na pokoji, akorát těžce zraníš její city. Stejně nevíš, co chceš.

Díky za odezvu. Když jsem psala něco o ní, rozhodně jsem to nemyslela špatně, je to těžké vyjádřit :oops:. Nechci ji zranit. Kdyby po mě vyjela nějak víc, tak se nebudu bránit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.12.14 21:49
@janeshort píše:
Díky za odezvu. Když jsem psala něco o ní, rozhodně jsem to nemyslela špatně, je to těžké vyjádřit :oops:. Nechci ji zranit. Kdyby po mě vyjela nějak víc, tak se nebudu bránit.

Určitě nic nezkazíš tím, že budeš milá, vstřícná, kamarádská. Pochopí, že ti její přítomnost není nepříjemná. Do ničeho jiného se nutit nemusíš. Víc se asi stejně dělat nedá. Takové věci se pohnou většinou až po několika sklenkách vína na nějaké akci. Nejdřív se o tom laškuje (řeči typu „hele a už jsi to zkoušela s holkou?“ buď se zhnusí, že to teda nikdy, fuj, nebo řekne jo, zkusila jsem, případně, že by to teprve chtěla zkusit… pak už může jít člověk na věc). Jestli se na to necítíš, nech to na ni, buď se odhodlá, nebo ne. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
17.12.14 22:29
@hakuna matata píše:
Určitě nic nezkazíš tím, že budeš milá, vstřícná, kamarádská. Pochopí, že ti její přítomnost není nepříjemná. Do ničeho jiného se nutit nemusíš. Víc se asi stejně dělat nedá. Takové věci se pohnou většinou až po několika sklenkách vína na nějaké akci. Nejdřív se o tom laškuje (řeči typu „hele a už jsi to zkoušela s holkou?“ buď se zhnusí, že to teda nikdy, fuj, nebo řekne jo, zkusila jsem, případně, že by to teprve chtěla zkusit… pak už může jít člověk na věc). Jestli se na to necítíš, nech to na ni, buď se odhodlá, nebo ne. :mavam:

Díky za radu :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
27.12.14 09:38

Copak tady uz nikdo nediskutuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.14 22:17