Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Rotha upřímně jsem na tímhle anonymem hodně přemýšlela. Nakonec jsem ho dala částečně kvůli té kamarádce a částečně kvůli sobě (a to asi víc kvůli BDSM a informaci o mém orgasmu než bisexualitě). Používám tu nick, který už léta letoucí používám i v reálu a svět je malej…
Nemyslel sem přímo jen tebe, ale hlavně když sem pročítal diskuzi, tak to byl samý anonym, jako kdyby se bylo za co stydět v 21 století
, tvůj postoj chápu, a neříkám, že to je vždy blbé psát anonymně. Beru to jako celek. ![]()
@Rotha no sice žijeme v 21. století, ale o jednu kamarádku jsem nejspíš díky přiznání, že jsem ‚úchyl‘ (tehdy jen BDSM ale hetero) přišla… A jakkoli si říkám, že mě to nemusí trápit, když se na mě vyprdla kvůli takové malichernosti, trápí mě to.
@Anonymní píše:
@Rotha no sice žijeme v 21. století, ale o jednu kamarádku jsem nejspíš díky přiznání, že jsem ‚úchyl‘ (tehdy jen BDSM ale hetero) přišla… A jakkoli si říkám, že mě to nemusí trápit, když se na mě vyprdla kvůli takové malichernosti, trápí mě to.
Potom byla divná ona ne ty. ![]()
Jinak bdsm je forma tvrdého sexu, žádné uchylarny.
Zajímavá diskuze…taky mám manžela a děti a pokukuju po ženských..osobní zkušenost nemám, hodně mě přitahuje jedna moje kamarádka, ale asi se bojím, jak by manžel reagoval, kdybych s ní něco měla a zamotala se do toho. mám ji velmi ráda a sex by to mohl zkazit..ale sny mám neustále, ta chemie směrem k ní je zajímavá
![]()
@Anonymní píše:
Rozhodně moc zajímavá diskuse (hlavně ten rozjezd v roce 2013).
Přidávám se do skupiny: mám manžela, který mě vzrušuje, máme dítko a zároveň mě přitahují ženy (někdy a některé). Mám i pár zkušeností s kamarádkou, která u nás chvíli bydlela (dnes už má také manžela a děti a repete je bohužel vysoce nepravděpodobné), a bylo to fantastické… Ale (ačkoliv naprostá většina akce a kontaktu probíhala mezi mnou a ní), neobešlo se to bez žárlivosti z mé strany. Moc ráda bych si to s nějakou ženou zopakovala, ale má to spoustu háčků. Jak se vypořádat se žárlivostí? Kde jak někoho najít? Nedokážu si představit, že bych do toho šla s někým úplně cizím třeba na inzerát, ženy, které by mě přitahovaly v mém okolí, určitě bi- nejsou, ještě
k tomu se do toho u nás motá BDSM… Navíc nemám úplně sebevědomí (jednak postava, věk, jednak fakt, že dovést mě k orgasmu chce fakt hodně trpělivosti a času…)… Takže mám obavu, že už navždy zůstane jen u vzpomínek a snění… No kdyby se tu našel někdo třeba na povídání, sdílení zkušeností a fantazií… Tady nebo přes SZ… Ráda si rozšířím obzory
Tak žárlivost…chápu, že jsi měla trojku s kamarádkou a manželem.
U nás nejprve byl stud, přeci jen je jiné, být nazí na nudapláži, nebo to pak dělat před sebou, ale nakonec, děláme to všichni, že… ![]()
S ní, začaly jsme pomalu, opatrně, popvé jen líbání, mazlení, muži sahali jen na tu svou, podruhé už jsme zkusily i orál druhé, a i muži hladili i tu druhou… vše bylo až asi počtvrté, páté, a to už spíš vzrušovalo, jak jsme se na sebeb těšili
.
Snad nepohoršuji otevřeností
@petanevesta to mám stejně, těch pár, které by připadaly v úvahu, mám na tolik ráda, že bych nerada přišla o to kamarádství, kdyby to nevyšlo… S manželem by problém nebyl, s holkou to mám oficiálně dovolené ![]()
U nás to bylo úplně jen mezi mnou a ní, manžel nás třeba jen svázal, nebo diktoval, co máme dělat, případně použil vosk, důtky a tak. Ale její intimní místa a líbání bylo vyhrazeno jen mě… (A přesto se zvonek žárlivosti ozýval.) Nejdřív hrozný stud, zároveň vzrušení ze zakázaného ovoce, pak i příjemné vzrušení už jen při pomyšlení nebo vzpomínce… upřímně se mi víc líbilo mazlení a líbání s ní, nebo být k sobě svázané, než třeba orál
. A i takové příjemné holčičí souznění, když jsme se na procházce vzali za ruce… Hezké vzpomínky
… Jenže jak už jsem říkala, teď jednak nevím, kde vzít a jednak se bojím žárlivosti a nechci rozbít rodinu (a sama bez manželova impulsu bych se asi neodhodlala… Vlastně když nad tím přemýšlím, bez manželovy přítomnosti mezi námi nikdy nic nebylo, maximálně to vodění za ruku, nebo zcela nevinné přitulení
. )
@Anonymní píše:
@petanevesta to mám stejně, těch pár, které by připadaly v úvahu, mám na tolik ráda, že bych nerada přišla o to kamarádství, kdyby to nevyšlo… S manželem by problém nebyl, s holkou to mám oficiálně dovolené![]()
A jak jsi to vybalila na manžela, že tě lákají ženy? Já se v tom plácám několik let a manželovi jsem nic neřekla..nějak se bojím, že by to vzal blbě a myslel by si, že ho hned plánuju podvadet..
Nicméně nevím, jak z toho ven. ke kamarádce chovám jak city, tak mě hodně lákaji něžnosti s ní, i když bychom si musely asi dát nějaký alkohol..ale ten strach vždy převládne, nechci o ní přijít
To máme podobně, víc mne bere to mazlení a líbání se ženou, je to prostě takové něžnější, fakt si nepřipadám ani BI, ale tohle mne vzrušuje.
A ano, i mě by při tom ten mužský element chyběl, sama jen s ní bych do toho asi nešla, ale když jsme tam obě měli i toho svého… A s tou žárlivostí, já se parodoxně spíš styděla, když jsem měla poprvé interakci s tím druhým, jak se bude manžel na mě dívat
![]()
@tanker píše:
Aspoň jednou v životě, Pane Bože prosím.![]()
![]()
A kdyby si na oplátku tvá žena přála trojku ale s 2 muži tak by jsi to na oplátku doufám taky splnil ![]()
@tanker píše:A kdyby si na oplátku tvá žena přála trojku ale s 2 muži tak by jsi to na oplátku doufám taky splnil
Aspoň jednou v životě, Pane Bože prosím.![]()
![]()
@Anonymní píše:
Mám chlapa, jsem na chlapy, ale jeden čas mě přitahovala jedna žena (asi proto, že mi připadalo, že po mě trochu jede). Dneska se mi o ní zdálo. Krásný sen.
To je normální, člověk se může zamilovat do člověka, který není v jeho sexuální orientaci. Neboť se zamilujes hlavně do charakteru toho člověka, samozřejmě i vzhledově. Má to dokonce i jméno. Já se trochu zakoupila 2 krát do ženy, ale které jsem znala, a strašně ní imponovaly nejen svou krásou ale svou aurou, ovšem sex jsem si s ní. i nedokázala představit, maximálně líbání a sex s ženou mě vůbec nějaká, dokonce se mi ženské přirození nijak nelibi
@petanevesta hele já vlastně nevim
… Určitě jsme se o tom nějakou dobu (měsíce? roky?) bavili, s tím že se mi v povídkách nebo videích líbí dívčí orgasmus, nebo jsme řešili na ulici která holka se nám líbí/nelíbí (oběma), mě se tehdy líbila domina z wired pussy
… No a pak chvíli neměla kde bydlet ta kamarádka a slovo dalo slovo… A tak jsem si ověřila že se mi to líbí i v reálu, nejen jako fantazie ![]()
@Žanetadivá možná to je divný, ale druhý chlap mě vůbec neláká
… Vlastně mě ani v mém okolí asi nenapadá žádný, s kterým bych do toho byla ochotná jít ![]()
****@Anonymní**** píše:" možná to je divný, ale druhý chlap mě vůbec neláká… Vlastně mě ani v mém okolí asi nenapadá žádný, s kterým bych do toho byla ochotná jít
Hele, mne taky nelákal, a ani jiná žena, začala jsem mít takové představy, ale v reálu jsem to nechtěla, neuměla si to představit skutečně…
, no a pak se stalo…ale s holkou jsme na sebe sahaly hned, s tím jejím až při asi třetím setkání, a vše jsme se odhodlaly až zase příště… to víš, že oni by chtěli hned
. A nakonec to bylo fajn, nevíc oni nejsou z našeho okolí, ale cca 100km od nás, takže nehrozí náhodné setkávání. Žijeme jen jednou, ne?
Jo musím říct že vím co to je, já jsem vždy byla víc na ženy ale v rámci trendu a tlaku kamarádek jsem měla první sex s mužem a vlastně se mi to líbí a je to skvělé ale on mě vlastně nevzrušuje a celkově mužské přirození pro mě není zajímavé. Jsme spolu do dnes a máme sex normálně ale já stejně jsem víc na ženy, když vidím ženské tělo tak se okamžitě vzruším a když masturbuji tak myslím na sexy ženu a to mě extrémně rychle vzruší zatímco pomyšlení na muže nebo na mého přítele vůbec. Ale celkově mi to vyhovuje ale ve vztahu je vše dobré.
Zajimavá diskuse, jen jsem nečetla vše. Měla jsem dříve obrovský komplex…Taky mám dítě i muže, ale už od mládí chodím i se ženami. Byla to taková sinusoida, ale prostě se mi líbí oboje pohlaví. Manžel to ví…ale milenku nemůžu najít. Je to škoda. Snad to stihnu ještě na starší kolena:-). Jsem pohledná, můj problém je, že neumím začít sama.