Maminky dětí s vývojovou dysfazií

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.7.20 13:37
@Sarael píše:
@Jana206 Prosimtě mohla bys tady tedy vypsat nebo dát nějaké odkazy, videa atd na ty speciální metody s dětmi? Moc by mi to pomohlo k další inspiraci, co dělat s malým.
My máme krabičku s obrazkama, kterou používáme formou hry na učení podle logopedky. Teď máme do příští návštěvy natrénovat, aby zvládal aspoň 10× za sebou střídání v nějaké činnosti, že se tím prý posiluje porozumění. Ale zatím teda nějaké větší pokroky v mluvení nejsou. Občas po mně u těch kartiček zopakuje citoslovce a taky některé ty činnosti z obrázku umí použít i v reálu, tak jsem ráda i za ty malé pokroky, ale už teď vidím, že to bude běh na dlouhou trať a hodně dřiny, ach jo. No ce dá dělat.

my taky máme střídat ty činnosti :) ty -já, ty - já, ty - já Prý je to dobré na ten nácvik řeči.
A oční kontakt. To synovi nejde moc… asi i moje chyba.

• Citovat
  • Upravit
16
9.7.20 15:02

Chci se zeptat zkoušel někdo z vás nějaké vitamíny? Mně o tomto zatím nikdo nic moc neříkal. Dcera mi skoro nejí ani ovoce a zeleninu. A ještě jestli jste dělaly porozumění pomocí obrázků a jestli to pomohlo. (Kartičky s denními činnostmi apod). Ještě mám tedy flashku z rána péče na znakování a to jsme tedy ještě nezkoušeli. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22752
9.7.20 15:36

My zkouseli jen EyeQ pul roku, ale nemelo to na chovani vliv. Karticky s cinnostmi jako snidane, oblekani, odchod do skolky atd. jsme meli na ty zmeny cinnosti, ale taky to na chovani vliv nemelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.20 16:08

@Barrrca my dávali Moellers a nedám na něj dopustit. Syn po něm začal reagovat na základní pokyny.
Kartičky jsme neměli a ani nikdo nedoporučoval. Chvíli jsme znakovali.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová