Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
sieta.m píše:
Jo to já ještě dokázala svižně vstávat z gauče a odhopkat k ledničce
lulushka píše:No tak holky, čeština je květnatý jazyk, nemusíme to psát tak přímo, že josieta.m píše:
Jo to já ještě dokázala svižně vstávat z gauče a odhopkat k ledničce![]()
to já taky, akorát jsem se spíš valila než odhopkala
Omites jak jsi napsala že si tam chodila na cvičení pro těhotné, tak jsem koukla na tvůj profil a zjistila jsem, že jsme tam chodily spolu ![]()
Tak jsem zjistila, že i Jiří Kubrický je dětský ortopéd, nemáte s ním zkušenosti?
Ahoj devcata, tak se pridavam a zdravim z Luzic… Do Hodonina je to kousek,kdyby mel nekdo chut vyrazit na prochazku…Mam rocniho chlapecka
Ka2 ahojky.....tak marně přemýšlím, kterou maminku s ročním Kubíkem potkáváme venku na vycházkách a na nic jsem nepřišla…já jsem taky z Lužic ![]()
Ty mas jak stary dite? Nebyli jsme spolu na Vitani? Jinak zdravim do Luzic ![]()
Ahojte holky. ![]()
Můžu se přidat? Prďolku teprve čekáme. Nyní bydlíme v Hodoníně a chtěla bych se zeptat, jakého dětského doktora by jste mi doporučily?
Co říkáte na Hlásenskou?
Moc děkuji. ![]()
1macinka píše:
Ahojte holky.
Můžu se přidat? Prďolku teprve čekáme. Nyní bydlíme v Hodoníně a chtěla bych se zeptat, jakého dětského doktora by jste mi doporučily?Co říkáte na Hlásenskou?
Moc děkuji.
S Dr. Hlásenskou jsem moc spokojená
můžu jen doporučit. Je to díky stěhování naše druhá děcká a jsem ráda, že nás vzala, ostatní děcké tak ochotné nebyly ![]()
Já jsem z Dubňan a chodíme do Srdíčka, protože to máme 5 minut od baráku. Takže jsem asi moc neporadila, že ![]()
Ale kdyby jste věděli o nějaké akci v Hodoníně,tak to sem klidně napište. Malý má 14m a je zvyklý na kolektiv. Děti má moc rád, jenom si s nima ještě neumí moc hrát.
1macinka píše:
Ahojte holky.
Můžu se přidat? Prďolku teprve čekáme. Nyní bydlíme v Hodoníně a chtěla bych se zeptat, jakého dětského doktora by jste mi doporučily?Co říkáte na Hlásenskou?
Moc děkuji.
Ahoj,my chodime k Mickove,a jsem spokojena. Kamaradka,ta je u Hlasenske a taky dobry,nestezuje si. Zalezi,kde bydlis,aby si nemusela treba nekam daleko.
Pajoš píše:1macinka píše:Ahoj,my chodime k Mickove,a jsem spokojena. Kamaradka,ta je u Hlasenske a taky dobry,nestezuje si. Zalezi,kde bydlis,aby si nemusela treba nekam daleko.
Ahojte holky.
Moc děkuji.
Děkuji. A kde má ta Mickova prosim ordinaci?
Ještě, když má paní Hlásenská dovolenou, tak za ni zaskakuje kousek vedle paní Kotková (doufám,že se tak jmenuje). A ta je taky dobrá, příjemná doktorka, hezky se z malou mluvila, měli jsme tu čest tam jít nějak na nový rok, ale tam je nevýhoda, že musíš nechat u cesty kočár před barákem. U Hlásneské si můžeš zaparkovat na dvoře nebo dát kočár pod nástřešek. Pro nás je malinko dál, že bydlíme u Kulturáku v Hodoníně a ona je na té Brandlovce
nebo co je to za ulici, ale není to tak daleko tam dojít. A líbí se mi u ní systém objednávání do poradny, to bývalá. děcká tak neměla.
Jo doktora
, nevím proč, myslela jsem si dětský koutek. Asi už mám vymytý mozek. Budiž mi omluvou, že jsme se dopoledne vrátili z MC