Maminky Hodonín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10178
12.1.12 12:53
sieta.m píše:
Jo to já ještě dokázala svižně vstávat z gauče a odhopkat k ledničce :lol:
:lol: :lol: to já taky, akorát jsem se spíš valila než odhopkala :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
12.1.12 13:13
lulushka píše:
sieta.m píše:
Jo to já ještě dokázala svižně vstávat z gauče a odhopkat k ledničce :lol:
:lol: :lol: to já taky, akorát jsem se spíš valila než odhopkala :P
No tak holky, čeština je květnatý jazyk, nemusíme to psát tak přímo, že jo :lol:
  • Citovat
  • Upravit
2976
12.1.12 13:15

Omites jak jsi napsala že si tam chodila na cvičení pro těhotné, tak jsem koukla na tvůj profil a zjistila jsem, že jsme tam chodily spolu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
15.2.12 09:41

Tak jsem zjistila, že i Jiří Kubrický je dětský ortopéd, nemáte s ním zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Ka2
376
11.3.12 12:06

Ahoj devcata, tak se pridavam a zdravim z Luzic… Do Hodonina je to kousek,kdyby mel nekdo chut vyrazit na prochazku…Mam rocniho chlapecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
13.3.12 12:58

Ka2 ahojky.....tak marně přemýšlím, kterou maminku s ročním Kubíkem potkáváme venku na vycházkách a na nic jsem nepřišla…já jsem taky z Lužic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka2
376
13.3.12 16:22

Ty mas jak stary dite? Nebyli jsme spolu na Vitani? Jinak zdravim do Luzic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
14.3.12 11:51

Ahojte holky. :mavam:
Můžu se přidat? Prďolku teprve čekáme. Nyní bydlíme v Hodoníně a chtěla bych se zeptat, jakého dětského doktora by jste mi doporučily? :) Co říkáte na Hlásenskou?
Moc děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.3.12 11:56
1macinka píše:
Můžu se přidat? Prďolku teprve čekáme. Nyní bydlíme v Hodoníně a chtěla bych se zeptat, jakého dětského doktora by jste mi doporučily? :) Co říkáte na Hlásenskou?
Moc děkuji. :kytka:

S Dr. Hlásenskou jsem moc spokojená :palec: můžu jen doporučit. Je to díky stěhování naše druhá děcká a jsem ráda, že nás vzala, ostatní děcké tak ochotné nebyly :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
14.3.12 11:57

Já jsem z Dubňan a chodíme do Srdíčka, protože to máme 5 minut od baráku. Takže jsem asi moc neporadila, že 8)
Ale kdyby jste věděli o nějaké akci v Hodoníně,tak to sem klidně napište. Malý má 14m a je zvyklý na kolektiv. Děti má moc rád, jenom si s nima ještě neumí moc hrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
14.3.12 11:57
1macinka píše:

Ahoj,my chodime k Mickove,a jsem spokojena. Kamaradka,ta je u Hlasenske a taky dobry,nestezuje si. Zalezi,kde bydlis,aby si nemusela treba nekam daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
14.3.12 12:01
Pajoš píše:
1macinka píše:
Ahoj,my chodime k Mickove,a jsem spokojena. Kamaradka,ta je u Hlasenske a taky dobry,nestezuje si. Zalezi,kde bydlis,aby si nemusela treba nekam daleko.

Děkuji. A kde má ta Mickova prosim ordinaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.3.12 12:07

Ještě, když má paní Hlásenská dovolenou, tak za ni zaskakuje kousek vedle paní Kotková (doufám,že se tak jmenuje). A ta je taky dobrá, příjemná doktorka, hezky se z malou mluvila, měli jsme tu čest tam jít nějak na nový rok, ale tam je nevýhoda, že musíš nechat u cesty kočár před barákem. U Hlásneské si můžeš zaparkovat na dvoře nebo dát kočár pod nástřešek. Pro nás je malinko dál, že bydlíme u Kulturáku v Hodoníně a ona je na té Brandlovce :idea: nebo co je to za ulici, ale není to tak daleko tam dojít. A líbí se mi u ní systém objednávání do poradny, to bývalá. děcká tak neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
14.3.12 12:14

Jo doktora :zed: :zed: , nevím proč, myslela jsem si dětský koutek. Asi už mám vymytý mozek. Budiž mi omluvou, že jsme se dopoledne vrátili z MC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
14.3.12 12:18

Holky díky, asi zkusíme teda pak tu Hlásenskou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová