Maminky Hodonín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6598
23.6.12 17:57

ahoj, zřejmě myslíš Inu?
http://www.kocarky-ina.cz/
je to naproti kina… Mutsy jsem tam neviděla ale co vím, tak ti ho k nim můžou objednat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
23.6.12 18:29
@gabrielka.h píše:
ahoj, zřejmě myslíš Inu?
http://www.kocarky-ina.cz/
je to naproti kina… Mutsy jsem tam neviděla ale co vím, tak ti ho k nim můžou objednat ;)

No ja uz mam objednanou korbicku od jedne pani,ale libi se mi jeste jedna barvicka, takze bych ji rada videla :(..Do brna se mi z Bv fakt nechce a nemam ani jak :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22620
23.6.12 19:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.6.12 22:41

Tady u hlavní křižovatky je nová prodejna kočárků (jak je ta prodejna kuchyní, tak vedle toho ten průchod) ale nevím jak se to jmenuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anavi8666
26.6.12 11:42

No to je ta Tiva baby, ale stejně, tam nemají moc velký výběr. teď jsem kupovala zajetý použitý kočár a rozhodli jsme se pro nějaké dražší značky, chtěla jsem si to někde ošahat než pro to pojedu a měla jsem smůlu. Jinak doporučuji golfky casualplay skyline, máme je a jsem s něma spokojená.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.12 11:22

Dětský lékař

Ahoj prosím neporadili by jste mi nějakého dobrého dětského lékaře v Hodoníně?

• Citovat
  • Upravit
74217
23.7.12 13:49
@Anonymní píše:
Ahoj prosím neporadili by jste mi nějakého dobrého dětského lékaře v Hodoníně?

Mudr Danuše Hlásenská, za mě nejlepší a pak paní Kotková :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.7.12 14:20

Moc děkuji za odpověď! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka2
376
26.9.12 13:49

@katynka21 prosím můžu se zeptat na to cvičení ve školce? Je to ještě? A nějaké info? Děkuji moc za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
27.9.12 12:00

Ahoj Ka2…cvičení by mělo začít příští středu a bývalo to od 4 hodin. Tak pokud se nic nezměnilo, tak by to tak mělo být. Kdyžtak se pak ještě kouknu na stránky obce, tam to je. A kdyby to bylo nějak jinak, tak ti písnu.
Jinak jak dojdeš do školky, tak se chodilo až do zadního vchodu a do prvního patra. Ale to určitě uvidíš maminy jak se tam trousí.
Kdyby si chtěla vědět ještě něco, tak písni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka2
376
27.9.12 12:25

Děkuji moc za info..přemýšlím, že budeme chodit..Nemusí se nijak přihlašovat? Já na stránky mrknu a kdybych měla otázky, napíšu. Ještě jednou děkuji! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.10.12 21:53

Ahoj maminky mohu se kvam pridat taky cekam mimco budu mit kluka
a jsem z hodonina ktera ma termyn v listopadu dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
14.11.12 15:02

Dámy a maminky, chodí někdo z Vás do rodinného centra v Hodoníně na Štefanikově? Já pořád neznám mamku se stejně starým prckem a do toho centra se mi úplně samotné nechce. Ale kluk by potřeboval mezi děti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
5.4.13 17:45

Kartárky Hodonín

Ahoj maminky, chcela by som sa vás spýtať, či ste náhodou nebola niektorá v Hodoníne (alebo okolí) u nejakej dobrej veštice. Napr. Janíková, Šenkýrová -Milotice a pod. Ďakujem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
5.4.13 20:09

Holky, chodíte některá na plavání v Hodoši? Nebo máte to v plánu? Pro děti od půl roku do bazénu?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová