Maminky Hodonín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6598
14.3.12 12:21

My chodíme k pí. Kotkové a za sebe můžu jen doporučit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.3.12 12:25
gabrielka.h píše:
My chodíme k pí. Kotkové a za sebe můžu jen doporučit :palec:

Jak to děláš s kočárem? Mě právě zarazilo, že musím nechat venku kočár, to se mi moc nelíbilo a pokaždé autem tam se nedalo dostat, ale je fakt příjemná paní doktorka, říkala, že jí máme přijít říct, jak to vypadá s dcerou i když už bude naše děcká ordinovat, že ji zajímá, jak se to vyvíjí, tak mě potěšila, že nebere ty děti jen jak na běžícím pásu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6598
14.3.12 12:29

No s těma kočárkama je to bohužel blbé :? vždycky jsem trnula aby tam na nás čekal :roll: to mají fakt blbě vyřešené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka2
376
14.3.12 13:23

Taky mame pani doktorku Hlasenskou a je moc prijemna i se sestrickou. Doporucuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
14.3.12 13:35
1macinka píše:
Pajoš píše:
1macinka píše:
Ahojte holky. :mavam:
Můžu se přidat? Prďolku teprve čekáme. Nyní bydlíme v Hodoníně a chtěla bych se zeptat, jakého dětského doktora by jste mi doporučily? :) Co říkáte na Hlásenskou?
Moc děkuji. :kytka:
Ahoj,my chodime k Mickove,a jsem spokojena. Kamaradka,ta je u Hlasenske a taky dobry,nestezuje si. Zalezi,kde bydlis,aby si nemusela treba nekam daleko.
Děkuji. A kde má ta Mickova prosim ordinaci?

V hodoníně v Bažantici,u duhovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
14.3.12 15:04

Ka2 to nevím, myslím že vy jste byli asi na tom vítání až po nás…my budeme mít 18 měsíců.
A jak se jmenuješ bo pošli foto, od vidění se určitě budeme znát. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.3.12 15:13

Mi ani na vítání nebyli, to si tam mám zavolat a objednat se :?: Malá už má půl roku :jazyk: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
14.3.12 15:19

To záleží odkud přesně si a jak to u vás chodí…u nás na dědině nám poslali pozvánku a kdo chtěl tak se přihlásil. Ale když si zavoláš a zeptáš se, kdy je u vás vítání občánků a jak se nahlásit, tak ti to určitě řeknou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.3.12 15:29

No přímo v Hodoníně, všichni máme trvalé bydliště v Hodoníně, ale jestli to nebude tím, že jsem rodila ve Zlíně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6598
14.3.12 17:24

Ivko, jestli máš trvalé bydliště v Hodoníně a jestli si to dobře pamatuju tak jsem se na to vítání musela přihlásit na MÚ na matrice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
14.3.12 22:24

Ivi to si taky myslím že se budeš muset nahlásit sama. Ono tady vlastně posílali přímo z porodnice na matriku papíry o narození, ale pokud si rodila ve zlíně a spadala jsi tehdy pod zlín, tak to posílali určitě na matriku tam a v hodoníně už sis ho potom přehlašovala sama na trvalé bydliště ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
15.3.12 08:50
katynka21 píše:
Ivi to si taky myslím že se budeš muset nahlásit sama. Ono tady vlastně posílali přímo z porodnice na matriku papíry o narození, ale pokud si rodila ve zlíně a spadala jsi tehdy pod zlín, tak to posílali určitě na matriku tam a v hodoníně už sis ho potom přehlašovala sama na trvalé bydliště ne?

Nene v Hodoníně žijeme skoro 3 rok, dobrovolně jsem rodila po druhé loni ve Zlíně, že se tam cítím stále víc doma i když mám už nějakou dobu trvalé bydliště tady a chtěla jsem, aby obě dcery i ta co má půl roku a ta 3,5 letá měla stejné místo narození. Tak tam zkusím zavolat, jo rodný list jsem si vlastně taky vyzvedla ve Zlíně, ale holka je hlášená tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
16.3.12 09:17

Já chodím taky k Míčkové a jsem s ní spokojená:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
11.4.12 08:10

Ahojte, chtěla jsem se zeptat chodíte někdo do centra volného času konkrétně do Sedmikrásky? Chtěla bych se tam někdy podívat s malou, tak jsem se chtěla zeptat co se tam dělá a jak staré děti tam chodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22620
17.5.12 11:00

Ahoj holky, scháním zubaře pro malého. Máte některá zkušenosti se zubaři v Hodoníně nebo Veselí nad Moravou? Že berou i děti? A nečeká se u nich i přes objednání půl dne, ale berou víceméně na čas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová