Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
gabrielka.h píše:
My chodíme k pí. Kotkové a za sebe můžu jen doporučit
Jak to děláš s kočárem? Mě právě zarazilo, že musím nechat venku kočár, to se mi moc nelíbilo a pokaždé autem tam se nedalo dostat, ale je fakt příjemná paní doktorka, říkala, že jí máme přijít říct, jak to vypadá s dcerou i když už bude naše děcká ordinovat, že ji zajímá, jak se to vyvíjí, tak mě potěšila, že nebere ty děti jen jak na běžícím pásu.
No s těma kočárkama je to bohužel blbé
vždycky jsem trnula aby tam na nás čekal
to mají fakt blbě vyřešené
Taky mame pani doktorku Hlasenskou a je moc prijemna i se sestrickou. Doporucuji!
1macinka píše:Pajoš píše:Děkuji. A kde má ta Mickova prosim ordinaci?1macinka píše:Ahoj,my chodime k Mickove,a jsem spokojena. Kamaradka,ta je u Hlasenske a taky dobry,nestezuje si. Zalezi,kde bydlis,aby si nemusela treba nekam daleko.
Ahojte holky.
Můžu se přidat? Prďolku teprve čekáme. Nyní bydlíme v Hodoníně a chtěla bych se zeptat, jakého dětského doktora by jste mi doporučily?Co říkáte na Hlásenskou?
Moc děkuji.
V hodoníně v Bažantici,u duhovky
Ka2 to nevím, myslím že vy jste byli asi na tom vítání až po nás…my budeme mít 18 měsíců.
A jak se jmenuješ bo pošli foto, od vidění se určitě budeme znát. ![]()
Mi ani na vítání nebyli, to si tam mám zavolat a objednat se
Malá už má půl roku
![]()
To záleží odkud přesně si a jak to u vás chodí…u nás na dědině nám poslali pozvánku a kdo chtěl tak se přihlásil. Ale když si zavoláš a zeptáš se, kdy je u vás vítání občánků a jak se nahlásit, tak ti to určitě řeknou ![]()
No přímo v Hodoníně, všichni máme trvalé bydliště v Hodoníně, ale jestli to nebude tím, že jsem rodila ve Zlíně ![]()
Ivko, jestli máš trvalé bydliště v Hodoníně a jestli si to dobře pamatuju tak jsem se na to vítání musela přihlásit na MÚ na matrice
Ivi to si taky myslím že se budeš muset nahlásit sama. Ono tady vlastně posílali přímo z porodnice na matriku papíry o narození, ale pokud si rodila ve zlíně a spadala jsi tehdy pod zlín, tak to posílali určitě na matriku tam a v hodoníně už sis ho potom přehlašovala sama na trvalé bydliště ne?
katynka21 píše:
Ivi to si taky myslím že se budeš muset nahlásit sama. Ono tady vlastně posílali přímo z porodnice na matriku papíry o narození, ale pokud si rodila ve zlíně a spadala jsi tehdy pod zlín, tak to posílali určitě na matriku tam a v hodoníně už sis ho potom přehlašovala sama na trvalé bydliště ne?
Nene v Hodoníně žijeme skoro 3 rok, dobrovolně jsem rodila po druhé loni ve Zlíně, že se tam cítím stále víc doma i když mám už nějakou dobu trvalé bydliště tady a chtěla jsem, aby obě dcery i ta co má půl roku a ta 3,5 letá měla stejné místo narození. Tak tam zkusím zavolat, jo rodný list jsem si vlastně taky vyzvedla ve Zlíně, ale holka je hlášená tady.
Ahojte, chtěla jsem se zeptat chodíte někdo do centra volného času konkrétně do Sedmikrásky? Chtěla bych se tam někdy podívat s malou, tak jsem se chtěla zeptat co se tam dělá a jak staré děti tam chodí?
Ahoj holky, scháním zubaře pro malého. Máte některá zkušenosti se zubaři v Hodoníně nebo Veselí nad Moravou? Že berou i děti? A nečeká se u nich i přes objednání půl dne, ale berou víceméně na čas?