Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@1macinka píše:
Holky, chodíte některá na plavání v Hodoši? Nebo máte to v plánu? Pro děti od půl roku do bazénu?:)
pochvalujú si Baby Club Katka
@zuzka28 píše:
pochvalujú si Baby Club Katka
Tam se chceme přihlásit, ale ještě jsem našla Plaváčka, tak nevím. ![]()
Maminky setkaly jste se někdy s tím, že by Vás dětský pediatr požádal, aby jste ho změnily?
@nepřihlášená Věrka píše:
Maminky setkaly jste se někdy s tím, že by Vás dětský pediatr požádal, aby jste ho změnily?
ještě né
jaký udal důvod?
Důvod byl, že se nespolupodílím na zdravotním stavu svého syna. Jednalo se o odložení očkování MMR, na které mám právo a ohledně předkožky, kterou by ráda v 18 měsících násilím strhla.
Důvod byl, že se nespolupodílím na zdravotním stavu svého syna. Jednalo se o odložení očkování MMR, na které mám právo a ohledně předkožky, kterou by ráda v 18 měsících násilím strhla.
Tak to by mě pediatr nemusel žádat, sama bych ho synovi změnila ![]()
Tady šlo o to, že jsem ji raději za začátku slušně požádala, že si nepřeji, aby synovi předkožku násilím přetahovala, že nevím jak to praktikuje, že raději dopředu na to upozorňuji. A z její reakce bylo patrné, že to praktikuje jinak, protože kdyby ne, tak by snad normálně řekla, že násilím ona nepřetahuje, že se nemusím bát atd. a nic z toho neřekla a pak mě řekla co jsem již výše zmínila a pak začala ještě o tom odmítnutí očkování a samozřejmě naznačovala, že může, ale nebude to dělat, hlasit sociálce a hygieně atd.Syn nemocný nebývá a ji mám pět kroků a změnit ji stejně budu po čase muset, jelikož prodáváme nemovitost a budeme se stěhovat. Jen jsem chtěla slyšet Vaše názory a jestli jste se s tím někdy setkaly.
To říkala nějaaká dětská v Hodoníne?
Ještě jsem to neslyšela, ale je fakt, že já byla jedinná, kdo odkládal MMR (do 2 let a v pohodě, na předkožku malému ještě ani nešáhla), kamarádkám to bylo jedno, takže očkovaly už v 15m.
Ano v Hodoníně.
o kterou dr. jde?
Tak asi Vás považuje za problematické pacienty a proto požádala ať změníte no
![]()
Já mám teď 19 měs. dceru a když jsem se v lednu ptala jak to bude z MMR tak řekla je čas nebume to řešit v zimě, když řádí chřipky, v březnu se domluvíme a podle počasí budeme očkovat v dubnu, jenže my v dubnu nejsme doma, že se chystám rodit ve Zlíně, tak jsem i z děckama odjela sem, tak řekla to neva máme čas až vrátíte dom aj z miminkem tak pak pořešíme očkování MMR u prostřední což bude až v květnu někdy.
Ona asi fakt každá dr. to řeší a hrotí jinak
některé jdou hrozně podle tabulek a některé jsou v klidu, my z naší dětskou v Hodoníně nikdy problém neměli jsem s ní spokojená.
A taky si myslím, že 18 měsíční kontrole by se taky měla zajímat co malý umí, jestli spojuje slova atd. A taky by se měla podívat na nožičky, na kotníky jestli jsou v pořádku, dle mého hlediska ano, ale ona se vůbec nezajímala. Až doma jsem si všimla, že do průkazky vůbec nezaškrtla, že spojuje slova, což on dělá,3-5 slov spojí(vlastně větu a velice srozumitelně).Ale to neřeším, já vím co umí.
Nemám problém napsat o jakou doktorku se jedná, ale ještě počkám, jesli nebude ještě víc příspěvků.
Nějaká mamina z Hodonína s prckem kolem půl roku? ![]()
Je tu nějaká maminka z Hodonína co má termín duben, květen nebo červen 2014?
Ahoj holky, potřebovala bych od vás radu, co se týče kočárku Granada. Prošla jsem snad všechny obchody v Brně ale nakonec mě nejvíce oslovila právě firma v Hodoníně. Konkrétně Dudu kids, bývala Ina Babymarket, kde mi kočárek perfektně předvedli se vším všudy, ale ráda bych slyšela i názor někoho, kdo jej používá. Má nějaké části, se kterými je nutno chodit často na servis, apod..? Budu moc ráda za každý komentář.
.. a nemůžu si odpustit, abych již zmíněnou prodejnu v Hodoníně nevychválila. Opravdu… to je snad první prodejna, kde mi při konzultaci nabídli občerstvení a nápoj dle vlastního výběru ( podotýkám, že ne z automatu), možnost využít WC,… prostě sem zírala jak puk dámy. ![]()