Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ewa22 Já tu tak nějak nikoho neznám, původně jsem z Břeclavi a tam máme všechno, i děti školku atd.
Příspěvek upraven 12.01.14 v 20:19
Holky tak mě napadlo, neíte o nějaké práci? Nějak nemůžu pořád žádnou najít :/ S dětma to jde dost těžko no.
@kaczka89 píše:
Holky tak mě napadlo, neíte o nějaké práci? Nějak nemůžu pořád žádnou najít :/ S dětma to jde dost těžko no.
tady je to s prací úplně šílené, vím to, když jsem se sem stěhovala, tak jsem se pořád zmítala v začarovaném kruhu a to jsem ještě neměla děti a docela slušnou praxi z Prahy, kde jsem 2 roky právě kvůli práci byla…ale tady jsem našla maximálně číšnici nebo někde práci ve fabrice… ![]()
No taky z toho mam strach az prcek pujde do skolky ze nic nenajdu vzhledem k tomu ze tu nejsou babicky na hlidani. S praci na houby tady a jeste kdyz neni hlidani…
Holky nevite nekdo kde koupim v Hodonine nejakou levnou kojici podprsenku?
@Kyrynka
já jsem se byla ptát na věci v tom obchodě, jak je naproti Kinu a paní mi nabízela odsávačku mléka, že 1.600 kojící podprsenku v parádní slevě za 850, přebalovací podložka za 5.00
no takže já objednávám na internetu…ale tu podprsenku nevím, já mám malé prsa, takže budu asi používat takovou tu elastickou, nosím ji i teď, protože normální mě teď škrtí ![]()
jinak já tu babičku mám, mamka od manžela, ale už mají taky nějaký věk a navíc mají na hlídání pořád holky od švagrové, tak toho asi taky budou mít plné zuby…a moji rodiče jsou zase o dost mladší a je to první vnouče, strašně se těší, ale jsou 130 km daleko ![]()
@Kyrynka pokud máš fb, tak se přidej na bazárky třeba Bazárek u čertice, bázárek hodonín nebo bazárek pro maminky z hodonína…tam seženeš všechno za dobrý peníz
prodávají tam holky z Hodonína oblečení po sobě, dětech atd ale i úplně nové věco tam seženeš…já z tama občas taky něco koupím…Jinak mám podprdy od švagrové a nosím taky elastické ty koupíš v alfě za pár korun
Tak jsem nakonec koupila v cukrovaru jak je nakraji ten obchudek s pradlem. Sice nic moc ale za 200Kc ![]()
@digitalka
tu elastickou nosím i já teď a nechám si ji i pak na kojení, jsou pro mě příjemné a pohodlné ![]()