Maminky Hodonín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
112
11.6.14 12:09
@terezabal to jo no já měla obě holky malé já taky nejsem nijak velká :-)
a stím koupalištěm bych to asi neriskovala, abys náhodou nedostala zánět do spodku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
11.6.14 12:13
@gajgul píše:
Ahoj a v které nemocnici jsi rodila??jo tak s tím pískovištěm bych taky potřebovala někoho pro malou :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
11.6.14 13:53

@terezabal Za mesic mi bude 25 a v okoli sem prekvapive celkem prukopnice co se ditete tyka :-D Jinak ja chodila na koupak cely sedmy, osmy mesic a zadny zanet se nefostavil a to sme chodili i na prirodni koupaliste, pred tehotenstvim sem na zanety celkem trpela a bala se, ale vedro bylo silnejsi nez strach :-D

@ewa22 Rodila sem ve fakultce (a muzu jen doporucit)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
11.6.14 14:55

Tak s tím koupákem teda nevím, nevím no :) ale snad se dneska navečer trošku ochladí… @gajgul..no jo, lidi maj dneska děti později, mě už je taky docela dost, 34 na krku :), manžel má skoro 39, ale znám i o dost starší, co mají první dítě…ono, když člověk rád cestuje a pořád mateřství odkládá…pak je to těžší a těžší…pak si říkáš, že kdyby jsi děti měla po dvacítce, třeba tak jako vy dvě s ewou22, tak v tvých 40ti, už budou v podstatě samostatné a ty si můžeš znova užívat života..ale to jsme se s manželem ještě neznali…takže tak no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
11.6.14 21:40
@gajgul
Fakultka je dobra ja tam lezela s prvni dcerou na udrzovani :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
11.6.14 21:45
@terezabal já si myslím že je jedno pokud má někdo děti dřív nebo později hlavní je že ty poklady vůbec člověk má :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
12.6.14 11:46

Hlavne kdyz clovek vi, ze ma energii na to behani za nima :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
12.6.14 13:56

No, já si myslím, že to tak úplně jedno není ;)…zrovna třeba co se týče té energie, to bude asi horší :) vidím to na ségře, malýho měla v 32 a myslím, že mít dítě ve 22 a 32 rozdíl trošku je ;) ale, nějak to zvládneme..chtěla jsem se zeptat, k jakému chodíte dětskému lékaři v HO? Gajgul asi ještě žádného nemá..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.14 15:50

Ahoj holky,

Jmenuji se Zdenka, je mi 21 let, Hodonin, jsem tady nová, jsem nove pristehovana z Brna za pritelem jsem do Hodonina, nikoho tu neznam, a moc rada bych poznala nove pratele, tehulky :-) jsem prvorodicka, budu rada i za kazdou informaci co si mam vybehat, co me ceka, nejaky rady atd :))) treba u kafca, s pritelem cekame chlapecka jsem v 6 mesici, termin mame v zari, tak ahojky, budu se na vas tesit :-))) Zdenca, byvam casto na FB tak kdyztak pak napiste do zprav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
12.6.14 16:17

Holky můžeme se klidně domluvit nějak hromadně a sejít se :) já chodím s maončou ven pořád a poznali jsme se tady ;) ted už si nedokážu představit, že bych ji neznala…klidně se může k nám někdo přidat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
12.6.14 16:26

Přesně tak @digitalka je moje spřízněná duše, bez ní bych byla v koncích :hug: je to hrozně fajn, když máte s kým pokecat, když tu nikoho neznáte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.14 17:15

Ahojky dikitalko, monikaN.89 budu jen rada, tak si napisme pres zpravy kdy a kde si.dame srazik, byvam doma cele dny sama.Budu se tesit. Ahojky Zdenca a kam by sme sly bych nechala na vas. Hodonin skoro vubec neznam.Jsem tu jen chvily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
12.6.14 17:49

Ahojky, taky se ráda přidám, stačí napsat kdy a kde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
12.6.14 20:32

Zeby se konecne nasli maminky co to mysli vazne :-) a kam chodite ven?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
12.6.14 21:27

@ewa22 vsude.....po celem hodonine :-). Do obchodu, na urady.kam je potreba a nebo jen tak na prochazky, vetsinou po meste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová