Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terezabal to jo no já měla obě holky malé já taky nejsem nijak velká
a stím koupalištěm bych to asi neriskovala, abys náhodou nedostala zánět do spodku.
@gajgul píše:
Ahoj a v které nemocnici jsi rodila??jo tak s tím pískovištěm bych taky potřebovala někoho pro malou
@terezabal Za mesic mi bude 25 a v okoli sem prekvapive celkem prukopnice co se ditete tyka
Jinak ja chodila na koupak cely sedmy, osmy mesic a zadny zanet se nefostavil a to sme chodili i na prirodni koupaliste, pred tehotenstvim sem na zanety celkem trpela a bala se, ale vedro bylo silnejsi nez strach ![]()
@ewa22 Rodila sem ve fakultce (a muzu jen doporucit)…
Tak s tím koupákem teda nevím, nevím no
ale snad se dneska navečer trošku ochladí… @gajgul..no jo, lidi maj dneska děti později, mě už je taky docela dost, 34 na krku
, manžel má skoro 39, ale znám i o dost starší, co mají první dítě…ono, když člověk rád cestuje a pořád mateřství odkládá…pak je to těžší a těžší…pak si říkáš, že kdyby jsi děti měla po dvacítce, třeba tak jako vy dvě s ewou22, tak v tvých 40ti, už budou v podstatě samostatné a ty si můžeš znova užívat života..ale to jsme se s manželem ještě neznali…takže tak no
…
@gajgul
Fakultka je dobra ja tam lezela s prvni dcerou na udrzovani
@terezabal já si myslím že je jedno pokud má někdo děti dřív nebo později hlavní je že ty poklady vůbec člověk má
No, já si myslím, že to tak úplně jedno není
…zrovna třeba co se týče té energie, to bude asi horší
vidím to na ségře, malýho měla v 32 a myslím, že mít dítě ve 22 a 32 rozdíl trošku je
ale, nějak to zvládneme..chtěla jsem se zeptat, k jakému chodíte dětskému lékaři v HO? Gajgul asi ještě žádného nemá..?
Ahoj holky,
Jmenuji se Zdenka, je mi 21 let, Hodonin, jsem tady nová, jsem nove pristehovana z Brna za pritelem jsem do Hodonina, nikoho tu neznam, a moc rada bych poznala nove pratele, tehulky
jsem prvorodicka, budu rada i za kazdou informaci co si mam vybehat, co me ceka, nejaky rady atd
treba u kafca, s pritelem cekame chlapecka jsem v 6 mesici, termin mame v zari, tak ahojky, budu se na vas tesit
Zdenca, byvam casto na FB tak kdyztak pak napiste do zprav
Holky můžeme se klidně domluvit nějak hromadně a sejít se
já chodím s maončou ven pořád a poznali jsme se tady
ted už si nedokážu představit, že bych ji neznala…klidně se může k nám někdo přidat
Přesně tak @digitalka je moje spřízněná duše, bez ní bych byla v koncích
je to hrozně fajn, když máte s kým pokecat, když tu nikoho neznáte…
Ahojky dikitalko, monikaN.89 budu jen rada, tak si napisme pres zpravy kdy a kde si.dame srazik, byvam doma cele dny sama.Budu se tesit. Ahojky Zdenca a kam by sme sly bych nechala na vas. Hodonin skoro vubec neznam.Jsem tu jen chvily.
Zeby se konecne nasli maminky co to mysli vazne
a kam chodite ven?
@ewa22 vsude.....po celem hodonine
. Do obchodu, na urady.kam je potreba a nebo jen tak na prochazky, vetsinou po meste