Maminky Hodonín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
112
19.1.14 20:00

Dobry vecer vsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
22.1.14 12:48

Dvojčata

Ahojky maminky, jsem z Hodonína a čekám dvojčata je tu nějaká maminka, která čeká taky dvojčata nebo už je má? :D Hledám spřízněnou duši v podobné situaci a na výměnu názoru atd.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
28.1.14 22:12

Dobry vecer :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
29.1.14 08:27

@e.luk ahoj, nejsem přímo z Hodonína, jsem z Mutěnic, mám 3letá dvojčata :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
29.1.14 09:18

Ahoj. Nejak se tady prestalo komunikovat. Co noveho? Ja jsem byla vcera na kontrole, jsem 36.tyden a zatim se nic nechysta. Tak super. I kdyz na jednu stranu by uz mohla byt venku. Uz sotva funim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
29.1.14 10:15

@MonikaN.89 už se stěhujete? nebo jste už přestěhovaní? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
29.1.14 10:16

@Kyrynka já jsem dneska 25+0 a zítra jdu na gyndu…teprve mě čeká cukrovka, fůj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
29.1.14 20:04

Nevíte náhodou o podnájmu 1+1 v Hodoníně??sestřenka shání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
29.1.14 21:20
@lulushka píše:
@e.luk ahoj, nejsem přímo z Hodonína, jsem z Mutěnic, mám 3letá dvojčata :mavam:

no tak to neva..každá rada dobrá.. :D taky ti bylo furt blbě?. já už jsem 15tt a pořád je mi zle..málo jím a taky piju..dělá mi to zle když se víc napiju chce se mi..ble..tak musím po troškách.. :roll:
zatím jsem byla na NT testech a dopadlo to dobře, ale furt se bojím, aby se něco nepo.. jsem doma jelikož v práci taháme těžké věci. Snažím se chodit na procházky, ale jsem hnedka unavená..je to normální? To bude asi věkem bude mi letos 36. nebo je to tím, že jsou dvě? Chutě žádné nemám..kdy jsi začala cítit pohyby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
30.1.14 08:24

@e.luk jo, blbě mi bylo teda fest, o to hůř, že mi nešlo ani blít, takže já trpěla, ani zázvorová lízátka nepomohla, pak jsem přišla na to, že mi je trošičku líp po hašlerkách. Zle mi bylo asi tak do 20tt. Chutě jsem měla nárazově, třeba nejsem polévková a už vůbec nejím polévky z pytlíku, tak na tu mě přepadla chuť v těhotenství nebo třeba na makrelu nebo na tlačenku 8o :lol: a třeba tatarku jsem nemohla ani cítit a furt mi všechno smrdělo..
Taky mám fyzicky náročnou práci a navíc dělám u zvířat, tak jsem taky byla doma. Unavená jsem bývala až ke konci, páč to už jsem chodila jak velryba, sotva jsem lezla, ale zas na druhou stranu jsem ještě asi v 33tt šudlila okna :lol: U tebe to teď ale může být i tím, že jak je ti špatně, tak míň jíš, tím pádem tě víc přepadá únava :think: Jinak teda pozor na anémii, doporučuju stravu bohatou na železo, já měla krevní obraz OK, ale děti byly po narození mírně anemické.
Pohyby jsem cítila asi někdy 17-18tt, takové šimrání.
Jinak já už jsem zpátky v pracovním procesu, teď jsou oba marod, tak jsem s nimi doma, jinak na PC nemám moc času, tak ať se třeba za týden nedivíš, že tu dlouho nejsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
30.1.14 11:41

@lulushka no taky jsem si koupila ty zázvorové lízátka tak jsem měla asi 3 a nic moc teda. No prostě to sladké nemusím. Docela mám obavu jak zvládnu ten test na cukr..prej se pije jakýsi šíleně sladký koktejl :? no to asi nedám :,( se z toho…tak snad ty nevolnosti ustoupí brzo.Tak jediné co mi chutná je banán a vařené nebo pečené brambory. Jinak sýry takové ty nadýchané gervé a lučina atd..to se dá. Polívky si vařím domácí ty pytlíkové už nejím víc jak 10 let. ty mi moc nechutnali a je tam moc glutamátu. No asi je fakt, že ta unáva bude z toho, že málo jím. Zeptám se znova Dr. Já se ho ptala jestli mám brát nějaké vitamíny. To bylo na poslední kontrole, ale on mi řekl, že pokud mám pestrou stravu tak to nedoporučuje jelikož jsou ty děti pak moc velké. No už se těším až je ucítím vždycky jsem klidnější po kontrole. Když je vidím, že jsou ok. Furt se bojím, aby vše bylo v pořádku. Kde jsi rodila? A jaké to bylo po porodu?. Chtěla bych je určitě kojit tak snad se mi to povede. Už studuji techniky kojení naráz prej to ušetří hodně času, ale asi se to uvidí časem. Bude to asi hodně náročné. Pořád se toho trochu bojím jak to budu zvládat. Tak to je fajn, že si opět v práci aspon nějaká změna. Muselo to být hodně náročné. Ještě si musím zjistit nějaké věci ohledně financí. Žiju s přítelem a budem mít krom moje PPM a rodičáku jen jeho plat a mám ještě dvě děti tak snad mi přiznají aspon přídavky na děti. Na ty starší holky mi platí manžel alimenty, ale i tak budem vycházet taktak. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
30.1.14 14:05

@e.luk já měla nějaké vitamíny jen nějak na začátku, pak už taky ne, oni si ty děti to co potřebují vycucají od matky :mrgreen:
Já rodila v Brně Bohunicích, byla jsem 35+5 a praskla mi voda, zavolala jsem si sanitu, aby mě odvezli do Břeclavi, ale primářka odmítla dělat váhový odhad a poslala mě do Brna :roll: Já kojila jen 6týdnů, víc jsem toho teda odstříkala než nakojila, ale to je na dlouhé povídání, sešlo se moc negativních faktorů, mrzelo mě to, ale co už.. jinak teda pro mě bylo nejhorší šestinedělí, jakožto pro prvorodičku bez pomoci+to slavné odstříkávání, no děs.., ale pak už pohoda
Pro tebe to snad bude snazší, už máš dvě děti, tak víš do čeho jdeš :D
Na ty přídavky se dají najít na netu nějaké kalkulačky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
30.1.14 18:08

@lulushka no taky si myslím, že kdybych je brala třeba jen měsíc tak to nebude vadit
Jo tak já uvažuju o Kyjovu. Taky si myslím, že to bude dřív. Tak uvidíme. No snad mi to kojení vyjde. No já budu doma taky skoro sama. Ta starší je na škole v Brně a jezdí jen na víkendy. Ta mladší chodí tedka do 7. přítel bývá doma jak kdy. Většinou přes týden pryč. Tak snad to bude dobrý. No jsem zvědavá jak bude probíhat i chození na procházky. bydlíme v bytě ve druhém patře a dveře dole jsou tak 90cm. Tak tuším ani neprojedu kočárem. no ten musím taky někde sehnat. Ale nový rozhodně kupovat nebudu. Tak hledám na internetu. Ale budu ho pořizovat jako poslední. Nakupuju postupně každou chvilku něco, aby toho nebylo pak moc. Takže mám něco málo oblečení, plínky atd. Ušiju si zavinovačky. No dokud se můžu normálně ještě hýbat. zatím jsem přibrala jen 1kg. Můžem si psát i emaily. jestli chceš. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
1.2.14 22:32

Kočár jsem taky kupovala použitý a ještě se mi ho podařilo prodat… většina kočárů projede 80cm dveřmi, to je v pohodě, ale to druhé patro ti teda nezávidím :?
Nakupovat postupně je rozumné a když umíš šít a máš na čem, tak je to úplně ideální :potlesk:
Klidně ti do zprávy napíšu e-mail adresu, ale upozorňuju, že na tuhle poštu jsem lajdák :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
5.2.14 12:18

@vefi ahojky, jsem tu nová. Bydlím taky v Raťkách. Vítězná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová