Maminky Hodonín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
393
27.5.14 12:53

@ewa22 ahoj já jsem měla císař 9.5…byla jsem pouze spinál a úplná pohoda, ještě ten den jsem si stoupla na nohy a pomalu se šla projít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
27.5.14 12:54

Holky byl si tady někdo žádat o rodičovský příspěvek? chci jít zítra, ale nevím jestli mám mít papíry vytisknuté nebo mi je tam dají a pomůžou vypsat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
29.5.14 06:47

Ahoj ja uz byla taky na cisari 9.5. :-) jo a papiry ti daji tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
4.6.14 21:42

Ahoj maminky copak uz tay nikdo nechodi?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
5.6.14 19:38

Asi neee…skoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
5.6.14 22:08

To je no :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
9.6.14 13:24

Ahoj holky,

jsem tady nová, nikdy jsem na diskuze tohodle typu neměla čas, ale již jsem nějakou chvilku na mateřské a ráda bych s někým popovídala :), popř. i zašla na kafčo. Je tu některá, která čeká v blízké době mimčo nebo už má? Ale jsem starší maminka, je mi 33 :) také nepocházím z Hodonína a dřív jsme se stýkali spíše s manželovými kamarády. Takže známých moc nemám. Zatím Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
9.6.14 14:58

Ahoj, já mám dvě holky jedna bude mít dva roky a druha má dnes měsíc. To já bydlím v Hodoníně rok a nemám tam vůbec žádné známe :( pokud ti nevadí že jsem trošku mladší mamina tak někdy na kafčo mužem zajít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
10.6.14 08:47

@ewa22..Ahojky, určitě a ráda, ale asi až bude mimčo na světě, teď jsou taková horka, že radši ani nevylízám :) jak jsi se tak ocitla v HO, přestěhovali jste se kvůli práci? to předpokládám, že asi ne :) a odkud pocházíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
10.6.14 09:00

Ja jsem ze severni moravy (ze Štramberka)a v Ho.jsem se ocitla tak ze manžel je z Veselí nad mor. a byl ve Štrambrku s prací a zbalil mě :-) pak jsem brzo otehotnela takže jsem musela zanim na jizni moravu :-) a kdy to cekas?? a co to bude?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
10.6.14 10:55

Ah tak, tak to jo :)..termín mám 24/7, ale myslím, že se mimčo narodí dřív…mám takové tušení…já jsem se také narodila o měsíc dřív..co mám načteno z knížky, tak symptomy, jestli se to tak dá nazvat, které se objevují až po 36týdnu, tak já mám už teď. Ale nevadilo by mi to, ikdyž miminko moc velké není…před měsícem mělo 1300g asi…v pondělí jdu na kontrolu, tak uvidíme, jak nám porostlo :) budeme mít holčičku :)…holčička nemusí být zase až tak veliká, ikdyž, jestli bude po nás..:) jsme s manželem spíš větší…manžel měl téměř 5 kilo, když se narodil…ale na to se už určitě nedostane…:), předpokládám, že teď bude mít těch předpisových 2200, možná i míň..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
10.6.14 11:54

Ja mela prvni dceru o mesic drive a to mi museli dvakrat odalovat porod protoze chtela jit na svet v sedmem mesici. vazila 2100g a vubec ji to neuskodilo :-) ba naopak je to maly cetik divoky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
10.6.14 14:31

Jo jo, všimla jsem si na fotce…to měla docela málo, na to, že se narodila jen o měsíc dřív…to už miminka mívají min 2500g, některé, co se narodí s 5 kilama, určitě podstatně víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
11.6.14 09:31

Ahojky, pokud se můžu taky přidat tak : my už prcka máme, má 8 měsíců, narodil se v Ostravě, kam sem se z Rohatce přestěhovala za přítelem ale teď se zase stěhujeme zpátky a tak hledám nejen někoho na pokec ke kafíčku, ale i malému na písek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
11.6.14 10:53

@gajgul…tak Rohatec je kousek, ale tvůj prcek je o malinko starší, než bude ta naše :)kolik ti je roků, jestli se můžu zeptat? :) dneska je horko, to je strašné, že…chodily jste holky v těhotenství na koupák? já mám z toho docela obavy, z plísní atd…dnes jsem musela už zapnout klimu, měli jsme doma 29 :(…ráno jsem vylezla po 4 dnech z domu, manžel chtěl jet nakoupit včera, ale mě se v tom horku nechtělo, takže jsem musela sama dnes ráno…abych měla co zakousnout :) a to je hrůza, jsem z toho tepla vyřízená. Měla bych žehlit, aspoň :), ale nic se mi nechce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová