Maminky odjinud

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4344
3.11.09 21:37

Indi, ty dam druhýho ženicha :!: :pocitac: :pocitac: nic nebude :!:

tak snad lejdy eš usne, posílám pohlazeníčko na hezké spaníčko :srdce:

Pedí, děkujeme :!: :!:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
3.11.09 21:40

Tak,synátor už chroupe…Tery asi taky :-P :-P
Indi,malá ti chodí spinkat po 10 viď?já ti věřím,že jsi unavená,máš toho taky nad hlavu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
3.11.09 21:41

tak fajn, Pedí berete pro Ellušku Martíčka :?: :?: :?: Lenka souhlasí, Ellušku jsem jí ukázala, prej je mooc hezka a budou k sobě ladit tmaváček a blondýnka :lol: :srdce:
a Miška bude jen Šermíkova TAK

bože mě dneska hrabe :zed: :lol: popíjim švestkové pívo a koukáme na šéfa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
3.11.09 21:42

Hmmmmm,, tak Šerm může mít druhou ženskou a Šermová ne, jo?!?!? No jo, logika chlapů..... :evil: :evil: :evil: :twisted: :mrgreen:

Jo - moje krásná dcérečka umí mluvit a rovnou říká zvířátka!!!!!!!!! Před chvílí povídala éééééééééééééééééééému! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já teď clasik ještě neměla, při Tádovi mi vadilo, že to nebylo pružný a věčně mu to na zádech odstávalo. Jsou pořád stejný nebo se něco změnilo? Ať vím, jestli je třeba někdy koupit nebo nééé… ty premium jsou s gumičkou v zádíčkách, jak třeba tesco, ty byly fajn. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
3.11.09 21:43
Inna12 píše:

a Miška bude jen Šermíkova TAK

No proto! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
3.11.09 21:43

Pedí, no šikulky haha :lol: tenhle dort by zvládl opravdu každej :!: ale nechtěly jsme kupovanej, takhle víš, co tam je, žádný krémy, taky to nemáme rádi, a Martíček si taky mohl trošku dát :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2510
3.11.09 21:44

Inní :palec: , tak já ti je přivezu a ještě dodám sleep play 8-) …promaž si mejla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!posílám fota a vrací se mi :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
3.11.09 21:44

Tak ženy moje,já jdu do lóže,už se těší a doufám,že mě nezbudí blinkací Mája,řvoucí Elli,nebo Pavel,jak se chystá ve 2 ráno na cestu,blázen jeden,chodí s berlem.Bude řídit jeho táta,ale všechno tam musí vyřizovat on,táta se neumí německy ani podívat,natož něco říct.

Jo a dá se vzít ortéza na kalhoty?Chce si vzít ryfle a pod ně se mu nevejde,teda ta ortéra :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
3.11.09 21:45

Jo Pedí, máme ten režim nějakej prapodivnej, Miška je večer nejčilejší, i když dneska je hodná, povídá si s plyšovým koňěm a háže na něj úsměvy :-)
Usíná mezi 11-12, ale zase pak spí až do rána, tak mezi 5-7 se dožaduje gáblíku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2510
3.11.09 21:45

Jíto, nejsou úplně na prd, ale nic moc, no.....gum mají.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
3.11.09 21:47

Pedí kamarád měl ortézu po operaci kolena na několik měsíců a nosil jí na oblečení, většinou teda na teplákách, myslím že i rifle budou v pohodě… :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2510
3.11.09 21:47

Péťo, dá se ortéza vzít na kalhoty :-D , dobroou!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
3.11.09 21:48

ja mam ted huggiesky jeste nejake jine nez classic a premium a jsou docela fajn - vel. 2-5KG a jsou mu skoro velky :mrgreen:

pedi - elinka si muze sbalit naseho Dadu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
3.11.09 21:48

Jo Teri, takže zůstávám u zelených tesco… :wink: až dodělám zásobu pampersek z akce balík + druhej zdarma. :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
3.11.09 21:49

Teri, fakt :?: okej, jdu to hend promazat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie