Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ajo tak, tak to sem ve zprávách zaregiostrovala, jen sem už nezaregistrovala že je jiná než prasečí
apropo, pedí skoukla sem ti fotky, a zase musím napsat, eli je prostě štramanda
pak ještě tatynek- no prostě jasnej paprikáš
něco v očích mi připomíná mýho tatynka paprikáše
no a já si vlastně ještě vzpomněla, že ve stejnou dobu co se zasnubovalo s madlou sme se tak nějak dohodlyx s mamčou evčou, že se ty naše děti k sobě hoděj, bude sice itoška, ale na prvním srazu pro sebe našly zalíbění
![]()
takže já se vlastně omlouvám, ale abysme moc nežraly…že… však on se tu najde ženich, co matoušek od peti????je zasnoubenej?? tyvoe, my sme normální profesionální dohazovačky
Baru,děkuju za pochvalu Ell,vyřídím a raději jí nebudu říkat,že zůstane na ocet,aby mi neprořvala noc
Matoušek je určo taky zadanej
ale to je velkej krasavec,ten by se nám moooc líbil.
Taťka je jasnej paprikóza
![]()
čao! tak máme po oslavě
a sem pěkně nasr…sem mu koupila takovou pěknou hračku v Bc a ona nefunguje ![]()
koho zajímá foto, heslo zašlu v SZ, víme proč
![]()
jdu dočíst
Tery,do korby se zatím vejde,ale žádný pohodlný zoztahování teda nehrozí…
Mája bere antibiotika a na noc ditiaden,kterej mu stejně nepomáhá
Mezi našima chlapama takovek rozdíl není,Pavel je stejně starejj jako Ramči manžel a já jsem stejně stará jako Romča.Ty jsi proti nám holátko ![]()
Elli taby prsíčko bere jako hru,ale ty začátky,raději nevzpomínat
Tery,já to pochopila dobře s tím věkem,já jen dodala,že ty jsi holátko oproti nám
Teri, ne, ten naštěstí šel!
ten měl velkej úspěch, zrovna s nim mlátí podemnou do podlahy
dneska spal dvakrát po dvou hodinách a ted se teda do postýlky nechystá ![]()
Pavlík byl dneska zlato, spinká od půl 7, ale Martík ten je ted v ráží ![]()
Pedíku a Petíku, at máte klidnou noc ![]()
jinak má Šermík dovoleno mít ženy dvě (Indi je hodná tchyňa
) a Elli se mu mooooc líbila ![]()
co dvojčátka naše, jak se mají?
dneska nemohly do bazénku, šudíci ![]()
holky, kde sou tady alba, že píšete o Pedíkojc fotech? v profilech? to tady nemám vubec projetý ještě
jdu na to mrknout
jo a Indi, boření dortu se nekonalo, to Martíka nebralo
jednou tam hrábl ručkou, pomatlal to po stole, nabídl broskev všem okolo a vrhl se na dárečky..takže dort zůstal ušetřen, a to ho Lenka fakt nutila a nechtěl no
je to kluk čistotnej
![]()
Innuško,ty fotky jsou nádherný,Martínek je prostě božííí,má krásný,oči,takový šibalský a krásnej úsměv
![]()
Innuš,jste šikuly,ten dort vypadá krásně,já bych si ho dala,já nemám rády ty krémový,tohle je vončo
ňam,ňam
Tak telefon měl úspěch?
Dítě tu na mě řve,že chce mrkev,tak jí jdu oloupat..
Brej večer!
Jó Indi je hodná tchyňa, ale oko z oko…
Miška už si vyhlíží druhýho ženicha! ![]()
Jsem nějaká vyfluslá, nejradši už bych odpadla, ale madam Šerm má poledne, ještě tak hodinku, pak dostane gáblík a doufám rychle usne. ![]()
Inuš fotky má každej v profilu, jen to projeď a koukej taky nějaký přidat. ![]()
jo a Teri, plínky si klidně vezmu, měla jsem balík, kterej nesdělal Martík a nebyly kupodivu nejhorší…Pavlík když se posere hodně, tak to stejně projde jakoukoliv at premium či ne
a na takové to běžné denní čůrání jsou okej ![]()