Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
barbanek píše:cipisek007 píše:To je dobrý, tchýně si omrkne zeťáka…Mattty000 píše:ta z tý ukrajiny? To je taky mazec. Snad to sem nedorazí… Haha, dneska melu už fakt šílený hovadiny.
Prasečí chřipky taky moc bojím!!!!a co teprv ta nová.....néééé
Teri, já si Matýska prohlídnu a pak uvidím, ju?![]()
![]()
![]()
No u nás to vlastně bylo podobný…
obě děti už mám naštěstí udaný…
![]()
![]()
![]()
Jo a zítra už budu mít svůj PC!! Takže budu moct založit galerku na EM a taky budu mít ikonku ![]()
Jdu spát, dobrou a klidnou noc všem!!! ![]()
petruš,tak ti takhle hulákuje celej den?to je děs,to tě lituju,opravdu.Elli je taky protivka protivná,jak jsme doma.Musím jí pořád nosit,jak jí položím,tak ječí jak blázen.
Mája už má zase záchvaty kašle,se děsím tý noci,Pavel jede v noci zase pryč…
Míšo,to už se těšíš,co?
Tak klidnou noc,ať tě holky moc nezlobí a spinkají
Holky,si tady rozebíráte ženichy a kdo se zasnoubí
s námi?to jako zůstanem na ocet
se asi odstěhujem na jinou diskuzi ![]()
Inuš,tak jaká byla oslava?máte toho určitě plný kecky,což?
už se těšímě všechny na fotečky
Péťo,
, Maty zvládne i dvě nevěsty…jestli budou mít holky pořádný věno
…Chudák Mája, co mu je? Průdušky?Malej…
no tak jako pozor!!! sme sice zasnoubený s madlou od heli ale tady nevěsty bysme prosily pro našeho cyrdu nevynechávat joooo!!!
pedí, já sem pochopila, že asi myslíš ty moje bláblá podivný citace
![]()
ale pak sem si ještě když už sem tě tu viděla si vzpomněla na eliii a tak sem prostě musela napsat, že z ní vyrostla kočka ![]()
Tery,s tím věnem to vidím bledě,až bude Elli na vdávání,tak mi budem nad hrobem ![]()
Mája má nález na průduškách,má záchvaty kašle,že z nich zvrací,teda v noci,přez den JEN kašle..
Cvičení už celkem dobrý,u reflexního neplače vůbec a ta svěšená noha,to ječí na lesy,ale ani se jí nedivím,chuděra moje ![]()
Tu svojí polohu do cé si pořád hledá a leží tak a taky ta placatá hlava tomu hodně pomáhá,ale věřím,že to pomáhá.
Jak to jde vám?co malej,už se mu to taky líbí?A máte jen ten jeden cvik,ne?ještě tam půjdete na kontrolu?malej se doktorce líbil,ne?
Baru,vy jste taky zasnoubený
už i neblejete,že by nebyla Elli pořád ohozená,ale máme taky smůlu ![]()
Baru,nějaká ta v Rusku,ne?já to moc nesleduju,ale píšou to na netu ve zprávách,je tam nějaká epidemie,na kterou tam umírá hafo lida
Peda píše:
Baru,vy jste taky zasnoubený![]()
už i neblejete,že by nebyla Elli pořád ohozená,ale máme taky smůlu
chachacha, co jako se při zásnubách všechno nebre v potaz ![]()
Péťo, malej se jí sice celkem líbil, ale znáš jí…zatím cvičíme jen to prsíčko, už se mu to líbí, myslí si, že si hrajeme… na kontrolu až konec listopadu, chtěla bych dřív… , Máji je mi opravdu moc líto…to budeš mít krušnou noc…má nějaké léky na zklidnění…? aby se vyspal? Prosimtě nad hrobem, jo? neblázni, si začnete teprva užívat…
, co mám říkat já…Maty bude skromný
, bude mu stačit Elli
…jak se vejdete do korby? my zatím ok i s fusakem, tak uvidíme......