Maminky odjinud

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2032
3.11.09 11:20
www.emimino.cz/
cipisek007 píše:
EliPetrEva píše:
Proč nemám metřík??? :cry:

já ten metřik taky nevidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
3.11.09 11:46

Baru,co to je?tak už jsem probudila dítko a dala anb.Jdu dělat oběd.
tady je nějak mrtvo 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
3.11.09 11:48

Pedí, ono ji to tu spadlo totiž :-) Jé vy dneska máte to kuře na paprice, co? Mňam, to miluju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2032
3.11.09 13:39

kurnik, takovej příspěvek dlouhej sem napsala a on se neodeslal tak znova…i když mě to sere…

mám pocit evčo, že už sem ti to psala na MK ale možná se mejlim, je nějaká nová studie, v té vyšlo, že pokud se dětem zavede lepek do stravy před 4 měsícem, existuje vysoký riziko že se u nich rozvine celiakie pokud k tomu mají genet. dispozice (což člověk moc nezjistí, protože dřív se to nijak moc nediagnostikovalao a i teď je spousta nediagnostikovanejch celiaků, takže potencionál. riziko je u všech miminek)
druhá hranice je 7 měsíce, tam už je to lepší, pokud se lepek nezavede do 7 měsíce, to riziko je jen lehce zvýšené, každopádně není nač čekat

a teď ten oves: já sem si hodně musela rejdit po internetu, protože mě v nemocnici v táboře nic neřekli, za dietní sestrou mě neposlali, na internetu se informace o ovsu různí…někdo píše, že ovesnej lepk při celiakii neva, někdo píše že jo, odborníéci se na tom nějak neshodly, co jsem tak vysledovala…

proto jsem se ovsu vyhýbala, ale tobě bych doporučovala abys sáhla po nějaký jistotě ať už to bude lepek pšeničnej, ječnej nebo žitnej… každopádně, vím, že to psali na kojení, jenže tam zas až takoví odborníci přes ten lepek nejsou…
je to na tobě, já se taky nepasuju na odborníka přes lepek, ale je fakt, že sem o tom musela hodně číst a zjišťovat a jak sem kopupila prodávám dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2032
3.11.09 13:41

no ještě že už to zas nahodily a že sem si to podruhý nakopčila…

pedi, co je co???? teď nechápu? :lol:

jo a pedí, promiň, já sem trubka, nějak toho mám na srdcei moc, snažím se aspoň trochu dycky dočíst a pak zapomenu půlku věcí co sem chtěla a mezi nima i třeba to, že sem chtěla napsat, že eli taky vyrostla a je z ní moc hezká holčička

a na tý fotce např vůbec není vidět,ž e by měla eli spláclou hlavičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2032
3.11.09 13:45

aha tak už to vidím, no jak píše míša, furt to padalo a já to různě kopčila a entrovala a vracela zpět…no péťo, taky nevim, jestli uvidíš, že sem reagovala i na tebe, chtěla sem na tebe a na evču reagovat, použila citaci a vznikl z toho paskvil :mrgreen:
ale co sem chtěla říct, tam je..

pedi, tak to je mája taky dost nemocnej chuderka, ten to má asi na průduškách,když z toho blindí ne? asi bere atb…to je teď fakt hrozný období, člověk aby se bál vylézt ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2032
3.11.09 13:58

achjo, no dyť čtu že mu deš dát atb, sem nějak mimo, se tu furt ztrácím, ale já sem asi od přírody mimo, no nic, jdu dovytírat - dělám to na etapy i s luxováním, bohužel luxování mi malej dycky ořve, ale nedá se svítit… když tu furt leze..budu uklízet častějc i když ho budu trochu děsit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
3.11.09 14:17

Baru,já nechtěla pochválit dítě,to nej,já nevěděla,co znamenaj ty citace bez ničeho :lol: :lol:
Tak Cyrdovi se nelíbí domácí práce??vždyť je to chlap :lol: :lol: to žádnýmu

Mi se učíme,Elli chraponí,tak je na to klid a mám zaděláno na bavorský vdolečky,tak se taky nenudím…zase pádím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
3.11.09 14:29

Evi, tady je ten článek: http://www.maminkam.cz/…avy-kojencu/ ale Barča to taky hezky popsala :-)

Pedí, jsi dobrá, bavorský vdoelčky. Musím někde najít jak se dělají a někdy zkusit. Děláš mi hrozný chutě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
3.11.09 15:20

Míšo,už mám hotovo,můžu ti dát receptík :wink: je to jedno z mála sladkých jídel,co Mája jí.
Ale dělala jsem poprvé ze sušenejch kvasnic,protože doma čerstvý nemám a v dešti se mi nikam nechtělo,tak nejsou tak nafoufnutý,jako vždycky.Ale nahoru mažu vanilový lipánek a marmošku,tvaroh nee.

Co si nakonec jedla?ty rohlíky?já měla knedlíky s vajíčkem,taky znouze cnost :-P aby zbylo na Pavla k večeři.A co holky,když nebyly venku?já byla akoráv včera chvilku,tak hodinu a dneska jsem zalezlá doma a padá to tu na mě.Ve čtvrtek jedu ke kamarádce a v pátek cvíčo,tak už se těším teď.
co vy s plaváním?Máte zítra,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
3.11.09 15:28

Pedí, receptík hoď. Z kynutýho jsem ještě nepekla :think: ale všecko je jednou poprvý ;-)

Holky jsou dneska a odstřel. Já jsem už totál hotová. Uspávala jsem je hodinu a výsledek takovejhle: Terka spala 40 minut a Bára 20. Už potřebujeme všecky ven jak prase drbání. Snad zítra bude líp.
Na plavčo zítra nejdeme, nemá se mnou kdo jít. Segra nemocná, kolegyně má doktora a mamina menzes a ona nesnese tampon, takže to rušíme :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
3.11.09 15:36

receptík hodím později,už mě volá Elli s postýlky :huban:
Tak plavat nejdete,to je blbý,ale dá se to nahradit.Snad bude zítra líp,nebo mě doma trefí.Snad si i pořídím deštník,nebo co :zed: tohle hnusný počasí :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
3.11.09 15:39

Řvem a jen řvem áááááá :evil: :evil: :evil:
ani vyčurat se jít nemůžu aniž by se to obešlo bez hysteráku
to je napos*ání :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247

Jasně, na receptík nechvátám, zítra to péct nebudu :wink: :lol:

Jo, dá se to nahradit, nejspíš to vybereme zase tím, že půjdeme s Davidem o víkendu :-)

Já deštník mám, dokonce několik, ale táhnout nějakých 32kg v jedný ruce a v druhý deštník… to fakt ne :nevim:

Jdu nakrmit ty zlobilky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
menny píše: Řvem a jen řvem áááááá :evil: :evil: :evil:
ani vyčurat se jít nemůžu aniž by se to obešlo bez hysteráku
to je napos*ání :zed: :zed: :zed:

Péťo, asi je něco ve vzduchu!! Holky jsou dneska totál na odstřel. Už sotva lezu. Takovýhle je neznám :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová