Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ty kráso, tak očkování na prasečí chřipku dostane i část vězňů!!!!
![]()
to je jasný,že až na jaře,teď,přez zimu jim bude nejlíp v káře.
Tak se s golfkama nevejdete do výtahu?tak je budeš nechávat kde?domů se tahat nebudeš,ne?to by nešlo.Já nechávám kočár,teda ten spodek v takovým dřevníku ve dvoře,lidi tam mají kola,divím se,že to někdo ještě nevykradl,nebo to dám do auta.Tu boudu taham nahoru.
se divíš???vězňové chudáci
vždyť děti a chronicky nemocný to nepotřebujpu,viď Zuzi
![]()
Pedí, buď vyložím děti a golfky složím a vyjedeme výtahem a nebo vyložím děti a domluvím se předem se správcovou na tom, nechávat je v jedný místnosti ve sklepě. Dá se zamykat a klíč má jen správce. Vím, že v tý místnosti měla jedna paní od dvojčat v tomhle baráku, kočár taky. A dokonce mám pocit, že mi to i správcová nabízela.
No taky dobrý, tahat se s půlkou kočáru nahoru a to ještě když máš nákup… ![]()
Peda píše:
Baruš,taky jste si užili s nábytkem…
Tak malej už nekašle?to je dobře,čumáček.A co blindění?tak to bylo opravdu z těch kapek?
pedi už to tak vypadá…prostě už klidně deset patnáct minut má po jídle vraz, někdy ani to ne, dřív sem ho držela apsoň hodinu a bylo to prd platný a teď je totálně v pohodě a neblindí - teda jo, malý ublinknutí sem tam, ale to co bylo…to už není, nemusím klaždej den převlíkat svý triko dvakrát a denně nebo obden svý kalhoty, jeho oblečení asi tak 4 krát denně, a taky tam bylo při předávkování psáno krom zvracení i nechutenství, a to měl jednu dobu taky docela dost.. zmírnilo se to s příkrmama..
nemůže usnout tak valim uspávat..
jo a k gtěm zubum, je to taková jakoby boule ale z přední strany té dásně??, jako ne na tom místě co se to prořezává,..
Barčo, tak to nevím, holky měly vždycky bouli na místě prořezání ![]()
teda jitko, ja bych to chtela za cenu za kterou jsem objednavala , to je prece jejich chyba ![]()
pedi , my jsme to choditko vyuzili dlouho, Dada si s nim hral fakt docela dlouho, jeste ted kdyz ho objevi u moji segry na pude tak si tam s nim hraje jako blazen ![]()
miso, kdes to vycetla?? to je nejaky divny … my se teda jeste budem ptat na pojistovne, ale info mam zatim od primare det. oddeleni jedne nemocnice , takze to bych videla jako pravdivy , bohuzel
Čau Pipkejšn, předně děkuji laktační poradkyni Jítě za radu ohkledně kojby…
kuju, souško…
Míšo hlásim se slzou v oku, že jsem dnes vyřadila autíčková body + nějaké dupačky a jiné oblečky, Plánidlo počítám přesáhl metu 60 cm…
Jo jinak mám právě s kojem problém, že malej teda sosá co 2 nebo 2,5 hoďky, ale tak 5 minut + - , ale pije tak že za každým cucnutí polyká (dřív polykal co tak čtvrtej cuc), pak si krkne a odblinkne tu a tam tak právě doufám, že má dost a že jen nepije to přední mlíko…a asi se mi rozbila odsávačka, tak budu muset kupovat novou což mě neuvěřitelně sere
ty smajloši jsou tu dobrý ![]()
Jájo, jééé a stihli jste je aspoň unosit?
Zuzi, našla jsem to na iDnesu: http://zpravy.idnes.cz/…-/domaci.asp?…
Jo Míšo asi 2× nebo 3× je na sobě měl, no tak je nostalgicky asi pošlu dál, předevčírem se kamarádce narodil klučina, tak myslím, že se jí budou líbit..
Jáji, určitě
mě se moc líbily, ale byly holkám malý na stehýnkách a to nejsou nijak tlustý ![]()
Ještě jsi nám nenapsala, co udělal Plánička hezkýho, jak jsi psala na MK, že má u tebe malý plus ![]()
[
Ještě jsi nám nenapsala, co udělal Plánička hezkýho, jak jsi psala na MK, že má u tebe malý plusMíšo, už jsem to sem psala myslim, ale neva, no zkrátím to - začal konečně pořádně srajdit!!!!! Nakládá a nakládá a prdí jak starej rarach, dávám mu trošku čajíku (no dnes jsem nedala) a krásně po něm prdí ![]()
A jo, to jsi vlastně psala, promiň. Nějak mi to vypadlo, jak to tu furt padá, tak jsem mimo.
![]()
Jsem osiřela, David odpoledne odjel. Dneska ani nemám pomoc na koupání, ale to zvládneme ![]()
tož jdeme na koupačku.