Maminky odjinud

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7247
2.11.09 16:50

ty kráso, tak očkování na prasečí chřipku dostane i část vězňů!!!! 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
2.11.09 16:55

to je jasný,že až na jaře,teď,přez zimu jim bude nejlíp v káře.
Tak se s golfkama nevejdete do výtahu?tak je budeš nechávat kde?domů se tahat nebudeš,ne?to by nešlo.Já nechávám kočár,teda ten spodek v takovým dřevníku ve dvoře,lidi tam mají kola,divím se,že to někdo ještě nevykradl,nebo to dám do auta.Tu boudu taham nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
2.11.09 16:57

se divíš???vězňové chudáci :twisted: :twisted: vždyť děti a chronicky nemocný to nepotřebujpu,viď Zuzi :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
2.11.09 17:02

Pedí, buď vyložím děti a golfky složím a vyjedeme výtahem a nebo vyložím děti a domluvím se předem se správcovou na tom, nechávat je v jedný místnosti ve sklepě. Dá se zamykat a klíč má jen správce. Vím, že v tý místnosti měla jedna paní od dvojčat v tomhle baráku, kočár taky. A dokonce mám pocit, že mi to i správcová nabízela.
No taky dobrý, tahat se s půlkou kočáru nahoru a to ještě když máš nákup… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
2.11.09 17:03

jo vězně je třeba ochránit, dobráky!! :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2032
2.11.09 17:40
Peda píše:
Baruš,taky jste si užili s nábytkem…
Tak malej už nekašle?to je dobře,čumáček.A co blindění?tak to bylo opravdu z těch kapek?

pedi už to tak vypadá…prostě už klidně deset patnáct minut má po jídle vraz, někdy ani to ne, dřív sem ho držela apsoň hodinu a bylo to prd platný a teď je totálně v pohodě a neblindí - teda jo, malý ublinknutí sem tam, ale to co bylo…to už není, nemusím klaždej den převlíkat svý triko dvakrát a denně nebo obden svý kalhoty, jeho oblečení asi tak 4 krát denně, a taky tam bylo při předávkování psáno krom zvracení i nechutenství, a to měl jednu dobu taky docela dost.. zmírnilo se to s příkrmama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2032
2.11.09 17:42

nemůže usnout tak valim uspávat..
jo a k gtěm zubum, je to taková jakoby boule ale z přední strany té dásně??, jako ne na tom místě co se to prořezává,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
2.11.09 17:48

Barčo, tak to nevím, holky měly vždycky bouli na místě prořezání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
2.11.09 18:03

teda jitko, ja bych to chtela za cenu za kterou jsem objednavala , to je prece jejich chyba :evil:

pedi , my jsme to choditko vyuzili dlouho, Dada si s nim hral fakt docela dlouho, jeste ted kdyz ho objevi u moji segry na pude tak si tam s nim hraje jako blazen :mrgreen:

miso, kdes to vycetla?? to je nejaky divny … my se teda jeste budem ptat na pojistovne, ale info mam zatim od primare det. oddeleni jedne nemocnice , takze to bych videla jako pravdivy , bohuzel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
2.11.09 18:05

Čau Pipkejšn, předně děkuji laktační poradkyni Jítě za radu ohkledně kojby… :hug: :potlesk: kuju, souško…

Míšo hlásim se slzou v oku, že jsem dnes vyřadila autíčková body + nějaké dupačky a jiné oblečky, Plánidlo počítám přesáhl metu 60 cm…

Jo jinak mám právě s kojem problém, že malej teda sosá co 2 nebo 2,5 hoďky, ale tak 5 minut + - , ale pije tak že za každým cucnutí polyká (dřív polykal co tak čtvrtej cuc), pak si krkne a odblinkne tu a tam tak právě doufám, že má dost a že jen nepije to přední mlíko…a asi se mi rozbila odsávačka, tak budu muset kupovat novou což mě neuvěřitelně sere :zed: ty smajloši jsou tu dobrý 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
2.11.09 18:09

Jájo, jééé a stihli jste je aspoň unosit?

Zuzi, našla jsem to na iDnesu: http://zpravy.idnes.cz/…-/domaci.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
2.11.09 18:11

Jo Míšo asi 2× nebo 3× je na sobě měl, no tak je nostalgicky asi pošlu dál, předevčírem se kamarádce narodil klučina, tak myslím, že se jí budou líbit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
2.11.09 18:14

Jáji, určitě :-) mě se moc líbily, ale byly holkám malý na stehýnkách a to nejsou nijak tlustý :think:

Ještě jsi nám nenapsala, co udělal Plánička hezkýho, jak jsi psala na MK, že má u tebe malý plus :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
2.11.09 18:18

[

Ještě jsi nám nenapsala, co udělal Plánička hezkýho, jak jsi psala na MK, že má u tebe malý plus :wink:

Míšo, už jsem to sem psala myslim, ale neva, no zkrátím to - začal konečně pořádně srajdit!!!!! Nakládá a nakládá a prdí jak starej rarach, dávám mu trošku čajíku (no dnes jsem nedala) a krásně po něm prdí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
2.11.09 18:23

A jo, to jsi vlastně psala, promiň. Nějak mi to vypadlo, jak to tu furt padá, tak jsem mimo. :zed: :zed:

Jsem osiřela, David odpoledne odjel. Dneska ani nemám pomoc na koupání, ale to zvládneme :-)

tož jdeme na koupačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová