Maminky odjinud

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7247
2.11.09 07:58

Pedí, naučíš se ;-) Zachvíli budeme profíci jako Innka a Inde :pankac:

Jak je Marečkovi? Šel do školy, nebo je mu zle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
2.11.09 07:59

Petruš,tak pořád blbý?Rýma jedna.Snad sprejík zabere co nejdřív a zbavíte se jí.

Evi,tak hrůza noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
2.11.09 08:08

Míšo,u nás děs běs.

Mája ukrutně kašle,v noci jsem mu dala ditiaden celej a k ránu jsem mu musela dát další,protože by se snad udusil.
Ještě ke všemu šel včera ráno Pavel bšěhat a trátil se pomalu po čtyrech,má výron v kolenu a ortézu,hrozně ho to bolí,nemůže hnout nohou.Do toho bydlíme tak vysoko a schodů jak do nebe,dostal berle…teď šel půl hodiny dolů a jel s Májou k doktorce,blázen,jsem mu říkala,že tam dojedu já,aby byl s malou doma,ale on se s ní bojí sám i normálně a s berlema by jí ani nezvedl…teď volal,že u dr je asi 30 lidí v čekárně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
2.11.09 08:15

Jéžiš!! Chudáci chlapi!! Hlavně,a by to nechytla Ellenka!!! Takovej ošklivej kašel :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
2.11.09 08:25

Jejda PEDI, to máte doma teda nadělení…za zima hnusná ještě nezačala a už tolik trápení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
2.11.09 08:40

Brý ranko
jéje tak Mája taky krchlá. Bobík
taky máme dávivej kašel, ke všemu jak to nevykašle, je zahleněnej
blindí a dusí se…fuj krchel
Mě taky dr nejdřív chtěla dát ditiaden, ale byť 1/4, mě se to k takovýmu mrňousku
nezdálo, dala mi pak místo toho stoptusin a fenistil…no zatim, že by mu to pomohlo…
změnu moc nepozoruju
Májovi ať je brzo líp!!!!!
A koukám když už tak už a máš hned marody 2 :-(
ať se daj ty tvý chlapi brzo do kupy

Evi jak to, že nespinkáte?? Hele a co to blinkání, dobrý?

Tak jsem musela odvést Dádu do školy, tam mi ho k sobě přibrala kamarádka
a odvedla je do škloly
Já s Máťou zaskočila k dr…průdušky čistý…prý kdyby nebyl zahleněnej od tý rými,
nechrchlal by tak. Když by ten kašel neustupoval, ve středu znova na poslech a výtěr
dnešní noc pak ke konci v celku lepší, ale ty dusivý stavy po půlnoci mě děsí

Jdu si dát kafe.....tak ne, jdu chovat…zatim papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
2.11.09 08:43

Ahoj kočky!
Koukám nějak nám to tu začíná stonat. Petí to je teda ošklivý, už aby to měl M dobrý… :-? A chlapy od Pedíka… :-?
Jinak od včera pročítám i diskuzi, kde se řeší co a jak ohledně týhle nový verze a ty ženský jsou šílený… chudák chlap (programátor), má toho nad hlavu, dělá všechno možný, sedí nad tím ve dne v noci aby to dovyladil, chápu, že to chvilku potrvá, navíc než si zvyknem… a ty ženský jsou na něj jak slepice - tohle mi nefunguje, proč, chci to takhle a takhle, tohle bylo lepší ve starý verzi, udělejte to takhle i v nový, nechi tohleto, chci támhleto, tohle mi nefunguje, má to tu snad bejt pro nás, tak ať je to jak chceme my.....
No to jsem si zkazila náladu po ránu, tak si jdu zvednout sem k vám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
2.11.09 08:45
menny píše:koukám Zuzce ty metříky nedaj spát :mrgreen:
to já se na ten svůj asi nedostanu :-?

Vtipalku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
2.11.09 08:50
EliPetrEva píše:
Jejda je nějaká velká a rozmazaná…INDI, odbornice, co myslíš??? :-(

Evi jsou tu ty fotky větší, já jsem ti jí upravila na malinkato a jak se zvětší, je takhle mázlá. Zkus nahrát původní, když to nepůjde, zkus jí zmenšit, nebo ti ji znovu upravím, ještě ji mám (ač tyhle „jednorázovky“ hned mažu, jinak bych měla v pc bordel :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
2.11.09 08:57

Zkoška barevného a tučného a kurzivového textu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
2.11.09 09:06

Indi a mají být ty fotky někde na netu,nebo stačí v pc ve složce?já jí v tý starý verzi vzala ze složky,ale tady nevím,v tom nastavení je jen číslo fotky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
2.11.09 09:13

Pedí fotku do profilu vkládáš ze složky v pc, ale ne v profilu, ale nahoře jak je přihlášení/odhlášení, tak je nastavení,,, tak tam dole.

Jinak to číslo fotky, co to po tobě chce, si třeba dáš na hlavní plochu nějakou svojí fotku, ale uvidíš to jen ty, bude to jen tvý nastavení, že třeba vedle loga emimina budeš mít foto Ellinky. Taková fotka ale nejdřív musí být tady v galerce. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
2.11.09 09:21

Jíťo, já tu diskuzi ani nečtu. Je mi jasný, že ten převod chvíli potrvá a bude to ještě několik dní padat. Holt některý ženský jsou strašný koziny. :twisted:

Peťo, to je dobře, že to nemá na průduškách. Hlavně, aby všlijaký ty kapičky pomohly a malej netrpěl a ty měla zase „klidný“ noci.

Já chcu taký fotků do profílůůů :zed: David po sváče odváží PC k servismanovi, tak jsem zvědavá co s tím je. Snad mi v týdnu brácha nesebere segry PC :nevim:

Jdeme krmit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
2.11.09 09:22

indi, díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
2.11.09 09:25

Myjdem ven, mám tu zase ječidlo tak snad usne. No ona usne po té noci…ale já budu šoupat nohama..nu což. Mějte se!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová