Maminky odjinud

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7247
2.11.09 12:15

Barčo, taky marodný!! Ty vado, je toho moc :-(

NO co tady novýho. Všici kašlaj, Pedíka Mareček má ATB, Peti Matoušek kašel, ale naštěstí na průduškách ne. No a jinak asi nic novýho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
2.11.09 12:19

Jdu dodělat holkám oběd a po jídle razíme ven, hezký odpoledne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2510
2.11.09 12:21

jo?? a já si nevšimla a to jí vídám často…jak to má?Tak to my zdarma teda nemáme :cry: , ale co by člověk neudělal pro zdraví.....Jjojo, jsem to já, dlouhý černý vlasy a šla jsem jako první…nakonec IVF nebylo třeba…taky vojtíme :-( , malýho to zatím baví…myslí si, že si hrajeme… :-P , Zuzi,napíšu ti číslo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
2.11.09 12:27

Tak jsme oba poblinkaný :-(
oběd venku :-(
blbá rýma, blbej kašel :-(
aspoň ty hleny nemá v bříšku

Míšo to je já ti věřim, mě se taky hrozně ulevilo, když jsme s vojtěním přestali
rehabilitační mi řikala, že většinou se vojtí do 1roka, tak bych vám přála nevojtění
k 1.narozeninám!!!!!
Matoušek už sám stojí. Sice drží i minutu, ale pak žuchne na prdku. Řekla nám koupit botky. Ty kotníčky by měli bejt zpevněný

Teda to je taky dr, to si toho nevšimla u Elli dřív???
Pedí to mě mrzí
A jak Elluška vojtění zvládá? A co ty???
Moc vám držim palečky, aby to nebylo na dlouho!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
2.11.09 12:32

Teri to je super že tu jsi!!
A jak ses tu najednou vyloupla??
Proč vojtíte vy?
Takže nakonec se to povedlo samo jo? To je super
Já mám koktejl ala Špička :mrgreen: …Matouška skoro za týden 9měs
Máš Matyáška viď? Kolik mu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
2.11.09 12:51

Přemýšlim o tomhle k Vánocům
co vy na to ? (pozor neni to tamto nezdravý chodítko)

http://ondalek.cz/…tko-activity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
2.11.09 12:55

peti - to jsem mela pro Dadu , bylo fajn :-) . ale koupila jsem ho tehdy v bejbycentru za 999kc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
2.11.09 13:07

Jo Petí, je fajn, tyhle „zdravý“ chodítka jsou fajn všechny, taky jedno máme, jiný.
Ale určitě pokoukni po netu, stopro ho seženeš levněji. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
2.11.09 13:14

http://www.chiccoshop.cz/Catalog.aspx?…
nejlevnější :-)
hm jdu ho objednat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
2.11.09 13:23

A já jsem pěkně nas*****, pohádala jsem se s chlapem http://www.getsmile.com/…9/angry8.gif
Dovezli nám to letiště. Že má jinej design - budiž, no spíš má správnej, jenže jak jsem vybírala na netu, byly tam jen čtverečky 2×2cm se vzorem… no to jedno. Rozděláme to - noční stolky nikde. Tak asi budou vevnitř. Kdepak, Ani na tom letišti náznak, kam by se měli přidělat, měly bejt vysouvací, takhle.
A ještě nám čelo nejde přidělat k postelím, jedna postel má díry předvrtaný jinak, druhá pro jistotu vůbec. http://www.getsmile.com/…9/angry3.gif
Tak tam chlap volá, nakonec pani zjistila, kde se stala chyba - měli to špatně na netu a než to opravili - my už jsme měli objednáno. To co jsme objednali je ve skutečnosti bez stolků. A jak to budem řešit? Paní nabídla 2 varianty - buď si pro tohle přijedou a přivezouu správný se stolkama, ale doplatíme, protože se stolkama je dražší. Nebo si tohle necháme a jako kompenzaci za vzniklé problémy nám nabídla že nám udělají zadarmo jeden noční stolek z masivu dle našeho výběru. První možnost chlap zavrhnul, už se nám to nechtělo zase skládat a než by přijeli (z moravy) a nemáme kde spát… no a na ten stolek jí řekl, že to situaci neřeší, že jeden je nám k ničemu a že to teda necháme takhle. A tím to skončilo. Teda ještě jsem se domlouvali s truhlářem a čalouníkem, co to dělali, jestli nám maj přijet vyvrtat správný díry nebo můžem sami, abysme pak kvůli tomu nepřišli o záruku).
Tak jsem chlapovi vynadala, proč nevzal ten stolek, když nám ho nabídli zadarmo a prej kde pak k němu budem shánět druhej, budem oblítávat truhláře, jestli nám takovej udělá… tak mu říkám - a co kdybysme si prostě vybrali nějakej co mají v nabídce a druhej si k němu prostě dokoupili?!?
Ha, to ho nenapadlo. http://www.getsmile.com/…9/angry8.gif A prej už tam volat nebude, to je blbý…
No naštěstí jsou ty z masivu docela drahý a našel na netu v mobelixu obyčejný, 2 nás vyjdou levnějc než jeden z masivu, tak už jsem ho tam poslala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
2.11.09 13:24

dočetla sem jen kousínek, večer dočtu

Péto, ja vím, je mi to jasný, žes myslela Martíka :lol: i tak děkuji za pochvalu fotečky !
chtěla bych moc vidět Matouška okáčka, ten už musí bejt velikej, vyfot ju?? prosím prosím

všichni marůdci at sou brzo zase rybicky!!

jinak víc foteček z včerejšího večera na rajčeti :-D

letíme ven

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2510
2.11.09 14:27

Peťo, objevila jsem se tu přes Inníka, známe se ze základky :-D …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2032
2.11.09 14:31

čau holky, míšo dík - takže zase se stůně jo? to je na palici…a to teď bude asi zase až do jara… chjo, já doufám, že tentokrát sem to chytla včas a průdušky zůstanou ušetřeny…

jo, míšo vyrostly - a teď nevim, který vaší kočce ty horní dvojky???? mě se zdá že k našim dolním jedničkám též přibudou horní dvojky do sbírky to bude vypadat asi prčovně což??? :lol:

a jak předtím ty zuby neprožíval, tak teď je teda fest ubulenej, taklže dnes skončil u mě v posteli už v jednu, hm…doufám, že se pak zase odvy¨kne…

a co to plánidlo teda vyvedlo mamce dobrého? já jen dnes jukla na mk, co ste psaly..já su zvědavá, sím sím sím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2032
2.11.09 14:32

jo a vy ste si posílaly odkazy na albumky na rajčeti??? já nemám, nemohu juknout…a kdepak byla večer inuška? na nějaké spešl akci??? člověk tu není 3 dny a fakt se ouplně ztrácí…jo a co uzamčení??? už fungulíruje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2032
2.11.09 14:37

indi, tak my si nakupovali nevim už to v kterým krámě s nábytkem - v takovým tom mega obchodě s nábytkem- skříň, zkombinovali nám asi 3 krabice, a ty obsahovaly komponenty k různejm skříním..když sem se to snažila vyreklamovat, tak nějaká kráva se semnou hádala - že sem to měla otevřít a zkontrolovat než sme to naložili do auta…

naštěstí to se mnou pak vyřešil její kolega a řekl, že je to samosebou kravina a že kolegyně asi neměla den…no to neměla, trvalo to tejden než to vyřídili prototže tam byla furt tadle megera

jako představa že budeme zkoušet na parkovišti vybalovat krabice s milionem dílků a zkoušet, jestli k sobě pasujou…na těch krabicích totiž byly polepky k těm komponentům naší skříně, jenže obsah byl jinej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová