Maminky odjinud

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3371
2.11.09 09:26

zkouška rozhlasu a fotky v profilu :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
2.11.09 09:29

jéé,já jsem šiškovná :palec:

Tak se Mája vrátil od dr a má to na průduškách a dostal anb.Ale neměl je leta a když mu to pomůže.Pavel blázen jel do práce,že prej za chvilku přijede,je mi jasný,že přijede až večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
2.11.09 09:30

Pedí povedlo se!!!! :lol:
Zkoška rozhlasu a nových metrů a jdu dělat něco rozumnýho, přivezli nám konečě nový letiště, tak jdu vyklidit starý, abysme ho mohli rozebrat, konečně zjistím, co mám v úložných prostorech… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
2.11.09 09:33

Petruš,jsi hodná,děkuju :huban:
snad se mu uleví,ale už je velikej,je to jiný,než když marodí mimi.To bych se hrozně bála.A chutná Matouškovi?Ditiaden takovýmu pindíkovy bych taky nedala.Snad se toho co nejdřív zbavíte.Ty už jsi zase vlastně doma sama,co?a to je manža pryč i přez týden,nebo se vrací domů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
2.11.09 09:36

Indi,ty jsou krásný,ty metříky :srdce: :huban:
tak to bude dneska zkouška letiště,nejenom rozhlasu :lol: :lol: :lol:
a jaký jste koupili,čalouněný,nebo dřevěný?taky jste se načekali,co?se jim rozbilo auto,když vám ho prve vezli,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
2.11.09 09:38

jdu též něco dělat,mládě spí,tak si jdu umýt hlavu a budu muset vařit i obědy 8-o a pak budu muset taky do školy pro úkoly,to vezmu Elli do manducy,mají třídu v druhým patře a nebudu nechávat někde kočár…
tak zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
2.11.09 10:08

Pedí, jéje, takže marodnej. Ale jestli nebral ATB dlouho, tak by měly zabrat rychle. Má teploty?

Indi, no vida, tak dneska bude zkouška :-D Tak bacha, aby z toho nebyl další potomek :-D
Jooo a gratulka Mišce ke čtvrtočku :huban: a Tádovi ke třem trojkám v metříku :-D :-D Metříky krásný! Asi se nechám inspirovat :wink:

Jinak mě dneska odjíždí David a jestli jim to dobře půjde, tak se vrátí až v sobotu ráno. Ách jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
2.11.09 10:20

Ahoj, tak tady se marodí, tak ať je to rychle pryč.
Holky, Tadíkovi se hodně na hlavičce rozlezla ta seborea. Od soboty mu to mažu tím konopným krémem na Seboreu od Cutis Help a začalo to ještě víc šupinatět, to má být??? Má tam taky až krvávé škrábance. Ty ložiska má na hlavě 3 a dost velký. Tak nevím, mám tím dál mazat nebo jít k dr. nebo co???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
2.11.09 10:28

Tý jo Cipísčata za měsíc narozky! http://www.getsmile.com/…29/clap2.gif Bude mejdan!!!!! http://www.getsmile.com/…29/laugh.gif

No jo, krásně jsem si porodila děti, a za 3 dny tam ještě každej bude mít + 3 days, to bude přetrojkováno! http://www.getsmile.com/…%20roll2.gif

Dadu - asi jo, já mámteda mastičku od Biodermy a tam je to taky, že se to prvně zhorší, ale pak nastane viditelní zlepšení. Tak vytrvej 2-3 dny, bude líp! :wink: Ale jestli se ti to nezdá, radši k dr. vyraz, pro klid duše. :wink:
Miška má ložisko jen jedno - po selý hlavě… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
2.11.09 10:29

Dadí, jeslti to má mnohem horší a má to i do krve, tak bych radši vyrazila k dr :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
2.11.09 10:31
barbanek píše:
Tý jo Cipísčata za měsíc narozky! http://www.getsmile.com/…29/clap2.gif Bude mejdan!!!!! http://www.getsmile.com/…29/laugh.gif

No jo, krásně jsem si porodila děti, a za 3 dny tam ještě každej bude mít + 3 days, to bude přetrojkováno! http://www.getsmile.com/…%20roll2.gif

Miška má ložisko jen jedno - po selý hlavě… :lol:

Ty jo, Indi, to to strašně uteklo. Loni touhle dobou jsem si válela šunky u našich, každej mě obletoval a teď mám krásný zdravý dvě holčičky a za měsíc jim bude rok. Neskutečný 8-o :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
2.11.09 10:34

Jitko a jak často to mažeš a vyčesáváš? A myslíš, že je to svědí nebo bolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
2.11.09 10:41

Evi nespavé uplakané noci moc dobře znám
tak s tebou soucitim. Zvládni to! Hodně síly na dnešní den!

Pedí ty jo chudák Mája…na průduškách :-(
to bude trvat než to vyleží
toho se bojim aby to Máťovi nekleslo na průdušky
tak ať se hezky kurýruje u nějaký pěkný pohádky s nějakou mňamkou :-)
jinak manža Pedí v práci teď tak často pryč nejezdí. Dřív byl
doma jen na víkendy a nebo i dlouhou dobu pryč úplně, teď jsem sice moc ráda že doma je větší část roku, ale když odjede na 1-2 týdny pryč tak teď 2dětma je to v vcelku záhul, když Dáda chodil do školky, tak když jsem potřebovala nechala
ho doma, ale to znáš. Mája školák, Elli malá…občas by se to hodilo zůstat doma vid Školu máme daleko a když pak marodim já nebo Matoušek…mám vcelku pakárnu

hele pak mi musíte někdo…asi Indi nebo Innuš vysvětlit jak udělat albík na tom rajčeti a uzamknout ho…prosíííím.
Jen musim pockat až přijede manža na tyhle věci jsem neschopná

Tak sem toho měla hodně na srdci, ale víc nestíhám, malej zas pláče
jdu mu stříknout do nosíku pohrát si s nim, pomuchlovat ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
2.11.09 10:46

Peťo a jak to máte teď s vojtěním a rehabilitací? Je všecko v pořádku? Cvičí už jen Dáda na ty záda?
A co u toho dětskýho psychologa? Psala jsi tenkrát o nějakým cviční pro Dádu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
2.11.09 10:50

Dadu údajně je to nesvědí. Mažu jen tak obden - dva, když koupu, protože ta bioderma se musí po půlhodině smejt, tak jí to namažu půl hodiny před koupáním, pak jí to trošku spláchnu v umyvadle, zbytek při koupání. Udělala jsem to takhle zatím 2× a má to tak o polovinu lepší než byl počáteční stav. A po tom prvním nanesení se to zhoršilo, druhej den to měla horší.

Petí - pro začátek se na rajčeti zaregistruj a bude ti to nabízet jejich program na stažení, tak ho stáhni a nainstaluj u sebe v pc. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová