Maminky odjinud

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2032
2.11.09 11:14

ty kráso!!!!já tu nejsem pár dnů a přibylo asi dvěstěosumdesát devět stránek???? tak jak péťa? a co plánodlo vyvedlo dobrého??? prosím řekněte mi to, já si početla jen na mk… a vůbec prosím hodnou ženu boženu - jste tu dobré všecky, o nějkej stručnej výcuc událostí

u nás se opět rozjela rýma, žlutá, hnisavá, takže michal doveze pamykon, doufám,ž e to tentokrát průdušky ušetří, že sem zasáhla vščas a pamykon zabere..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2032
2.11.09 11:16

u našich totiž je to malý a tak musel na spaní chodit do kočárku, sice supr, že je zima, usne a spí v kočárku, jenže než on usne, stráví v tom kočárku a venku dycky půl dne a tak z toho za ty tři dny onemocněl… chjooooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2510
2.11.09 11:16

Ahoj!!!Menny, my se známe, byli jsme spolu v Artu, pamatuješ? Tereza…Zvala jsi mě na koníka… :-D , holky soused už tu předělává byt půl roku, já se zblázním!!!!! :zed: ,Zuzko jak si spokojená s lodgerem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
2.11.09 11:24
Mattty000 píše:
Ahoj!!!Menny, my se známe, byli jsme spolu v Artu, pamatuješ? Tereza…Zvala jsi mě na koníka… :-D , holky soused už tu předělává byt půl roku, já se zblázním!!!!! :zed: ,Zuzko jak si spokojená s lodgerem?

Teri, už jste byli u tý dr. Vosátkový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
2.11.09 11:27

Terez, joo, zatim jsem spokojena :-)

jsem dneska do 4 bez jednoho ditka a doma - to je krasa , ten klid :mrgreen:

no jinak jsem se dozvedela k vakcine na tu praseci chripku, ze v nasi uzasny zemi ji budou ockovat jen zdrave lidi - vojaky,zdravotniky … Chronicky nemocne ne,ac se to tvrdilo, tak asi ne. Vsude jinde ockujou predevsim chron.nemocne, kteri jsou velmi rizikovy a u nas ne … boze, to je taky tak vtipny, uz je mi tady z toho statu fakt na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
2.11.09 11:32
zuzka84 píše:no jinak jsem se dozvedela k vakcine na tu praseci chripku, ze v nasi uzasny zemi ji budou ockovat jen zdrave lidi - vojaky,zdravotniky … Chronicky nemocne ne,ac se to tvrdilo, tak asi ne. Vsude jinde ockujou predevsim chron.nemocne, kteri jsou velmi rizikovy a u nas ne … boze, to je taky tak vtipny, uz je mi tady z toho statu fakt na :poblion:

Tak to je fakt neskutečný!! To jsou hovada :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2510
2.11.09 11:45

Míšo, ještě ne, teď půjdeme na očkování prevenaru a pak přejdeme, mám to u ní už zaplacený…už se těším!!! :potlesk:
Zuzko, tak si užívej!!!!!Musíme jít na tu prochajdu, bydlíme od sebe minutu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2510
2.11.09 11:47

Vážně? to je fakt skvělý…ach jo…vždyť zdravý člověk se s nemocí popere líp…no, jo no…mamka to zvažuje…bylo jí to nabídnuto zaměstnavatelem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2510
2.11.09 11:50

Zuzi a máš tam i tu teplou vložku? a jak malýho pak oblečeš? já ji ještě nedávám…Maty, je tam v teplákovce…a zdá se mi to teplý až až…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
2.11.09 11:52

Dítě mi rve vlasy z hlavy, tak snad než to dopíšu nebudu plešatá :evil:
Matty, a byly jsme tam všechny na IVF?? Máš dlouhý tmavý vlasy a tušim žes šla
jako první na řadu????
Seš to ty??????
A nebo nevim :-| :oops:

Míšo momentálně nerehabilitujem, nevojtíme :-)
Dáda záda lepší, ale hledáme sport co by ho bavil, což je dost těžký
S Matouškem mám přijít až sám začne chodit.
Zatim máme koupit botky aby v nich chodil doma kolem nábytku a až se pustí
tak se máme ukázat aby zkontrolovala chůzi. Ale zatím vše ok :potlesk: :palec:
S Dádou jsem byla 1× na relaxačnim cvičení, měli jsme jít minulý týden, ale to jsem
marodili…teď zas marodí Matoušek, tak tam pujdem asi tak za 14dní.

Co vy Míšo na vojtění? Holky dělaj krásný pokroky

Nevim jestli to teď píšu dobře, Pedí ty š Elluškou taky vojtíš??
Můžu vědět proč? Kuli nožkám?

Ty jo Cyrda taky zas rýmuje? Vás ta rýma má nějak ráda :-(
volala jsi tý Mazancový???

Tak vlasy nějaký na hlavě zůstaly. A to mám culíka a rve mi to z něj smrádě jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
2.11.09 11:56

Indi vďaka :huban:
jdu se zaregistrovat

sem chtěla k pochvale B a T poslat :potlesk:
se mi ale zatoulal jinam
mám Míšo radost, že vojtění vám tak pomáhá!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
2.11.09 12:03

terez, tak aspon ze to nekomu nabidnou :o)

jo a teplou vlozku tam mam, malyho tam davam tak jak je obleceny doma - dneska treba bodyko, dupacky, ponozky, mikinku a pres nej jeste deku takovou flisovou tenkou dovnitr a jeste takovy ten jakoby nanoznik na korbu. ale on je strasnej zmrzlina

a nekdy vyrazime! pisni mi kdyztak tvuj telefon do SZ, tuhle bych byvala sla , ale rikala jsem si ze to domlouvani po SZ je takovy slozity … :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
2.11.09 12:05
menny píše:
Indi vďaka :huban:
jdu se zaregistrovatsem chtěla k pochvale B a T poslat :potlesk:
se mi ale zatoulal jinam
mám Míšo radost, že vojtění vám tak pomáhá!!!!!!!

Petí, už aby jsme ale vojtit přestaly. Mě to po 11ti měsécéch už fakt nebaví a vysloveně prudí.
Dostali jsme cvik na kolínka, ale holky neudržím, takže ho necvičím a cvičí ho jen David, když je doma. Bára stejně na kolínkách už je (sem tam ne pořád a ještě radši se plazí než leze) a Terka se o to taky snaží, ale nejde jí to.Ale už se asoň plazí :potlesk:

Jináč moc gratuluju ke kompletnímu nevojtění a nerehabilitování :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Nám řekla na vojtovce, že boty máme koupit až budou jistě stát na těch nohou. Dokud budou padat, tak je kupovat nemáme, což mi přide docela divný, protože přeci musí mít pevný kotníky, když se postaví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
2.11.09 12:06

Peťo, s ellinkou tam šla Pedík proto, že měla pořád pěstičky zavřený. Dr. jí nakonec pomalu na pěstičky nekoukla a jen jí řekal, že je křivá, proto má taky na jedný straně zploštělou hlavičku. Tak cvičí, snad tam nebudou muset chodit dlouho, protože tahle doktorka jen tak nikoho ze spárů nepustí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
2.11.09 12:10
Mattty000 píše:
Míšo, ještě ne, teď půjdeme na očkování prevenaru a pak přejdeme, mám to u ní už zaplacený…už se těším!!! :potlesk:

Teri, tak to je super. My máme prevenar u ní a zdarma :dance: Teď dokonce nechali vymalovat místnost u sestřičky a vypadá to tam, že bude i na novej nábytek :-) Doktorka si nechala upravit účes a moc jí to sluší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová