Maminky odjinud

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2032
2.11.09 21:07

co znamená mít hodně přátel??? teda jako na emiminu :lol:

jináč s tou boulí je to tak - všimla sem si že je totak i u těch už prořízlejch, prostě se dáseň jakoby vytvaruje podle toho zubu, takže tam co zub ještě není je plochá, tam kde je, tak vystouplá a pozor, posvítila sem si na to a na místě levý dvojky už prosvítá sklovina :mrgreen: to bude prdeeeel,
Míšo, nemáš nějakou zubatí fotku? ať vím, na co se mám těšit :mrgreen: :mrgreen:

holky, jak je to s tím rajčetem???? vy ste si posílaly do sz odkazy na rajče, kdo tam máte fotky? (teda o Míše vím, ta nám to posílala už na MK)

hihi, s tím plánidlem sem zlbla mišku já, jak se tu furt vyptávám :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2032
2.11.09 21:09

pardooooooooooooooooooooooon, už to mám, objevila sem soukromé zprávy !!!! už se jdu kuknout, hihi

ještě jednou pardon, nějak se ještě ouplně nevyznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
2.11.09 21:11

Baru - Inuš má svoje rajče v podpisu :-) teda odkaz na něj… :lol: já mám svoje rajče tak maximálně v lednici… :lol: SZ posílala jen Inuš heslo na tu co má zamčenou. :wink:

Přátelé - no to si můžeš udělat tady na emimi skupinu přátel (poslala jsem ti žádost o přátelství, tak jí koukej odklepnout, jinak se s tebou nebudu přátelit!!!!!!!!! :-P ) a pak třeba můžeš uzamknout fotogalerii a nechat ji jen pro přátele, nebo svůj profil, aby ti mohli prohlížet jen přátelé… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2032
2.11.09 21:19

heeele přejmenovaly mě na povídálku :potlesk:

holky týýýýýýýjo, já viděla tedýska a mišičku jako takový mimineška a oni už sou to taková obráčátka, to je hezký :hug:

a pan šermen bude myslím velkej balič žen nebo aspom po něm holky pudou, páčto je to pěknej kluk

ale to ta ostatní mimineška taky se nám fakt ale fakt ty děti povedly :lol:

holky já vám musim říct, jak mám úžasně hodný dítě - jako malá už mi nechce dělat, pusu to už taky nechce dávat mě, ale dnes si žvejkal broučka a dycky si zavrzal o dáseň a pak mi nabídnul abych si taky žvejkla - to trvalo asi deset minut, požužlal a nabídl, požužlal a nabídl :wink: to je pusinka, takhle se rozdělit o kousadlo , hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2032
2.11.09 21:21

ha podpis ještě bára neštudovala, no nic, nechám to na zítřek, valim pápá do peřin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
2.11.09 22:23

sem uplně mrtvá,dvě mimina v jednom bytě jsou fakt síla i na dvě matky :lol:

ALE jsem si vzpomněla, že Michalka má dnes čtvrt roku :!: :idea: tak jdu popřát, a dozvim se, že tchyňa si mě vyškrtne z přátel :twisted: fajn fajn (už sem si tě zase připsala)

Baru ahoooj :!: to je supr, že Cyrdík neblíndí! a zuban :dance: Šermíček moc děkuje za pochvalu a když sem mu to přečetla vypadal takto :oops: ješita no :lol:

my ted dodělaly s Lenkou dort, Martíček má zítra 1 rok :!: zejtra bude oslava :dance:

tak hezkou noc všem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
2.11.09 22:46

Indi, tak sem koukala, a nemohu najít to přidávání přátel 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
3.11.09 07:31

Dooobrééé rááánko (při psaní příspěvku zívám)

To zas byla noc. Oni si prostě ze mě dělají srandu. Když je doma David, tak spí jak nemluvňata, vstaneme k nim max 2× za noc. Ale to co dneska v noci předvedla Bařena Mařena, to bylo příšerný!! Vstávala jsem k ní každou půlhodinu, až jsem to v půl 4 vzdala a vzala si jí do postele. Terezku musím dneska pochválit, spala krásně, jen 1× jsem k ní vstávala. Ale Bára blbne od včerejšího uspávání. Je teď rozjívená až bědda, to si fakt dneska užiju. Čím míň to dítě spí, tím víc má elánu, je to normální??? :nevim: Navíc - Bára vždycky spí celou noc. To Terezka je ten nespavec. Nevím, že si to nemůžou vybrat, když je tu David :-( :-(

Jooooo a víte co?? Jak mi tu včera porupaly ty žárovky v obyvku. Tak rupla jen jedna a ta vyhodila pojistky ve všech pokojích. Jenže jak já večer svítila jen lampičkou a na WC, tak jsem to zjistila až ráno. No a jaká je Michalka? No šikovná, páč si ty pojistky před chvíli nahodila sama :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
3.11.09 07:45

Dobré ráno!!
Míšo, si z tebe dělaj psinu, ale sranda to není,což. Fakt to naštve! My máme noci taky žůžo :evil:
Přidala jsi si mě mezi přátelé,je to tak?? A upozorní mě něco na SZ?? Svítí to někde? Nebomusím do profilu??
INNI, Martínkovi, ďáblíkovi přeju všššechno nejlepší k prvním krásným narozeninám…musí to být nostalgie jako blázen!! Ať je to zdravej krásnej kluk jako doteď!!
BARU, heleď vám roste dvojka?? Nám asi taky dole v pravo. E si vůbec nenechá kouknout do pusy, takže toho moc nemám naštudováno, ale zdá se mi oteklá i horní dáseň. Jo jo o prvních dvou zoubkách jsme téměř nevěděli, zato, teď to slečna dává jasně na jevo…stejně jsou to chudínci, musí je to bolet. Ale docela nám zabírá ten gelík, vždycky s epo něm sklidní.
INDI, jak se spalo?????

Jdu na zuby a vymyslet co bude mít E. k obědu.MÍŠO, dáváš ovoce syrový nebo ho dusíš?? Mě přijde 20dg jablka hodně, kuli nadýmání. Včera zblajzla takový menší celý a měla bříško jak balonek. Sice neplakala nic takovýho, ale musela být nadmutá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
3.11.09 07:53
EliPetrEva píše:
Dobré ráno!!
Míšo, si z tebe dělaj psinu, ale sranda to není,což. Fakt to naštve! My máme noci taky žůžo :evil:
Přidala jsi si mě mezi přátelé,je to tak?? A upozorní mě něco na SZ?? Svítí to někde? Nebomusím do profilu??Jdu na zuby a vymyslet co bude mít E. k obědu.MÍŠO, dáváš ovoce syrový nebo ho dusíš?? Mě přijde 20dg jablka hodně, kuli nadýmání. Včera zblajzla takový menší celý a měla bříško jak balonek. Sice neplakala nic takovýho, ale musela být nadmutá.

Evi, teď jim dávám čerstvý. Vyndám vždycky malou skleničku z mrazáku (švestky, jablko+broskev, meruňka) a do toho rozmačkám buď banán nebo nastrouhám oloupaný jablíčko. A ještě tam přidám trochu rozmixovaných oves. vloček. Nebo jim udělám jen banán+jablko+mrkev+vločky. Zvlášť jak teď byly nastydlý, tak jsem do nich chtěla dostat vitamíny z čerstvýho ovoce. Dneska budou mít Borůvky od Hami a k tomu banán a vločky.

Jojo, přidala jsem si tě do přátel. Mě se tvoje žádost o přátelství zobrazila při přihlášení v pravo nahoře. Jak je to s potvrzením netuším, jestli to někde uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
3.11.09 08:40

Míšo a vločky jen namáčíš nebo vaříš?? Přemýšlím, že brzy zařadím lepek. Jů kňoura se ozývá a to byla od ráno hodná…jo ty zuby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
3.11.09 08:42

MENNY jaká byla noc u vás a co M??? A tobě je lépe??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
3.11.09 08:43

Proč nemám metřík??? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
3.11.09 08:45
EliPetrEva píše:
Míšo a vločky jen namáčíš nebo vaříš?? Přemýšlím, že brzy zařadím lepek. Jů kňoura se ozývá a to byla od ráno hodná…jo ty zuby :mrgreen:

Vločky namočím do teplý převařený vody, nevařím. Lepek by jsi možná měla už pomaličku zařadit (i když jsem četla, že prý se ovesný vl. nepočítají mezi lepkové potraviny). Že prej když se u dítěte co nejdřív projeví celiakie, tak se to dá dřív řešit. Možná bych ten článek ještě našla, během dne se na něj kouknu ;-)

Zuby, no nám rostou nahoře dvojky a když jsem byla v pátek s Bárou na očním, tak mi tam maminka povídala, že jim vyrostly dole jedničky a nahoře dvojky, pak trojky a až pak jedničky… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
3.11.09 08:54
EliPetrEva píše:
Proč nemám metřík??? :cry:

Máš, já ho vidím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek