Maminky po 40

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16557
29.7.11 15:40

Přítelova maminka měla čtvrtý dítě ve svých 47 letech a dnes je mu už 13,zvládla to dobře.
Jinak mi dáváte naději,mě je 34(skoro)a dítě ještě nemám :oops: Počítám,že se k němu dopracuju taky až někdy kolem 40 :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
29.7.11 21:38
mahdalka píše:
Přítelova maminka měla čtvrtý dítě ve svých 47 letech a dnes je mu už 13,zvládla to dobře.
Jinak mi dáváte naději,mě je 34(skoro)a dítě ještě nemám :oops: Počítám,že se k němu dopracuju taky až někdy kolem 40 :nevim: :roll:

U nás na diskuzi jsou holky jedna měla první ve 35 a druhá 36 :wink:

• Citovat
  • Upravit
16557
29.7.11 21:43

Tak to mám ještě čas :-D Já hlídala chlapečka pani,která ho měla ve 40 a bylo to její první dítě a asi i poslední,protože prodělala 3 mimoděložní těhotenství :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
29.7.11 21:45

Určo máš čas, neboj se pokud máš nějaký problémy s otěhotněním tak lékařská věda je na vysoké úrovni a už otěhotněl i ten kdo měl minimální šanci, nepřestávej věřit :hug:

• Citovat
  • Upravit
16557
29.7.11 22:03
Hodaka píše:
Určo máš čas, neboj se pokud máš nějaký problémy s otěhotněním tak lékařská věda je na vysoké úrovni a už otěhotněl i ten kdo měl minimální šanci, nepřestávej věřit :hug:

Díky :hug: Jsem bohužel adeptka na darovaný vajíčko a přítel chce jít na um.opl.až tak za 2 roky :oops: Mě to mrzí,ale zase ho nechci nutit,zahnat ho do kouta a nedej bože mu dávat ultimáta.Snad se jednou dočkám :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
29.7.11 22:09

nj chlap :roll: a dobře děláš že ho nenutíš, s nima to je fakt těžký :lol: neboj budeš mít miminko :hug: třeba ho to popadne dřív, u nich fakt člověk nikdy neví :zed: já teď měla ve 37 :wink:

• Citovat
  • Upravit
1139
29.7.11 22:12

ahoj, tak mě bylo tento měsíc 40, doma syn 19 a dcera 6 měsíců :-) super kombinace, mohu vřele doporučit! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
29.7.11 22:17
bessy píše:
ahoj, tak mě bylo tento měsíc 40, doma syn 19 a dcera 6 měsíců :-) super kombinace, mohu vřele doporučit! :mrgreen:

a jak to zvládáš? co únava? já jsem kolikrát večer na kaši, ale spíš z těch puberťáků :zed: malej je zlatíčko, a občas mě popadá touha na ještě jedno :lol: já jsem teda mladice, bude mi 38 :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16557
29.7.11 22:19

Hodako,tak to gratuluju :kytka: Taky si říkám,že těch 37 neni pozdě,to mám za 3roky,tak to třeba ještě stihnu :-D Ježiš,takovou kombinaci ne :mrgreen: Já bych to stejně už nestihla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
29.7.11 22:24

zvládám to dobře, po psych.stránce úplně v pohodě, jen ta fyzická, bolest zad apod.ale není to nijak dramatický. Kdybych si mohla vybrat jestli mimi v 21 nebo 40 tak jednoznačně beru 40 :-) zatim, nevim jak budu mluvit za deset let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
29.7.11 22:28

Holky,aspon jdeme s dobou,dneska je to moderní,koukněte se třeba na Jenifer lopez,Madonu apod. :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
29.7.11 23:00

to jo, akorát to těhotenství už nemá z gyndou co dělat.V tomhle věku je to už interna… :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.6.13 10:53

Hledam maminky po 40

Milé dámy, holky nebo jak chcete…Vzdycky jsem mela predsudky o maminach starsiho veku, pak jsem se dostala do situace, ze muj o 4 roky mladsi manzel ma 0 procent v ejakulatu a nez jsme na to prisli, bylo mi 34 let…v 36 letech se nam po 2 ICSI narodila zdrava holcicka…ted mi je 41 let a ja porad citim, ze nase rodina neni kompletni, nemuzu se porad smirit s tim, ze budu mit jedinacka - moje dcera tak hodne chce sourozence…najdou se tu maminky, kterym je 40 a vic a zazivaji podobne pocity jako ja? nebo se snazi v tomhle veku jeste otehotnet? U nas je ICSI jedinou moznosti…jeste nejsem stopro rozhodnuta, zda do toho mam zase jit - mam za sebou celkem 5 ICSI hormonovych procedur, ktere zanechaly stopy jak na vaze tak na dusi…proto by me potesila nejaka zprava…ahojky zdravi Rela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9273
5.6.13 14:28

@Rela já měla dcerku loni v 41 letech a chtěla bych ještě jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
5.6.13 14:35

Juhu, konecne se nekdo ozval, tak to muzeme zkusit spolu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová