Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přítelova maminka měla čtvrtý dítě ve svých 47 letech a dnes je mu už 13,zvládla to dobře.
Jinak mi dáváte naději,mě je 34(skoro)a dítě ještě nemám
Počítám,že se k němu dopracuju taky až někdy kolem 40
![]()
mahdalka píše:
Přítelova maminka měla čtvrtý dítě ve svých 47 letech a dnes je mu už 13,zvládla to dobře.
Jinak mi dáváte naději,mě je 34(skoro)a dítě ještě nemámPočítám,že se k němu dopracuju taky až někdy kolem 40
![]()
U nás na diskuzi jsou holky jedna měla první ve 35 a druhá 36 ![]()
Tak to mám ještě čas
Já hlídala chlapečka pani,která ho měla ve 40 a bylo to její první dítě a asi i poslední,protože prodělala 3 mimoděložní těhotenství ![]()
Určo máš čas, neboj se pokud máš nějaký problémy s otěhotněním tak lékařská věda je na vysoké úrovni a už otěhotněl i ten kdo měl minimální šanci, nepřestávej věřit ![]()
Hodaka píše:
Určo máš čas, neboj se pokud máš nějaký problémy s otěhotněním tak lékařská věda je na vysoké úrovni a už otěhotněl i ten kdo měl minimální šanci, nepřestávej věřit
Díky
Jsem bohužel adeptka na darovaný vajíčko a přítel chce jít na um.opl.až tak za 2 roky
Mě to mrzí,ale zase ho nechci nutit,zahnat ho do kouta a nedej bože mu dávat ultimáta.Snad se jednou dočkám ![]()
nj chlap
a dobře děláš že ho nenutíš, s nima to je fakt těžký
neboj budeš mít miminko
třeba ho to popadne dřív, u nich fakt člověk nikdy neví
já teď měla ve 37 ![]()
ahoj, tak mě bylo tento měsíc 40, doma syn 19 a dcera 6 měsíců
super kombinace, mohu vřele doporučit! ![]()
bessy píše:
ahoj, tak mě bylo tento měsíc 40, doma syn 19 a dcera 6 měsícůsuper kombinace, mohu vřele doporučit!
a jak to zvládáš? co únava? já jsem kolikrát večer na kaši, ale spíš z těch puberťáků
malej je zlatíčko, a občas mě popadá touha na ještě jedno
já jsem teda mladice, bude mi 38 ![]()
Hodako,tak to gratuluju
Taky si říkám,že těch 37 neni pozdě,to mám za 3roky,tak to třeba ještě stihnu
Ježiš,takovou kombinaci ne
Já bych to stejně už nestihla ![]()
zvládám to dobře, po psych.stránce úplně v pohodě, jen ta fyzická, bolest zad apod.ale není to nijak dramatický. Kdybych si mohla vybrat jestli mimi v 21 nebo 40 tak jednoznačně beru 40
zatim, nevim jak budu mluvit za deset let.
Holky,aspon jdeme s dobou,dneska je to moderní,koukněte se třeba na Jenifer lopez,Madonu apod.
![]()
to jo, akorát to těhotenství už nemá z gyndou co dělat.V tomhle věku je to už interna…
![]()
Milé dámy, holky nebo jak chcete…Vzdycky jsem mela predsudky o maminach starsiho veku, pak jsem se dostala do situace, ze muj o 4 roky mladsi manzel ma 0 procent v ejakulatu a nez jsme na to prisli, bylo mi 34 let…v 36 letech se nam po 2 ICSI narodila zdrava holcicka…ted mi je 41 let a ja porad citim, ze nase rodina neni kompletni, nemuzu se porad smirit s tim, ze budu mit jedinacka - moje dcera tak hodne chce sourozence…najdou se tu maminky, kterym je 40 a vic a zazivaji podobne pocity jako ja? nebo se snazi v tomhle veku jeste otehotnet? U nas je ICSI jedinou moznosti…jeste nejsem stopro rozhodnuta, zda do toho mam zase jit - mam za sebou celkem 5 ICSI hormonovych procedur, ktere zanechaly stopy jak na vaze tak na dusi…proto by me potesila nejaka zprava…ahojky zdravi Rela
@Rela já měla dcerku loni v 41 letech a chtěla bych ještě jedno.