Maminky po 40

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1675
6.7.16 22:18

@Mina73 :mavam: je mi 42. Synovi 3 roky a starším 17 a 24 let. Jsem Praha 9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
7.7.16 10:18

Ahoj, mě je 45, mám tři holky ve věku 15, 9, 5. Zdravím Vás všechny a přeji krásný den s dětičkami. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
7.7.16 12:51

seznameni

@hanča74 moc rádi Vás poznáme!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
7.7.16 21:11

@Mina73 tak paráda. My Vás taky.Tak až budeš mít čas a chuť písní klidně SZ a mužem někde vyrazit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.17 17:59

Ahoj, je tu nějaká maminka-snažilka 40+? Na jaře mi bude 42, mám dvě dospělé děti. No a uvažujeme o miminku. Řekla jsem, že tomu dáme rok a pokud se nepodaří, nebudeme holt mít třetí. Je tu někdo ve stejné situaci? Nebo byl? Prosím anonymně, nepíšu ze svého účtu.

Jsem ze střední Moravy.

• Citovat
  • Upravit
590
21.1.17 18:59

Je mi 41 a mam ted 3 mesicni miminko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
21.1.17 20:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.17 20:18

Me se to asi bude tykat. Máme teď čerstve druhe a je mi pár týdnů 38. Chtěli bysme i treti, ale mezi dětmi máme teď necele dva roky a já to třetí nechci tak brzy. Takže zkoušení po 40. Přála bych si to (manžel taky), ale taky nevim… Rada si teda přečtu příspěvky maminek ve stejne situaci.

• Citovat
  • Upravit
9723
30.1.17 18:24
@danila píše:
me bylo v kvetnu 44 let a mam 11 mesicni holcicku se svym nynejsim manzelem.jinak mam dve dospele deti.protoze mala patri k tem narocnym detem kteri toho moc nenaspi tak nam dava poradne zabrat ale jsem stastna a nemenila bych.teprve

To je krásný, 44 let a roční dítko :potlesk: Mně je 41 a mám čtyřměsíční a toužím ještě po jednom :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
30.1.17 19:17

Ahoj odkud jste???me je 43 a mam dvouleteho chlapecka :lol: neudelame sraz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.17 09:34
@jiji007 píše:
Také řeším to, že se mi blíží 40, sice za 3 roky, ale děti nemám a ani partnera. Občas depky a tak, ale pomohlo mi, když mi nedávno můj otec řekl, že ho jeho mamainka měla ve 45 letech. A to nebylo žádné umělé oplodnění v té době. Sice má starší sourozence, ale můj otec byl a je stále ten nejzdravější z nich. Dlouho vypadal a vypadá na méně, než mu je a je čilí jako laňka v 60 letech. Zdědila jsem jeho geny, jsem mu hodně podobná a taky na svůj věk nevypadám. Takže to, co mi řekl, mě hodně uklidnilo a věřím, že dítě mít budu. Takže snad jsem pomohla tady dát naději i ostatním, které na dítě čekají.

Zdravim :mavam: Netusim zda je to ještě aktualni. Mně chybí do do 40 ještě 2 roky, hledám partnera a také doufam v miminko, moje první. Takové diskuze vždy povzbudí, okolí to nechápe a spíš mě lituje, že zůstanu bezdětná. Ale ještě není pozdě, mnohým se to podařilo i po 40.

• Citovat
  • Upravit
2214
11.10.17 20:03

Krásný den, dnes jsem objevila // na testíku, já 42 let a partner 43 najde se někdo další ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.10.17 22:20

Bodlinko tak to jsme na tom stejne :) ja 42 let manzel 45 a dva kluci 15 a 12 a na zacatku rijna na testiku dve carky koukala jsem na ten test s vykulenyma očima nikdy by me nenapadlo ze budu ve 42 ještě těhotná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.11.17 21:34

Zdravím. Je mi 45 let, příteli 40 let. Mám dvě dospělé dcery (21 a 26 let) a jsem v 9.týdnu těhotenství. Jsem šťastná, že se nám s přítelem zadařilo, ale i když jsem dle pana dr. zdravá, zatím se mu vyvíjející těhotenství nelíbí. První Hcg bylo dostatečně vysoké, ale nárůst po dvou dnech nebyl dostačující, takže mě čekají další odběry a jestli to malé uvnitř nezačne bojovat, asi mě čeká revize. Jsem bez potíží (tak jako u předešlých dvou těhotenství), nešpiním, nezvracím, netrpím těhotenskými neduhy. Strašně se bojím, že o toho malého přijdu, protože v mém věku už moc příležitostí nebude.
Omlouvám se za citové výlevy, ale muselo to ze mě ven. Jsem ráda, že je zde i tahle skupina zralých mamin, které chápou, že i starší ženy se cítí na to být ještě maminkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.17 17:05

Zdravím maminy, jsem ráda, že jsem narazila na tuto skupinu, i když vidím, že mnoho příspěvků není. Mě je 38 let a mám roční holčičku, ráda bych ještě jedno mrně měla, tak za rok až dva, ale manželovi je 45 let a než jsem otěhotněla snažili jsme se skoro 6 let.
Ráda bych ale touto cestou poznala další maminu 35+, kamarádku s malým dítkem/dítky, pro společně strávený čas.
Před časem jsme se z Prahy 8 přestěhovali do Klecan, nicméně v Praze jsem stále, navíc jsem mobilní. Budu ráda za přítelkyni v „rozumném“ věku:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová