Mamka nechce pozvat babičku na Vánoce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107638
11.12.19 17:10
@lucenka píše:
Prababička už je tak nějak navíc. Uff. Fakt chudák ženská. Jak tedy dokud žil klukův pradeda6, tak se snažila trávit Štědrý bden s ním právě proto, že už byl starý a chtěla jsem, aby meli společné zážitky. Stejně tak teď strávíme Štědrý večer se synovou prababičkou. Ale je to tím, že mi na těch starých lidech záleží :srdce:
Jo a zvuk manžel přeci může dopoledne být se svými rodiči, těm za tvojí babičkou jezdit nemusí, ne?
hodně se bojíš,že se na tebe ve staří synek vykašle ?
@lucenka píše:
Třeba to, že by třeba. mohl táta ocenit, že tam chcete zajet s ním, ukázat mu, že i vám na babičce záleží.

třeba až tolik ne, když se nechovala hezky…četla jsi to vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150071
11.12.19 18:04
@lucenka píše:
ne nejsem zlá. Naopak, jsem až moc hodná. Takže bych nedokázala nechat babičku na Štědrý den samotnou, nutit parntera aby se rozhodl jestli stráví Štědrý večer s maminkou nebo manželkou, rozhodnout za bratra že si někoho má vzít k sobě na Štědrý večer. Ale u zakaldatelky je normální, že se u nich v rodině o ničem nediskutuje a lidi se rovnou staví před hotovou věc :zed:

Kdyby zakaldatelka byla slušně vychovaná, tak by nejdřív zašla za bratrem a zeptala se ho, zda může babičce navrhnout variantu, že by byl na Štědrý den u nich. Navrhla by ona sama otci, že když se maminka necítí na to, aby byla babička u nich, tak že za ní mohou společně zajet.

Příspěvek upraven 11.12.19 v 13:54

To mi řekni, jaktože tak vehementně bráníš bratrovu možnost si vybrat s kým vánoce stráví? Tam to možné je? U maminky s rakovinou to možné není, protože tys to tak rozhodla? Fakt zajímavý uhel pohledu. Bratr si zaslouží tisíc ohledu, ale nemocná paní, která dosud dělala vánoce pro ostatní, tak to pozor, ta ne.
To se mi zdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
11.12.19 18:40

To je porad dokola. Budeme se tady pomalu zaklinat chuderou babickou, ktera mozna 20 let delala snaše peklo a ted jeste chudak manzel musi zit s nemocnou zenou. Zajimave, ze on sam se svoji mamou nevydrzi.

Zakladatelko vubec se neobhajuj, uzijte si Vanoce a mamince preju hodne zdravi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
11.12.19 19:04

Jako ja teda nechapu co je nějaký naprosto cizi lucence po tom kdo s kym a jak travi svatky. Mohly byste mi to vysvetlit? 8o

• Citovat
  • Upravit
59426
11.12.19 19:16
@Anonymní píše:
Ano, jeho rodiče přijedou k nám a já budu s dětmi u své babi.. To jim krásně předají dárky
:mrgreen: :mrgreen: to je logické ne :palec: Přece nebudeš s manželem a dětmi jako rodina trávit Vánoce :mrgreen: Je fajn že to máma už řekla, otec snad brzy vychladne. Snad ko pro maminku dopadne co nejlépe at má klidné Vánoce :hug:
@lucenka píše:
Tak můžou přijet o den dřív, později.

přesně takhle můžou zajít za babi ;) a 24.12. už si užijí sami v klidu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
11.12.19 19:22
@lucenka píše:
Třeba to, že by třeba. mohl táta ocenit, že tam chcete zajet s ním, ukázat mu, že i vám na babičce záleží.

Hlavne ti je do toho uplne h.ovno. Jak kdyby na tom stal tvuj stedry vecer :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
11.12.19 19:25

@Šarlota4 třeba jí L pozve k sobě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
11.12.19 19:28
@Markéta80 píše:

Mno taky mam ten pocit 8) Ale nevim jestli bych to babce prala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
11.12.19 20:08

@Šarlota4
a no tak…myslím že by si měly co říct…např nějaké zkušenosti se sekýrováním okolí a tak…vono by se téma našlo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
11.12.19 20:11
@Markéta80 píše:

nepozve, já už jí to pár stran dozadu navrhovala, a Luca to odmítla, že zve prý jenom členy rodiny :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
11.12.19 20:11
@Šarlota4 píše:
Mno taky mam ten pocit 8) Ale nevim jestli bych to babce prala :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
11.12.19 20:12
@stinga píše:
nepozve, já už jí to pár stran dozadu navrhovala, a Luca to odmítla, že zve prý jenom členy rodiny :cert:

Tvg to je pekna san, ptz na svete je tolik lidi samotnych. A ji to nechava uplne chladnou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
11.12.19 20:15

@Šarlota4 no že ano, navíc podle starých pověstí má každý doma prostřít talíř navíc pro ubohého osamělého pocestného a to ta babka dozajista je
a u Lucenky bude asi 20 lidí nejbližší rodiny, tak 21. babka by se tam určitě taky vlezla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
11.12.19 20:17
@Kubula.K píše:
Protoze tyhle typy to ventilujou, nedrzej to v sobe. Asi to takhle fakt funguje, podobnejch pripadu znam hafo, vcetne vlastni mamy. :(

Hele a na tom asi něco bude. Je prokázany i to, ze lidi, co si umi ulevit sprostým nadáváním, jsou min nemocný. Nemusi to být úplný kreteni, to bych byla i ja a to si myslim nejsem :mrgreen: Ale věřím, ze kdo se umi nas*at a zdravě vztek vybit, kdo nepodléhá stresu a radši bouchne a vypustí páru, v tom ta nemoc nějak nevydrží. Jako je to nadsázka, ale jen trochu.

• Citovat
  • Upravit
Yorkmut
11.12.19 21:20
@stinga píše:
@Šarlota4 no že ano, navíc podle starých pověstí má každý doma prostřít talíř navíc pro ubohého osamělého pocestného a to ta babka dozajista je
a u Lucenky bude asi 20 lidí nejbližší rodiny, tak 21. babka by se tam určitě taky vlezla

Ja si ale myslim, ze ona jen pofackuje rodinu, kdo si koho vezme, ne ze se bude angazovat pro cele rodiny z obou stran.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová