Mamku terorizuje její vlastní sestra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1014
22.12.16 22:15

@chuanita taky bydlíme na malé vesnici a teta dělá všude chudinku a všichni jí to tak žerou, mamka má ráda lidi a vždy jí záleželo na tom aby si o ní nemysleli nic špatného, každému pomohla, vyhověla. Teď jí to moc trápí a já bych jí fakt moc chtěla pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
22.12.16 22:40

@anonymka227 třeba je to pro maminku zkouška, aby se naučila povznést se nad názor okolí :nevim: a nic si z toho nedělat. Každopádně držím palce, ať se to uklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
22.12.16 23:33

@chuanita jo jenže to ona nemá takovou povahu, fakt je mi jí moc líto a tohle si nezaslouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
23.12.16 00:01

Tohle mi silně připomíná švagrovou. Nakonec z toho byla diagnóza paranoidní schizofrenie.

• Citovat
  • Upravit
1014
23.12.16 08:21

@Janli no mě už to taky nepřijde normální, ale co s tím? Myslím si že na TO máme málo důkazů a v podstatě jí jenom pomlouvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
23.12.16 18:51

Ještě někdo nějakou radu? :-) budu vděčná za každý nápad a zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
23.12.16 19:03

Já bych si vyfotila zprávy na mobilu, nahrála bych si slovní urážky a šla bych na policii.
Prvně bych tedy tetě řekla, že si jí nahrávám. Schválně, co by na to řekla.
Myslím, že by mi nevěřila, ale to by byl už její problém.

A pokud by nepřestala, tak mít vždy někoho, kdo by to slyšel, aby to nemohla smáznout ze stolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
23.12.16 19:04

Kdo je starší, maminka nebo teta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.12.16 00:10

@anonymka227 Tady je to těžký. Pokud se ten člověk vyloženě nezhroutí nebo nesouhlasí s vyšetřením, moc toho nenaděláte. A potíž u paranoidní schizofrenie je už to podezřívání okolí. Vy máte v podstatě jedinou možnost. Dokumentovat projevy tety, obrátit se na policii se stallkingem a pokusit se dosáhnout soudního jednání, kde by bylo nařízeno psychiatrické vyšetření. Ten boj je šílený a pokud nedojde k napadení, tak i dlouhý.
Ber to tak, že lidi nejsou hloupý ani slepý. Já myslím, že obrázek o tetě si už její okolí udělalo dávno.

• Citovat
  • Upravit
1014
24.12.16 09:55

@jitka 11 no jo ale ona jí to do očí neřekne, ona jí pomlouvá za zády a k nám se to pak donáší od lidí, kteří nám to řeknou, je jasné že ne všichni o tom mluví, ale když vás zastaví v květinářství a začnou vyprávět co říkala a přitom se s nimi nijak teta nekamarádí, špiní jí na každém rohu a v podstatě před každým koho potká, jedno jestli známý nebo ne, hlavně že to mamce ublíží. Hlavně přítelova máma věří tetě a nám ne a kvůli tomu vznikají další spory, přítel je na naší straně, ale jeho matka se tety pořád zastává a klidně se s ním i hádá. Dodám že vždy něco jeho matka pronese a on si háji svůj názor. Možná se i teta dostane do blázince, protože si myslíme i děda, že má anorexii. Obleče mikinu mé dvouleté dcery a ještě se z toho raduje. Ona je fakt blázen. Mě by stačilo ať nechá těch pomluv, ale ona toho jen tak nenechá. Když babička umírala prosila jí ať se začnou bavit, dokonce jí mamka šla přát k narozeninám, ale nic. Děda prosil a brečel ať to udělá aspoň pro babičku a nic. Teta je starší o 6 let než mamja a chodila na základku s přítelovou matkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
24.12.16 10:01

Na mamce je vidět jak jí to hrozně trápí, ona to neřekne, ale když k ní přijdeme tak je vidět jak má ubrečené oči. Trpí tím, že babička umřela a ještě jí takhle takhle ubližuje. Potká pošťačku a začne vyprávět kraviny, pak potká další a zase lži. Tohle chci zastavit ale nevím jak. První dojdu za dědou a řeknu mu to, nevím jestli něco ví, ale teď bude vědět všechno. Pokud ti nepomůže asi ta policie. Nevím co jiného by jí mohlo zastavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
24.12.16 10:04

@Janli já myslím že ne, ona chodí do kostela, doma všude samé andelicky, u babičky hrobu se hroutila a 10 minut na to se v hospodě smála jako kdyby nic a popíjela vodku. Je to člověk bez charakteru a asi je i fakt nemocná, protože tohle snad nemůže dělat normální člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová