Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@teerax píše:
spíš jako rudá na býka zde na emiminu působí slovo rozvod, které tady mimochodem v diskuzi mám dojem ani nepadlo
Aha, takže když se napíše „nebyla bych s ním, odešla bych,…“ tak to zřejmě znamená, že zůstanou manželé
tak to jsem nevěděla ![]()
Jestli Tě to „uklidní“, tak kamarád na nich byl taky a fakt se nejedná o sex. Ale i tak je to blbý.
@emo.law píše:
Jestli Tě to „uklidní“, tak kamarád na nich byl taky a fakt se nejedná o sex. Ale i tak je to blbý.
U toho, co zakladatelka sdílela, se o sex (minimálně orální, ale fakt bych úplně nevěřila, že za ty roky „nezanořil“) jedná. Jsou to normální lehký holky, žádný masérky
.
No, tak přiznám se, že tohle bych já teda nedala ani náhodou. Jak to, že se nejedná o sex? Jedná, je to minimálně orální sex a to moc nevěřím tomu, že nebyl i jiný. Stopro byl. Rozešla bych se s ním, jsem schopná hodně odpustit, nevěru, v takové ani jiné podobě ne.
Ahoj vsem…ctu to tu, nestiham reagovat. Jak jsem psala, mam hlavu „v pejru“,do toho nemocne deti a aktualni změnu stavu u mámy… Takze nereaguji, nicmene i tak jsme s muzem zase do noci řešili neřešitelné… Aktualne - na ctvrtek/patek jde na komplet vysetreni, založil společný účet, snazi se… Probírali jsme- rika jak on sam uz vi, ze to bude muset řešit, ze nad tim nikdy tak nepřemýšlel (ze lhal od zacatku), ze nevi z čeho to prameni - mozna soutezivost, snaha byt dokonalý a toto jako „odměna“- pritom pry nedokáže rict proc, vzdy se pak cítil blbe, ze vzdy chtěl co ma a ted to ma a tímhle to zničil a ze na to dochází az je pozde… Blabla… No tez myslim ze na hodne veci o sobe prijde at to s nami dopadne jakkoliv… Rikal ze nikdy nic nerozebírat o sobe s nikým, ze byl jen sam pro sebe (to je pravda- nemluví o svém soukromí, ani s přáteli), ze vlastně je to poprve co nad tim- nad se ou přemýšlí, ze jsem jediná kdo o Něm tolik vi, ze se ani sam nezná-nerozumí si… Uvidim kam nas na vede ta terapie za dva tydny… Rika ze nedokáže rict co hledal, ake ze sex to nebyl to by s nimi spal… Hm hm:-)
Erotická masáž pusou ![]()
To je verze pojmenování pro epipino. Verze téhož pro Norník zní „kouří bez gumy“
![]()
@emo.law ano, v salonech Tantra Atd je to verze co jde ochotna „zkousnout“- tam neni líbání, koupel, ma spore obleceni, ano-masaz je tělo na tělo a v závěru ruční prace…ale pak erotická masaz na privatu vnímám jako nove lakadlo slapek - za mene prace,stejne prachy popr vic s bonusem:-((jina liga
@Anonymní píše:
@emo.law ano, v salonech Tantra Atd je to verze co jde ochotna „zkousnout“- tam neni líbání, koupel, ma spore obleceni, ano-masaz je tělo na tělo a v závěru ruční prace…ale pak erotická masaz na privatu vnímám jako nove lakadlo slapek - za mene prace,stejne prachy popr vic s bonusem:-((jina liga
Takže masáž s vyhoněním a sporým oděním ok, masáž bez odění a s orálem ne?
![]()
@Anonymní píše:
Ano, souhlasím, u ruční práce je to OK, u té orální by „zkousnout“ rozhodně neměla
![]()
@Anonymní píše:
pritom pry nedokáže rict proc, vzdy se pak cítil blbe, ze vzdy chtěl co ma a ted to ma a tímhle to zničil a ze na to dochází az je pozde… Blabla…………………………………………………………………………………………………………………………………………………... ze se ani sam nezná-nerozumí si… Uvidim kam nas na vede ta terapie za dva tydny… Rika ze nedokáže rict co hledal, ake ze sex to nebyl to by s nimi spal… Hm hm:-)
Nechci Ti přidělávat starosti ani radit co máš dělat, od toho jsou tu jiní chytří, co vědí dopředu co bude a jak to dopadne. Ale to, co jsem vypíchl mi někdo říct, tak ho minimálně pošlu za psychiatrem nebo si pomyslím, že je totálně retardovanej. „Nevím co chci a nevím proč to dělám“.
To je buď nějaká porucha a nebo kec.
Takymanzel:jj ja si myslim, ze tam neco bude, neco se sevedomim, snahou nezklamat,ventilovat stres…kazdopadne je to asi poprve co to rika,přemýšlí…uvidi,treba mu terapie neco da…myslim ze vi, ze i kdyby mel jinou partnerku, takhle dal to nejde…
@Anonymní píše:
Takymanzel:jj ja si myslim, ze tam neco bude, neco se sevedomim, snahou nezklamat,ventilovat stres…kazdopadne je to asi poprve co to rika,přemýšlí…uvidi,treba mu terapie neco da…myslim ze vi, ze i kdyby mel jinou partnerku, takhle dal to nejde…
Tak to se moc nepovedlo. Já na tyhle řeči moc nevěřím. Na to už jsem dost zažil, ale Ty bys ho měla znát líp. No, každopádně terapií nic nezkazíte.