Manžel chodí na erotické masáže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2713
18.9.18 20:39
@Anonymní píše:
@takymanžel a jak bys to z pohledu chlapa viděl cele ty?diky????

Já bych na sebe od šlapky nenechal sáhnout. Na to se mám moc rád, takže nejsem úplně ten pravej, kterej by měl objasňovat, co tím manžel zamýšlel. Každopádně to jeho naznačování na mě dělá dojem, že se mu v jeho plánu cosi ne zrovna zadařilo a tak se snaží polehounku uhrát nějakou jistotu. Jak tu někdo trefně poznamenal, nechce se pustit větve, dokud nedrží jinou. Ale je to jen můj dojem. Třeba se pletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
18.9.18 20:47
@takymanžel píše:
Já bych na sebe od šlapky nenechal sáhnout. Na to se mám moc rád, takže nejsem úplně ten pravej, kterej by měl objasňovat, co tím manžel zamýšlel. Každopádně to jeho naznačování na mě dělá dojem, že se mu v jeho plánu cosi ne zrovna zadařilo a tak se snaží polehounku uhrát nějakou jistotu. Jak tu někdo trefně poznamenal, nechce se pustit větve, dokud nedrží jinou. Ale je to jen můj dojem. Třeba se pletu.

To sem nepatří. :oops:
Chtěl jsem říct, že Ti těžko poradím. Vy jste se v sexu dostali do jiné „ligy“. Kdyby to hrál na tohle, dalo by se to pochopit. Já bych si na partnerku nenechal od nikoho sahat, tak se držím téhož a nesahám na jiné. :D Mě se na radu neptej, pro mě by to byla konečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
18.9.18 20:53

Ještě dodám. Každý to má jinak, ale pro mě je sex každá sexuální aktivita, tedy i masáž s vyvrcholením nebo drážděním od jiné osoby. Takže to, že nezasunul není pro mě, relevantní. Krom toho mi připadá, že Ti přiznal jen to, cos mu dokázala. Plus něco málo navrch, aby tomu dodal nádech důvěryhodnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.18 20:58

Takymanzel: ano, tez si myslim, ze s nima spi- s některými,asi. Asi vi, ze to kdyby rekl, tak nedam-ze ublížit mi nechtěl a vidí co se deje ted… Na druhou stranu co jsem nasla, vzdy se ptal- i kdyz psal na inzerát privatu- zda dělají masáže… Ach ji, je mi z toho zle a uzko jen to pisu a premyslim. Je mi zle a nejhorsi je ze vse co řeším, jsem vzdy resila s nim… Je to těžký…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.18 21:00

Nevim zda to ma nejak takticky promyšlené,to asi ne… On je vlastně hrozny solitér kdyz nad tim premyslim… Kdyby chodil s klukama v patek povídat u piva, postěžoval si v čem ho zena stve, udělá lip

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.18 21:02

Byla by to pro tebe konečná o s dvemi detmi? A kdybys jinak nemohl rict nic spatneho ohledne fungování ? To je to co mi rezonuje…

• Citovat
  • Upravit
4789
18.9.18 21:08

Zdravim. Nevim, jestli ti je tu vubec nekdo schopen poradit, protoze se mi tu vsichni jevi jako monogamni a ty bys podle mne potrebovala poradit od bigamistickeho paru, jak si v tomhle nastavit hranice. Ja osobne ti taky neporadim, u mne by vztah skoncil u partnerova zajmu o navstevu swingersparty. Tohle je chuze po hrane a vy jste to nezvladli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
18.9.18 21:12
@Anonymní píše:
Byla by to pro tebe konečná o s dvemi detmi? A kdybys jinak nemohl rict nic spatneho ohledne fungování ? To je to co mi rezonuje…

To je složitá otázka. Já jsem cholerik a navíc, žena bude těžko chodit na privát. I když erotické masáže jsou i pro ženy, ale to není tak docela totéž. Ale ano, u mě by skončila. Nemohl bych si ji vážit tak jako teď. Ale to se těžko vysvětluje někomu, kdo nás nezná. Za mlada bych za sebou určitě hlasitě prásknul dveřma. Teď si nejsem tak docela jistej, ale asi bych byl na ni tak hnusnej, že by odešla sama. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2713
18.9.18 21:16
@jednoslunicko píše:
Zdravim. Nevim, jestli ti je tu vubec nekdo schopen poradit, protoze se mi tu vsichni jevi jako monogamni a ty bys podle mne potrebovala poradit od bigamistickeho paru, jak si v tomhle nastavit hranice. Ja osobne ti taky neporadim, u mne by vztah skoncil u partnerova zajmu o navstevu swingersparty. Tohle je chuze po hrane a vy jste to nezvladli.

Všichni ne, jsou tu jisté výkřiky, ale jinak máš pravdu. Ale jde právě o to, jestli už manžel nebyl daleko za hranou. Obzvlášť pokud byla zakladatelka natolik vstřícná, že mu dopřála dost navíc a přesto mu to bylo málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.18 22:17

@tasa mě to přijde nepodstatné … :nevim: jsou horší věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
19.9.18 07:46

No nemáš to lehké. Ale i poradce ti říkal, že na rozchod to není. Měl ti taky poradit co dělat. Všechny tady mluvíte, jak jste eroticky založené a jak má určitě chlap sexu dost. A je fakt spokojený? Neztloustly jste, neřešíte u toho pořád nějaké problémy, neztěžujete si pořád…? Tam přijde mladá, krásná holka, udělá přesně co chce, bez řečí… Pokud se stará o rodinu a o tebe, tak bych si s ním snažila promluvit, aby se už to neopakovalo… Nebo jakou radu chceš od nás, rozvod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
19.9.18 09:41
@Jancka_K píše:
No nemáš to lehké. Ale i poradce ti říkal, že na rozchod to není. Měl ti taky poradit co dělat. Všechny tady mluvíte, jak jste eroticky založené a jak má určitě chlap sexu dost. A je fakt spokojený? Neztloustly jste, neřešíte u toho pořád nějaké problémy, neztěžujete si pořád…? Tam přijde mladá, krásná holka, udělá přesně co chce, bez řečí… Pokud se stará o rodinu a o tebe, tak bych si s ním snažila promluvit, aby se už to neopakovalo… Nebo jakou radu chceš od nás, rozvod?

Takže když si žena na něco postěžuje, zestárne, ztloustne, řeší nějaké problémy, tak má muž právo jít za štětkou a ženu nakazit pohlavní chorobou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40446
19.9.18 09:51
@Anonymní píše:
sucuba: me je 32, on o ctyri roky starsi… ano, v 8.mesici tehotenstvi se mi objevily genitalni bradavice, hpv virus. tim to zacalo… i kdyz dle gynekologa a zdroju z netu to nemusi byt od soucasneho partnera, ale v tele treba deset let a pak se to projevi pri oslabene imunite, ja jsem znejistela a zacala patrat…:-( ano, dle psychologa mozna to, ze chce anonymni kontakt a to ja mu nemuzu dat, i kdyz je jinak spokojeny… spolu jdeme k psychoterapeutovi za dva tydny-drive nemel volno a my ladime s hlidanim tez… :-(on sam rika, ze treba prijde na to, proc to delal, ze opravdu nevi-vsechny moznosti vyloucil:-)

Ten HPV virus můžeš mít v sobě roky, dá se přenést i přes prezervativ, často propukne v těhotenství, když je tělo oslabené…

Je na to dobrý INDONAL a to i jako prevence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40446
19.9.18 09:53
@Anonymní píše:

Ted bych se nerozváděla.
Být na ty děti sama není jednoduché a pak se přehrabovat na seznamce mezi těmi zkrachovalci, zadluženci, mamánky, asociály a dalšími zoufalci je dost strašná představa, bych řekla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
19.9.18 10:59

Jako já bych mu věřil, že to nemyslel zle :D že z jeho úhlu pohledu o nic nejde. Ale zase Tebe chápu že Ti to vadí, to je logický. Taky by mi vadilo kdyby žena chodila za chlapem co ji prstí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí