Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladatelko : tak jak to nakonec dopadlo? Je s chlapem řeč nebo si tvrdohlavě trvá na svém, Egypt a nebo nic?
KOnkretně Egypt Hotel Sea Gull - obsazenost cca 20 %, už tam bylo od nás z okolí víc lidí, moc si chválí, všude klid, pohoda, výlety na lodi, ponory, jen to vedro…
Na podzim se chystají vracet.
Takže asi tak panikáři ![]()
@arinecka Moc dobře ne. Musela jsem na pár dní odjet k rodičům, utřídit si myšlenky, protože jsme se ještě ošklivě pohádali. Je za tím z jeho strany asi víc než dovolená, prostě všechno v našem vztahu vidí špatně. Moc se se mnou nebaví, zítra je celý den pryč. O víkendu to zkusím probrat, co vlastně s námi bude.
@Anonymní píše:
@arinecka Moc dobře ne. Musela jsem na pár dní odjet k rodičům, utřídit si myšlenky, protože jsme se ještě ošklivě pohádali. Je za tím z jeho strany asi víc než dovolená, prostě všechno v našem vztahu vidí špatně. Moc se se mnou nebaví, zítra je celý den pryč. O víkendu to zkusím probrat, co vlastně s námi bude.
Drž se. Tady se totiž rozpoutala vášnivá diskuze na téma „krásy a negativa Egypta“, ale já myslím, že daleko zásadnější je ten samotný spor mezi Vámi.
Protože plánování dovolené patří k těm nejradostnějším rozhodnutím roku, oba by se tam měli těšit, sladit si vize k oboustranné spokojenosti, pak si vybrat a nemoct se dočkat.
Pokud to jeden takhle hrotí, přesto, že druhému se do vybrané destinace nechce, je to prostě divný bez ohledu na případnou reálnou bezchybnost zvoleného místa.
S tím Kramným jsem se před pár stránkami jenom drobně uvtípla, ale stejně jako Ty bych v tom viděla mnohem víc, než spor o bezpečnost pobytu.
To je zástupný problém. Znovu: nepodceňuj intuici. ![]()
@Anonymní píše:
Tak to me mrzi, tak dej pak vedet jak to dopadlo. ![]()
Jedu do Egypta za 3 týdny i s dětmi. Nebojím se.
Poslední dobou je to v Evropě daleko horší.
Tak… jak to dopadlo? Vyrazili jste? My byli už 2 x od té doby, předevčírem jsme se vrátili a zase nádhera.