Manžel chce letět do Egypta, já se bojím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34056
9.6.16 13:36

Zakladatelko : tak jak to nakonec dopadlo? Je s chlapem řeč nebo si tvrdohlavě trvá na svém, Egypt a nebo nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
9.6.16 18:08

KOnkretně Egypt Hotel Sea Gull - obsazenost cca 20 %, už tam bylo od nás z okolí víc lidí, moc si chválí, všude klid, pohoda, výlety na lodi, ponory, jen to vedro…
Na podzim se chystají vracet.
Takže asi tak panikáři :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
9.6.16 20:37

@berry4 Taky náš oblíbený hotel. Letos jsme byli 2 x.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.16 22:07

@arinecka Moc dobře ne. Musela jsem na pár dní odjet k rodičům, utřídit si myšlenky, protože jsme se ještě ošklivě pohádali. Je za tím z jeho strany asi víc než dovolená, prostě všechno v našem vztahu vidí špatně. Moc se se mnou nebaví, zítra je celý den pryč. O víkendu to zkusím probrat, co vlastně s námi bude.

• Citovat
  • Upravit
76154
9.6.16 22:42
@Anonymní píše:
@arinecka Moc dobře ne. Musela jsem na pár dní odjet k rodičům, utřídit si myšlenky, protože jsme se ještě ošklivě pohádali. Je za tím z jeho strany asi víc než dovolená, prostě všechno v našem vztahu vidí špatně. Moc se se mnou nebaví, zítra je celý den pryč. O víkendu to zkusím probrat, co vlastně s námi bude.

Drž se. Tady se totiž rozpoutala vášnivá diskuze na téma „krásy a negativa Egypta“, ale já myslím, že daleko zásadnější je ten samotný spor mezi Vámi.
Protože plánování dovolené patří k těm nejradostnějším rozhodnutím roku, oba by se tam měli těšit, sladit si vize k oboustranné spokojenosti, pak si vybrat a nemoct se dočkat.
Pokud to jeden takhle hrotí, přesto, že druhému se do vybrané destinace nechce, je to prostě divný bez ohledu na případnou reálnou bezchybnost zvoleného místa.
S tím Kramným jsem se před pár stránkami jenom drobně uvtípla, ale stejně jako Ty bych v tom viděla mnohem víc, než spor o bezpečnost pobytu.
To je zástupný problém. Znovu: nepodceňuj intuici. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34056
9.6.16 22:54
@Anonymní píše:
@arinecka Moc dobře ne. Musela jsem na pár dní odjet k rodičům, utřídit si myšlenky, protože jsme se ještě ošklivě pohádali. Je za tím z jeho strany asi víc než dovolená, prostě všechno v našem vztahu vidí špatně. Moc se se mnou nebaví, zítra je celý den pryč. O víkendu to zkusím probrat, co vlastně s námi bude.

Tak to me mrzi, tak dej pak vedet jak to dopadlo.  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.16 14:11

Jedu do Egypta za 3 týdny i s dětmi. Nebojím se.
Poslední dobou je to v Evropě daleko horší.

• Citovat
  • Upravit
4341
11.7.16 09:41

Tak… jak to dopadlo? Vyrazili jste? My byli už 2 x od té doby, předevčírem jsme se vrátili a zase nádhera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí