Manžel chce letět do Egypta, já se bojím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9494
3.6.16 19:25

@terinka4444 No jo, ale panelák na Slunečním pobřeží v půlce června, kde je počasí jako u nás nepovažuju úplně za srovnatelný. My letíme v srpnu a to ty ceny jsou někde jinde a my jsme dost vybíraví, tohle určitě nebrat.Ty paneláky bez zahrady narvaný mezi dalšíma hotelama a veřejnou pláž, kde je hlava na hlavě fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.6.16 19:30
@renap píše:
@terinka4444 No jo, ale panelák na Slunečním pobřeží v půlce června, kde je počasí jako u nás nepovažuju úplně za srovnatelný. My letíme v srpnu a to ty ceny jsou někde jinde a my jsme dost vybíraví, tohle určitě nebrat.Ty paneláky bez zahrady narvaný mezi dalšíma hotelama a veřejnou pláž, kde je hlava na hlavě fakt ne.

jenže v srpnu bude jinde i Egypt, já ti jen píšu, že Egypt nezlevnil, ne nijak výrazně oproti jiným letům a jiným destinacím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
3.6.16 19:36

@terinka4444 Taky mi to nepřijde. Zrovna jsme se bavili s kamarádem-před třema lety Egypt na 10 dní super ol in za 10 000. To je v podstatě zadara, když si vezmeš jen cenu letenky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9494
3.6.16 19:40

@terinka4444 Jakože byly vždycky lasty ani ne za cenu letenky? Tenhle hotel stál na first přes 20 tisíc na osobu, to je síla. Já lasty moc nesleduju, byli jsme akorát předloni v Tunisu na last v půlce září za 11 tisíc, levnějš se fakt nedalo nic slušnýho sehnat, třeba Řecko vůbec, a když jsme zaplatili i za malou letenku, tak to vyšlo stejně draho jako na first, kde máme dítě zdarma.
A hlavně o prázdninách lasty nebudou, myslim kromě muslimských zemí, třeba to Bulharsko, Španělsko, to už je na prázdniny teď vyprodaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.6.16 19:45

@renap lasty v září nikdy nejsou za slušnou cenu a o prázdninách taky ne. To neseženeš ano Egypt za nějakou takovou cenu. Hele, sleduju to hodně, létáme jen na lasty a jen z Německa, od nás vůbec, ceny a služby jsou nesrovnatelné. A skutečně ceny oproti jiným letům nejsou nižší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9494
3.6.16 19:55

@terinka4444 O tom Německu taky uvažujem, máme to kousek a manžel tam i pracuje, ale furt se nějak nemůžem rozhoupat, asi spíš ta exotika se vyplatí, ne? Hrozně mě láká Omán, tak na to kouknu, příští rok tedy. Ale třeba nás tak uchvátí to Bulharsko, že už nebudeme chtít nikam jinam 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.6.16 19:59

@renap ano, Německo se vyplatí, já bych řekla, že těžce všude, ale znám skutečně jen lasty, nějaké firsty nesleduju, takže nevím. A Bulharsko je skvělé, jen se musí fakt červenec, srpen, jinak je chladno, na nás dost, jo a jednou nám pršelo celý týden v červenci, ale fakt tak, že nikdo nemohl na pláž a bylo chladno, ale vesměs je taky skvělé. A lékařská péče vynikající, alespoň v tom jednom soukrmém zařízení, na běžnou pojistku od VZP, kde jsme byli my, to bylo skvělé, na západní úrovni, ale šlo jen o urputný průjem s teplotou, ale péče jako v bavlnce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9494
3.6.16 20:05

@terinka4444 To jsem ráda, že někdo chválí Bulharsko, mně zatím všichni říkají, že jestli jsme zvyklí na Egypt, turecko, že budeme zklamaný. Tak uvidíme. A z toho počasí mam tedy dost strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.6.16 20:07
@renap píše:
@terinka4444 To jsem ráda, že někdo chválí Bulharsko, mně zatím všichni říkají, že jestli jsme zvyklí na Egypt, turecko, že budeme zklamaný. Tak uvidíme. A z toho počasí mam tedy dost strach.

No hele ne, prostě je to Bulharsko, je to jiný, ale taky hezký. Co my byli, tak to jídlo není na oko takový výběr, jako přetékající stoly, ale všechno výborný, všude levno, taky krásně teplo, ne jak v Egyptě, ale jako Bulharsko je IMHO neprávem opomíjené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9494
3.6.16 20:12

@terinka4444 tak jo, tak já se teda těšim už, ale ty tepláky bereme, pro jistotu, kdyby byly chladné večery nebo i dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
3.6.16 20:12

@renap Bulharsko není špatné, ale moře je tam tmavé, jiné než to průzračné. :D Kdybych měla na výběr, jestli 2 x Bulharsko nebo 1× Řecko, beru Řecko bez mrknutí oka. Řecko je pro nás best. :lol: Hlavně Rhodos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.6.16 20:23
@renap píše:
@terinka4444 tak jo, tak já se teda těšim už, ale ty tepláky bereme, pro jistotu, kdyby byly chladné večery nebo i dny.

a župánek, na zabalení. Ale těš se, není to tam špatné. No moře je tam asi jako v Itálii nahoře, zase tam jsou vlny, takže se ten písek mele. Ale prostě dobrý, myslím, že jako nebudeš úplně zklamaná, nám se vždycky líbilo. A v létě je tam i krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.6.16 20:23

@babanci Korfu a Chalkidiki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.6.16 20:27
@renap píše:
@terinka4444 O tom Německu taky uvažujem, máme to kousek a manžel tam i pracuje, ale furt se nějak nemůžem rozhoupat, asi spíš ta exotika se vyplatí, ne? Hrozně mě láká Omán, tak na to kouknu, příští rok tedy. Ale třeba nás tak uchvátí to Bulharsko, že už nebudeme chtít nikam jinam 8o

Omán je krásný, neokoukaný, nekomerční a konzervativnější ve srovnání s vedlejšími SAE. Mám tím na mysli zejména „přírodu“ - pohoří a vádí. Bohužel je ale dražší, nicméně stojí za vidění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9494
3.6.16 20:54

@terinka4444 @babanci Zakynthos,tak modrou barvu moře jsem ještě neviděla, myslela jsem, že na těch fotkách je to přibarvený kýč, ale ono to tak opravdu vypadá, nádhera.
@Burj Chalifa Drahý to je, a od nás se tam lítá s mezipřistáním, kouknu z toho Německa, jestli nelítají přímo. A ten jejich přístup k alkoholu se mi taky dvakrát nelíbí, ale co, stejně tam chci. Viděla jsem nedávno fotky, jedna z práce tam byla a fakt úžasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí