Manžel dal neteři na zadek - mám to říct matce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3792
1.7.22 09:07
@liptom píše:
@Sisika9 :lol: :lol: :lol:Hmm, podívej se do přírody. Tvl, to jsou názory :roll: :mrgreen:

Ano. Dle tvé logiky se, místo voleb, budeme o místo ve vládě rvát na život a na smrt, aby to bylo jako v přírodě? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
1.7.22 09:12
@liptom píše:
Jak by zdejší odborníci řešili to, že si tříleté dítě lehne uprostřed čtyřproudé silnice, s jejich benevolentní výchovou???

Přinesou si židli, sednou k němu a budou domlouvat : Pepíčku, opravdu tady chceš ležet? Vždyť vidíš, že tu jezdí autíčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.22 09:12

Holky a jak to máte když vám děti hlídají prarodiče? Když dítě zlobí můžou ho plesknout přes zadek nebo taky ne :think: Ptám se vážně, protože jsme tohle doma řešili a já si myslím, že pokud je to fakt v krajní situaci kdy se dítě rozdivočí a neposlouchá, tak mohou. Samozřejmě myslím jen trochu plesknout přes zadek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3817
1.7.22 09:14

Proč dělat z komára velblouda. Pár na zadek ještě nikomu neuškodilo, když neposlouchal. Sestře bych nic neříkala, ona se jí neteř stejně asi pochlubí. Když se jí to nebude líbit, tak ať vám holku na hlídání nedává. Manžel udělal dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30422
1.7.22 09:30

Některé komentáře mi tady přijdou skoro až slabomyslné. Fakt jsou některé uživatelky tak hloupé? Jmenovat nebudu. Přece to není o tom plácnutí přes zadek, ale o tom, jestli je nutné u toho to dítě ohýbat přes koleno. To prostě ponižující je a tečka. Zbytečné a ponižující. Neznamená to, že pokud je někdo proti tomu, pak prosazuje liberální výchovu a nechal by dítě ležet na dálnici nebo má sám nějaký psychický problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34389
1.7.22 09:37
@Anonymní píše:
Ahoj holky případně i kluci..,
Dneska jsem byla se ségrou domluvena, že po vysvědčení vyzvednu i její dítě a půjde se k nám.
Cestou domu jsme koupili dětské šampáno, zmrzku, brambůrky, děti se pak šly koupat do bazénu, všechno bylo zatím v pořádku.
Dohlíželi jsme s manželem na ně z terasy. Děti pak začaly pobíhat, brát jídlo a s tím jídlem pak běžely do bazénu. Manžel je napomenul, že jídlo s ní tady na terase a pak až půjdou se koupat. Naše dítě dělalo frajerku a skočilo do tý vody i s tínm jídlem do vody, s poznámkou haha tati a máš to a hned to sámé i neteř. No manžel oznámil, at jde z bazénu a sní si to tady, s výhružkou, že to říká naposledy. Děti se dál tlemily a začali cákat s vodou. No manžel si jí vytáhnul a dal jí na zadek. Neteř se smála našemu dítěti, že dostává jako po zadku, tak to nakonec dopadlo, tak že si přehnul pak přes koleno i neteř a plesknul jí taky..No a obě to zřejmě bolelo no.
Obě pak už byli klidné a v bazenu nedělaly blbiny.

já nevím, jestli ségře mám říct, že u nas neteř dostala…Ona je taková hysterka, že by jsme se z ní zbláznily..Ale zase má právo to vědět..A právě nevim, jestli jí to neteř řekne..
zajímalo by mě, jak byste se zachovali vy..

Prosím anonym..nechci, aby mě to někdo poznal a hlavně ne sestra

Sestře to řekni, vysvětli jí proč se to stalo. Tak dostala plácnutí po zadku, no bože. Neposlechla ani jedna, a ještě z toho byla velká sranda. Není asi potřeba z toho dělat drama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1949
1.7.22 09:44
@liptom píše:
Jak by zdejší odborníci řešili to, že si tříleté dítě lehne uprostřed čtyřproudé silnice, s jejich benevolentní výchovou???

To ťa vážne nenapadá ako? Dvihnem donesiem mimo silnici, hotovo. Ty by si ho začala v sterede tej silnice najprv mlátiť, alebo čím sa zrovna v tomto prípade líši prístup trestajuceho rodiča od toho čo hľadá aj iné riešenia?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
1.7.22 09:45

Tyhle diskuze mě dostávají. Když někdo dítěti plácne, tak je oheň na střeše z 80%, když tu pak píše matka, jak jejich dcera vyhrožuje GDPR kvůli fotkám, nechce pít kvůli tomu, že nemá doma šťávu atd., tak se zase na ni lidi sesypou, že ji měli víc řezat aby z ní nebyl takový spratek.
Nevím, nepřijde mi že by generace našich prarodičů a rodičů byli nějak psychicky poznamenaný, že jim sem tam někdo plácnul výchovnou. A to jim neplácali jen rodiče, dostali přes ruce ve škole a do konce života na toho učitele vzpomínali v dobrém. Nevím, i my zažili od starých učitelů na ZŠ trest a to jsem 89 ročník, takže nejsem ještě za zenitem. A nepřijde mi, že bych měla psychické trauma. Lepší to, než dnešní drzí děcka, kteří si myslí, že nad ně není a nikdo na ně nemůže. :nevim:
Lituji dneska učitele. Jelikož to je děsný. Jak s těma dětma ze 75%, tak s těma rodičema… :zed: Na děti kašlou a čekají, že je za ně někdo vychová… :zed: :nevim:
Pokud někdo dá dítěti výchovnou, tak mi to nepřijde jako problém. Děvčata varování dostala, nerespektovala a ještě provokovala. Tak co. Dostala jednu po zadku a byl klid.
A neteř byla na návštěvě. Takže já se tedy vždy na návštěvě chovala slušněji jak doma. Takže se tam měla chovat lépe jak doma a mít z dospělé osoby respekt. Ne se ji smát a čekat co bude.
Dneska se furt řeší to a to kolem dětí a výsledek??? Je to ještě horší než před třeba 20 roky. Takže asi nebude problém ve fyzických trestech. Ale všeobecně ve výchově. Nemám na děcko čas, tak mu dám tablet, zapnu PC atd. Doba je uspěchaná a to je zásadní problém. Lidi nemají na nic čas. Ani na své děti. A ty lásku a pozornost vyžadují. Proto je taky problém. :nevim:
Kdo chce, hledá způsoby a ten kdo nechce, tak hledá důvody. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1794
1.7.22 09:48

Upřímně mi více úchylné přijde v klasickém dostání na zadek ihned hledat sexuální motiv. A srovnávat dítě vs dospělý.

Dnešní doba je zvrácená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
1.7.22 09:48

@Ťarbík01 no obhajovat trestajici učitele? Já na ně s láskou teda nevzpomínám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
1.7.22 09:49
@GabinkaCh píše:
Jdi se léčit

Diskutuj slusne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1949
1.7.22 09:57
@Ťarbík01 píše:
Nevím, nepřijde mi že by generace našich prarodičů a rodičů byli nějak psychicky poznamenaný, že jim sem tam někdo plácnul výchovnou. A to jim neplácali jen rodiče, dostali přes ruce ve škole a do konce života na toho učitele vzpomínali v dobrém. Nevím, i my zažili od starých učitelů na ZŠ trest a to jsem 89 ročník, takže nejsem ještě za zenitem. A nepřijde mi, že bych měla psychické trauma. Lepší to, než dnešní drzí děcka, kteří si myslí, že nad ně není a nikdo na ně nemůže. :nevim:

Obaja moji rodičia majú z klasickej autoritativnej výchovy doživotnú traumu, a to si starí rodičia doteraz myslia ako to robili dobre a snažia sa tlačiť tú istú výchovu aj na svoje vnúčatá (sesternice - naši našťastie bývali od starých rodičov ďaleko tak mohli vychovávať inak a my sme ako dospelí so súrodencami rozhodne viac v pohode)

A na jedinú učiteľku ktorá používala fyzické tresty sme celá trieda mali zhodný názor - že je neschopná, pretože iní kantori ich nepotrebovali a pritom mali určite vyššiu autoritu než táto zaseknuta v minulosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
1.7.22 10:06

@Čtyřlísteknatripu Dům prarodičů, jejich pravidla. Pokud jim to přijde už přes čáru, můžou klidně dát přes zadem (nevím ale, že by se to v praxi opravdu stalo). Vím, že mamka moje na ně už občas musí křiknout, nebo pohrozí, že to řekne mamince, to většinou zabere :lol:. Když je dávám k našim, tak je upozorňuju, že teď je šéfem babi s dědou a budou se poslouchat na slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
1.7.22 10:10

Btw, jednou jsem dostala facku od učitelky. Jako pořádnou, takovou, že jsem si ze stoje sedla na lavici. Jednalo se o to, že jsme se měly převlíkat na tělocvik a já tam dělala místo toho nějaké kraviny. Předpokládám, že facce předcházely slovní upozornění, nereagovala jsem a bylo to. Doma jsem to ani neřekla, protože jsem měla strach, že bych dostala z druhé strany za to, že se chovám ve škole jako degen a neposlouchám učitelku. Vzpomínám na tu tělocvikářku ráda. Dostala jsem tu facku právem. Bylo mi tak 13, 14 a od té doby jsem se v šatně převlíkala vzorně :mrgreen:. Dneska by tělocvikářku vyhodili a byl by o ní hanlivý článek v Blesku :jazyk:
Doba je teď úplně zvrácená :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
1.7.22 10:14

Souhlasím s tím, že plácat děti (navíc ohnuté přes koleno!) je velmi ponižující.
A chápu, proč tu zastánci plácání hned zmiňují extrémní výchovy ála tříleté dítě na silnici. Vždyť plácnutí je tak jednoduché řešení! Bohužel, jen pro toho, kdo plácá a jen pro ten okamžik.

Chápu, že holky byly rozjívené, začaly jim prázdniny a prostě byly uvolněné a spolu, tak dělaly kraviny. Myslím, že by mě to taky naštvalo, že neposlelchly. Ale já bych jim jídlo vzala a pak by se mnou šly namísto hraní dělat údržbu bazénu. Není nad veřejně prospěšné domácí práce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí