Manžel dědil a chce dát někonu peníze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.11.15 14:49

Dceři je 18.

• Citovat
  • Upravit
6536
17.11.15 14:50
@Anonymní píše:
Tak ještě jednou, mě jde hlavně o princip ne o peníze. On platí alimenty, volá píše ona nic, telefony mu nezvedá. Zvedne mu to o vánocích jelikož ví že dostane. O svátku a ted o narozkách. Mě nejde o ty podělaný prachy ale o to že ona se s ním nebaví, on ji zavolá jestli se nechce sejít a jelikož má narozky tak řekne že jo a chlap vyměkne. Kdyby mu zvedala telefony a normálně se s ním vídala tak neřeknu ani slovo. Mě spíš mrzí že manžel se snaží a ona nic. Ale když ví že by mohlo něco kápnout tak to se ozvat umí.

kolik je dceři, a nemyslíš, že když vídá otce jen o svátku narozkách a Vánocích je proto, že mu to nechce upřít v ten den. Ona asi není nadšená z toho, že tatínek má jinou rodinu a ona už tam skoro nepatří, kromě svátku apod. Ty z ní hned děláš, že jde jen po penězích. A tvému muži se nediv, že vyměkne, on jí má rád, a tak je vděčný za každou chvíli kdy s ní je, protože je jich sakra málo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko

Řikam si, proč jsi neuvedla přimo v nadpisu diskuze, ze je to jeho dcera, ale zmiňuješ se o ni jako o „někom jinem“. dává to celkem prostor pro fantazie, jaky mate mezi sebou vztahy…

• Citovat
  • Upravit
6203

A představ si, že tahle dcera bude jednou dědit i část vašeho domu až to na manžela přijde..to je co?! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
17.11.15 14:51
@brko píše: Řikam si, proč jsi neuvedla přimo v nadpisu diskuze, ze je to jeho dcera, ale zmiňuješ se o ni jako o „někom jinem“. dává to celkem prostor pro fantazie, jaky mate mezi sebou vztahy…
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
7346
17.11.15 14:51
@Anonymní píše:
Dceři je 18.

Tipovala jsem 16-19…tak to sedí. Byla jsem stejná…A vyrostla jsem z toho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.11.15 14:54
@PaníBovaryová píše:
To je zase nenávistných reakcí na „nextku“ a jak závidí dceři :roll: Jako jestli její muž nepracuje a všechno táhne doma ona, tak sice peníze z dědictví právně její nejsou, ale potenciálně ano, protože chlap by je dal do rekonstrukce a nemusela by všechno platit ona. Stejně tak peníze na alimenty jdou nejspíš z jejího příjmu.
Já ji chápu, taky by se mi to nelíbilo v její situaci.

jo, nelíbit se jí to může, ale to je tak všechno.. otázkou je, proč si to celé nechá líbit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
17.11.15 14:57

Dceři je 18 a ty jí vyšítáš 20000, které jsi jí před lety dala? Vždyť byla ještě dítě. A i když píšeš, že Ti o peníze nejde, tak je vidět, že jde. Vždyť přepočítáváš, co byste za ně mohli mít.
Je v pořádku, že se s ní o dědictví podělí, je to jeho dcera!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
17.11.15 15:01
@Ester13 píše:
Dceři je 18 a ty jí vyšítáš 20000, které jsi jí před lety dala? Vždyť byla ještě dítě. A i když píšeš, že Ti o peníze nejde, tak je vidět, že jde. Vždyť přepočítáváš, co byste za ně mohli mít.
Je v pořádku, že se s ní o dědictví podělí, je to jeho dcera!

Největší zklamání pramení z očekávání…klasika. Dala jí peníze (asi svoje, nevím???) a je zklamaná, že to bylo k ničemu…nevíme důvod, možná dceři zaplatila něco, co pak dcera rozbila, ztratila, nepoužívá atd. To zamrzí, chápu…ale pokud daruju peníze, musím bohužel počítat i s touto variantou, i s nevděkem apod…je to ponaučení, buď příště nic nedávat nebo neočekávat vděk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
17.11.15 15:05
@Anonymní píše:
Dceři je 18.

Založila bych jí nějaké spoření (nebo pojištění) a tam bych to dala. Ta částka by vydržela pár let a potom by dívčina mohla dál pokračovat a nebo si ty peníze vybrat. Teď v 18 letech nemá význam jí peníze dávat. Za chvíli z nich nebude mít nic a za pár let bude ráda, že ty peníze dostane. Nevím sice jaké, al to by e dalo určitě nějak zjistit. Třebas tím že to může vybrat nejdříve za třeba tři roky. Peníze o něco narostou a budou spokojeni všichni.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.15 15:06

@renda81 Tak proč mu nákdy nezvedne telefon, jen když ví že by něco mohla dostat?

A zajímavé je že manžel sám nadává, že se snaží a ona nic a pak najednou zase otočí.

Já ji měla ráda, dělala jsem vše pro to, aby byla spokojená. A cítila se dobře. Kdybych před těmi 4 roky věděla jak to bude tenhle vztah bych si rozmyslela.

• Citovat
  • Upravit
614
17.11.15 15:09

Mě by zajímalo kolik zdědil. Že jí dal všechno, tomu neuvěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
17.11.15 15:09

Tak dcera má i maminku a možná je třeba ovlivněna i jejím přístupem…Tvůj manžel odešel od rodiny nebo byl opuštěn?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
17.11.15 15:12
@Anonymní píše:
@renda81 Tak proč mu nákdy nezvedne telefon, jen když ví že by něco mohla dostat?

A zajímavé je že manžel sám nadává, že se snaží a ona nic a pak najednou zase otočí.

Já ji měla ráda, dělala jsem vše pro to, aby byla spokojená. A cítila se dobře. Kdybych před těmi 4 roky věděla jak to bude tenhle vztah bych si rozmyslela.
Je to u vás asi složité. Pamatuj i na to, že dědit váš dům budou jednou všechny děti.
@SIMONA1234 píše:
Tipovala jsem 16-19…tak to sedí. Byla jsem stejná…A vyrostla jsem z toho. :mrgreen:

Přesně tak to je. Je moc mladá na tolik peněz. Když dát, tak nějak smysluplně.

Příspěvek upraven 17.11.15 v 15:13

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.15 15:13

@Ester13 Nevyčítám, to bylo před 2 roky. Já jen že už jednou veljý peníze dostala. A nepřepočítávám, to nemusím, protože před týdnem řešil manžel opravu 7000 jestli vůbec zbyde na vše co chcem na baráku udělat a najednou chce dát 50tis. Tak je jasné že už tuplem nezbyde. Nehledě na to že ona má všechno, značkový věci vše co chce. Takže si myslím že ty peníze nepotřebuje. Ne ted. Až bude zakládat rodinu nebo s manželem komunikovat normálně budu ticho.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky