Manžel je gambler

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.11.17 21:43

@B4RC3LON4 sportovní sázky a když má víc peněz, tak ruletu
@Ou Já vím, že musím pryč, jen z toho mám hrozný strach, nevím co a jak zařídit. Vím, jak je manžel hodný a báječný, ale že nás to hraní zničí.
Jak to ovlivňuje děti? Máme 2,5 leté a nijak to nevnímá, teda myslím. Nehádáme se a on hraje tak nějak kvarálně.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
6.11.17 22:15
@Anonymní píše:
@Ou Já vím, že musím pryč, jen z toho mám hrozný strach, nevím co a jak zařídit. Vím, jak je manžel hodný a báječný, ale že nás to hraní zničí.
Jak to ovlivňuje děti? Máme 2,5 leté a nijak to nevnímá, teda myslím. Nehádáme se a on hraje tak nějak kvarálně.

samozřejmě že vaše dítě velmi dobře vnímá veškeré emoce, co u vás doma bublají. žijete v patologickém vztahu. to že si namlouváte, že to nepozná je součást té patologie.

Vstupte někam do psychoterapie, případně choďte na skupiny - bez toho abyste přiznala věci sobě, přiznala je okolí a požádala o pomoc si svou spoluzávislost budete jen pěstovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
7.11.17 17:38

Ahojky, jsme už skoro 6 let rozvedený. Nešlo to dál. a ted můžu říct, že mame spolu dobrý vztah. Děti si bere pravidelně, alimenty platí+mi pro děti přispěje navíc, brýle, tábor, boty atd.Tak to bohužel mělo být před rozvodem, ale už to nejde vrátit. Ted pracuje v německu, pěkně si vydělá a bedny už asi nehraje, ale to nemůžu říct na 100 procent, protože nejsem za jeho zadkem :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
7.11.17 19:34
@Anonymní píše:

ja taky sazim na zapasy a hraji karty za prachy to chcete rict ze jsem taky gembler???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí