Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Manžel jel odvést tchýni z vecirku cca ve 22 h přibližně 11 km. Od té doby se nevrátil. Zkoušela jsem Volar oběma neuvedení telefon. Co mám delat, mám o ně strach.
@mira160581 A kam měli dorazit? Nebydlí tam ještě někdo komu bys mohla zavolat a zeptat se jestli jsou doma? Jestli ne, tak volej policii, řekni co se stalo a požádej jestli by ten úsek nemohli projet a podívat se po nich.
@Katy488 právě, že tchán odjel na chatu. Ale není to moc brzy volat policii, kdyby nebylo tak pozdě poprosila bych kamosku,.
@kemeny13 píše:
Já bych nevydržela a už určitě volala.
@kemeny13 píše:
Já bych nevydržela a už určitě volala.
A co když bláznivá tchýně chlapa vytáhla někam posedět ještě a budu za hysterii.
A nezdržel se na tom večírku… To bych řekla že asi spíš tak bude. Nebo se něco děje mamince nebo kdo ví co. Uvidíš ráno.
@Leviatan nejhorší je, že já se nemůžu hnout mám tu 2 malý holky.
@kemeny13 přijde mi to divný, docela se ozývá, když se zdrží.
No a oni jsou pořád oba nedostupní? Pokud ano asi bych volala tchánovi.
No to je divný, snad kdyby šli posedět tak ho snad napadne, že o něj někdo může mít strach ne? Hlavně jestli už to je několik hodin.
@kemeny13 právě poslala jsem i SMS a nic Nejhorší je, že je noc. Všichni spí.
Ja myslim, ze se zakecal na vecirku, muj jednou neprijel domu, po dvou hodinach sem mela fakt strach a sledovala dopravni zpravodajstvi a mela sileny scenare, mobil nedostupny na kolegy zadny kontak, asi po 4 hodinach zavolal ze musel rychle na otocku do Upsaly ve svedsku a zapomel mi napsat
pockala bych do rana, policie ti rekne to same, zkus tchana nebo svagry, mozna se mamina prcla tak ji drzi vlasy nad wc nebo se prdlo oba a nekde vyspavaji