Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak je nech. Ty budeš mít aspoň pokoj od vaření. Nemáš toho celý rok dost?
Udělej třeba nějaký dezert, dobré kafe a dlab na to ![]()
No měla bych chuť s manželem a následně s tchyni vyrazit dvere
To víte, ze se podridim, ale já si vždy říkám, kolik ženských by si to nechalo líbit… proste mě ten jejich přístup i trochu uráží… nejradši byc je všechny vyrazila i s tím upecenym ptákem ![]()
No asi tak…moje domacnost, moje pravidla. A kdyz to manžel nerespektuje vyridila bych si to s tchyni
neco podobne mi delala ta moje kdyz k nam přijela na 2 tydenni navštevu je sama ma jen syna…proste do všeho se srala kdyz jsme s manzelem byli v praci. Všechno predelane sklenicky nadobi…lezla do skríni a nočnich stolku…omg no hruza. Manzel to ignoroval, tak jsem si to vyridila po svem a bylo… ![]()
Proste mam klidek
Tak tchyně je prostě taková jaká je, tam bych to neřešila. Staryho psa… Znáš to. Nicméně určitě by mě sra. l manžel, měl by stát po mém boku a ne se schovávat máme pod sukní. Takže chápu. Na druhou stranu na svátky bych nedělala zlou krev, jak píšeš je to poprvé po 25ti letech a možná i naposled, tak ať si to udělaji jak chtějí. Hodila bych nožky hore a užila si Vánoce bez shonu kolem vaření.
Ale to by musel stát manžel plně za mnou - a to rak bohuzel není. On je jinak fakt úžasný, ale co se týká jeho maminky, tak je jak kdyby ho někdo začaroval
. Přemýšlím, jak ona tohle dokáže - tu perfektní manipulaci s nim… s jeho sestrou to nedokáže - i když se teda snaží 🤣
@Anonymní píše:
Dobrý večer,
Jenom chci vaše názory : tchyne je léta vdova a každý rok chodíme na jeden svátek vánoční k ni domu / bydlí s manzi sestrou a rodinou/. Letos musí oni přijít k nám - poprvé po 25 letech / opravdu vážný důvod v nasi rodině /.Svagrova s tím problém vůbec nemá, ale tchyne ano. A oslazuje mi to tím, ze já nesmím nic vařit, ze ona uvaří a vše k nám přiveze… / upozorňuji, ze není vůbec žádná hospodyně a kuchařka / a já nesmím nic vařit. Manžel stojí za ni / to vůbec nebudu komentovat / ze maminka vzdy vaří a co ja to budu měnit, i když se bude u nás. Štve mě manžel a naštvana jsem i na tchyni - jsem jak nesvepravna… už je to u nás zralé na rozvod, protože on je vždy za maminkou… Ženské, jak by jste se cítily Vy??? Já jako ze jsem nesvepravna uvařit oběd… diky moc za názory
S tchyni ani s manželem bohuzel domluva možná není - už jsem to zkoušela
My to tak jeden den mít budeme. Tchýňka uvaří a u nás se to sní. Já celý rok vařím a smažím, takže jsem ráda, že to jednou nebudu muset. Jinak bych klidně udělala nějaké jídlo pro případ, že by to dětem nebo někomu nechutnalo.
Ja bych si uzivala, ze nemusím vařit a hodila bych chvili nohy na stul
ale ja mam s tchyni dobry vztahy, nemame mezi sebou problém ![]()
Jezis ja bych byla stastna ze nemusim varit pro tolik lidi
ja bych to velmi uvitala, opravdu.
Já bych si tímto vůbec nenechala kazit Vánoce. Hodila bych ráno nohy na stůl a dívala se na pohádky. Když se chce tchyně honit a vařit pro X lidí ![]()
@Anonymní píše:
Ale to by musel stát manžel plně za mnou - a to rak bohuzel není. On je jinak fakt úžasný, ale co se týká jeho maminky, tak je jak kdyby ho někdo začaroval. Přemýšlím, jak ona tohle dokáže - tu perfektní manipulaci s nim… s jeho sestrou to nedokáže - i když se teda snaží 🤣
Tak na to kašli, to ti to stání u plotny bude tak chybět? Jen ať uvaří, ty si kup dobrou lahvinku a začala bych hned po snídani, ať si na návštěvu pěkně vláčná
Rikas že manžel je jinak fajn, tak proč si kazit svátky, když je to jednou za 25 let
Pokud vaří poživatelně, tak bych to zkousla. Ale manžel by mě sr. l, že stojí za ni6a ne za mnou ![]()
@veria že jo
já dělám večeři pro 6 lidí a na všechno jsem sama. Kdyby mi někdo vše připravil a dovezl, tak bych se vůbec nezlobila ![]()
Muj dum, moje pravidla, nesnesla bych aby mi tchyne nebo kdokoliv manevroval v kuchyni. Nedala bych ji talire, zakazala to ohrat, udelala si jidlo na ktere jsem zvykla, a jeji ignorovala, manzelovo jednani by me teda dopalilo
Dobrý večer,
Jenom chci vaše názory : tchyne je léta vdova a každý rok chodíme na jeden svátek vánoční k ni domu / bydlí s manzi sestrou a rodinou/. Letos musí oni přijít k nám - poprvé po 25 letech / opravdu vážný důvod v nasi rodině /.Svagrova s tím problém vůbec nemá, ale tchyne ano. A oslazuje mi to tím, ze já nesmím nic vařit, ze ona uvaří a vše k nám přiveze… / upozorňuji, ze není vůbec žádná hospodyně a kuchařka / a já nesmím nic vařit. Manžel stojí za ni / to vůbec nebudu komentovat / ze maminka vzdy vaří a co ja to budu měnit, i když se bude u nás. Štve mě manžel a naštvana jsem i na tchyni - jsem jak nesvepravna… už je to u nás zralé na rozvod, protože on je vždy za maminkou… Ženské, jak by jste se cítily Vy??? Já jako ze jsem nesvepravna uvařit oběd… diky moc za názory
S tchyni ani s manželem bohuzel domluva možná není - už jsem to zkoušela