Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Peggy54 manžel nepije, a navíc má v sobě nějaké analgetika, tchán je na chatě ten bude vědět ještě větší prd.
@mira160581 ten muj taky ne, ale kdyz ho nekdo hodinu hecuje tak si da a pak vypada teda pekne pod obraz, ale to je jednou, dvakrat za rok, a vis kde ten vecirek byl? Zavolat tam?
@Peggy54 oni si udělali v cukrárně kde dělají po zavírače. Číslo nemam, ale jestli to odpískali tak tam stejně nikdo nebude.
@kemeny13 jenže zavřená doma toho moc nezjistil ve 2:30 rano
Bez auta
No tak, ale máš telefon ne? Zkusila bych oba znovu a asi i tu policii.
@kemeny13 nez policii tak bych zkusila spis nemocnici, policie ji rekne max jestli se na danne trase stala nestala nehoda.. ale stejne jsem si skoro jiste ze lezi nekde pod obraz, priopila tchyne, to do synacka tlacila
zvlast pokud nema se zakladatelkou vrely vztah
@mira160581 no tak to je jasny
uz to slysim „jarinku prece si s maminkou das panacka, kdyz jsou ty vanoce“
Nevim jestli uz se treba nevratil, ale muj jednou taky odvazel tchany z oslavy a nakonec prijel az po nekolika hodinach s tim ze to musel nekolikrat otocit protoze ho nekolik dalsich lidi taky prosilo o odvoz
Taky nezavolal, nezvedal, ale u neho je to teda normalni ze neni schopny se ozvat ![]()
@Anonymní píše:
Nevim jestli uz se treba nevratil, ale muj jednou taky odvazel tchany z oslavy a nakonec prijel az po nekolika hodinach s tim ze to musel nekolikrat otocit protoze ho nekolik dalsich lidi taky prosilo o odvozTaky nezavolal, nezvedal, ale u neho je to teda normalni ze neni schopny se ozvat
To mě napadlo hned, dělá taxikáře. Jak to dopadlo?
Taky mě napadlo, že odváží další lidi. Jsem zvědavá, jak to dopadlo. Snad jsou oba v pořádku a zakladatelka si může oddechnout.