Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@izquierdo píše:
Nevim, jestli je tak na sex, protoze nevim, jak to chodi v jinych domacnostech. Oproti tomu, co tu casto ctu, tak je pro nej sex dulezity. My jsme meli casto sex od zacatku seznameni, nikdy to nebylo jednou tydne apod.
Ja myslim, ze kdyby muj chtel soulozit s jinymi, tak to udela asi podobne jako tvuj.
Však jsi tady dělala dost průzkumů, jak to je jinde, ne?
A někdy i impotentovi ťukne, když má novej objekt.
@akavi píše:
Však jsi tady dělala dost průzkumů, jak to je jinde, ne?A někdy i impotentovi ťukne, když má novej objekt.
Je otazka, jestli je to tu ten spravny reprezentativni vzorek. Bylo mi receno, ze mam nadstandard a ze manzel se se mnou do sexu nuti a bere viagru.
@izquierdo píše:
Je otazka, jestli je to tu ten spravny reprezentativni vzorek. Bylo mi receno, ze mam nadstandard a ze manzel se se mnou do sexu nuti a bere viagru.
Tak to musíš vědět ty a on, jestli něco bere. Jestli se nutí, to umí většina skrývat ![]()
Každopádně je asi lepší, že nevidíme druhému do hlavy.
@akavi píše:
Tak to musíš vědět ty a on, jestli něco bere. Jestli se nutí, to umí většina skrývat
Ne, nic nebere. Nevim, kolik to stoji a jestli je to na predpis, ale vyslo by mu to asi draho. Je sporivy.
@akavi píše:
Tak to musíš vědět ty a on, jestli něco bere. Jestli se nutí, to umí většina skrývat
To ano. Mozek vypadá ve skutečnosti o dost hůř, než na těch barevných obrázcích. ![]()
@izquierdo píše:
Ne, nic nebere. Nevim, kolik to stoji a jestli je to na predpis, ale vyslo by mu to asi draho. Je sporivy.
Zase by tě mohlo těšit, kolik do vašeho sexu vrazil peněz
Lepší, než kdyby je vrazil do štětek.
@Jahor píše:
To ano. Mozek vypadá ve skutečnosti o dost hůř, než na těch barevných obrázcích.
@Venetia píše:
proč myslíš?
Tak copak je její chlap odborník?
@izquierdo píše:
Nekdy se v poradne da asi najit pricina problemu. Hlavne tehdy, pokud ti dva nejsou moc schopni spolu komunikovat, tak v poradne mohou pomoci.
Tak určitě.
@akavi píše:
Ano, někdy. Ale pokud narazíš na špatnýho terapeuta, tak tě to může naprosto rozsekat. Já uz bych do poradny třeba nešla.
No jo, Tvé zkušenosti jsou ovšem docela jiné, chápu Tě.
A paní může jít (nejdřív…) klidně sama.
Je to moc dlouhé, ale tohle jste měli řešit hnedka u sexuologa, nebo párového terapeuta. Teď už je trošku pozdě.
@akavi píše:
Zase by tě mohlo těšit, kolik do vašeho sexu vrazil penězLepší, než kdyby je vrazil do štětek.
To jo. Rikala jsem mu o kamaradce, ze bude dva mesice bez partnera a rikala, ze se bude muset preorientovat na jiny pohyb. Rikal, ze ji zase bude svrbet pipina a ja rikala, jeste, ze ja tyto pocity neznam a nepotrebuju to. Tak vybuchl v smich. Dodala jsem, ze bych vydrzela bez toho i mesic, tak se zase smal a rikal, ze to teda jo.
@ontarova.stara píše:
A co je spatneho verit tomu, s kym zijes? Melo by to jinak smysl (a to rikam bez veskere naivity)? Nebo ty jsi uplne v pohode s myslenkou, ze tvuj partner si odskoci bokem, protoze je to prirozene?
Mne tohle prijde jako silacke vyjadreni ve stylu „smirte se s tim, ze i ten vas“ a zaroven „ten muj je ale svetla vyjimka, co by nikdy“.
Ale věřit mu klidně můžeš, to je dobře, že věříš. Ale 100% věřit můžeš jen sama sobě a kolikrát ani to ne.
A myslet si, že ten tvůj by to nikdy neudělal, protože jsi od něj mladší, jsi štíhlá a hezká a máš s nim sex 5× za týden, je úplná blbost.
Nechci být konkrétní, nevím kdo všecko sem chodí, ale nevěrní fakt nejsou jen chlípníci a zvrhlíci.
Jsou to často úplně normální chlapi, manželé a taťkové s krásnými dětmi, manželkami, vzorně se jim věnující.
Už jsem taky pár návrhů od takových dostala a často to jsou typy do kterých bys to nikdy neřekla.
A mladá manželka a častý sex doma neznamená, ze občas nemáš chuť i na jiné maso. Kor po 20-ti letech.
Se podívej tady do diskuzi o nevěře., kolikrát to tam je jak přes kopírák- nikdy bych to do nej neřekla, dala bych za nej ruku do ohně, 20 let jsem ho milovala a on mě na rukou nosil, sex byl 4× do týdne… a pak bác a vypluje na povrch paralelní vztah.
Já už jsem toho viděla a slyšela hodně na to, abych se plácala do prsou ze ten můj nikdy.
@izquierdo píše:
Na předpis 800,– za balení 24 ks. Stačí půlka, nebo i čtvrtka, takže 48×.
![]()
@M_Vladim píše:
Na předpis 800,– za balení 24 ks. Stačí půlka, nebo i čtvrtka, takže 48×.![]()
Tak to je dobra zprava pro budoucnost. Myslela jsem, ze je to mnohem drazsi.
@M_Vladim píše:
Na předpis 800,– za balení 24 ks. Stačí půlka, nebo i čtvrtka, takže 48×.![]()
To je tak levné? To je paráda!! 48×, to mi vystačí na… hmm… ![]()
Tak jinak… jakou má to balení trvanlivost… ![]()
@Jahor píše:
To je tak levné? To je paráda!! 48×, to mi vystačí na… hmm…Tak jinak… jakou má to balení trvanlivost…
Dva roky. ![]()