Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@akavi píše:
Já souložím 7 x týdně i když muž zvolil nejspíš náhradní řešení a to opakovaně a přes každodenní sex. Po ničem už nepátrám, neprobírám s ním nic osobního a relativně to je teď po 2 a půl letech snesitelný. Děti mají domov a oba rodiče.
Ale nejsem si jista, že to je řešení úplně pro každého.
tak to asi opravdu neni reseni,
Řešení by bylo.. já bych tedy zakladatelce poradila návštěvu právníka.. je zřejmé, že v tomhle vztahu nemá rovnoprávné postavení.. byt, ve kterém žijí je jejího manžela. Takže zjistit na co vše mám nárok a jak by se situace dala zlepšit v její prospěch.
Tipuji, že pán se cítí silný v kramflecích.. ví, že jeho žena nemá kam jít, se třema dětma si těžko někoho najde. Takže si s ní tak říkajíc vytírá prd. l.
Jediné co jí teď hraje do karet, že si ten její kanec našel milenku. Lehce.. protože pán necítí žádnou vinu, naopak. Skoro to vypadá spíš jako vymyšlený příběh. Spousty mužů jsou rádi, když si vrznou jednou za měsíc, mnozí pouze na Vánoce a na milenku mají strach byť jen pomyslet. A tady je to právo pána domu. Když není po jeho, tak milenka. A manželka brečí a nemůže ho vykopnout, protože byt je jeho.
Normální žena by ztropila scénu, tady paní má asi sebevědomí na nule.
To si potřebuje opravit na prvním místě. Po poradě s právníkem. A uvědomit si, že není matrace. Která musí podržet, když si pán pískne. Jinak bude zle.
Takže pokud tady pán vyžaduje sex ideálně dvakrát denně, aby byl spokojený.. tak dobrá. Nevím co má zakladatelka za práci.. jestli stojí za to do ní chodit, ale rozhodně vzít si pouze poloviční úvazek nebo méně.. aby o místo nepřišla. Pán si najde další práci, aby navýšil příjem. Evidentně neví roupama co dělat, a v práci se tipuji moc nenadře. Takže bude makat, až se z něj bude kůže loupat. Má ženu a tři děti! Takže žádné vylehávání u milenky a buzerace manželky. Větší část peněz odevzdá manželce.. nejen na chod domácnosti, ale hlavně na to aby o sebe zakladatelka mohla náležitě pečovat. Trvat na přepsání poloviny bytu na ní, jsou manželé takže žádné jenom jeho a ona nic. Tohle jí poradí právník.. co s tím.
Samozřejmě vyžadovat minimálně poloviční práci v domácnosti od pána, děti jsou jeho a domácnost také. Takže žádná pomoc zakladatelce. Je to jeho domácnost stejně jako její!
Zakladatelka bude mít více času na sebe, více peněz a nebude se cítit jako onuce. Která maká v práci, maká doma, stará se o tři děti a ještě aby dvakrát denně podržela. A pán ji někdy milostivě veme její děti na kolo, aby se mohla naladit na postel. Chtěla bych vidět pracovní náplň tohoto exota.
V tomhle novém modelu je dost možné, že se karty otočí. Pán přestane být vyšetřelý a odpočatý.. a je dost možné, že si na sex nevzpomene jak je týden dlouhý. A zakladatelka si pak může najít milence. Protože co s takovým nevýkonným debil. m, no ne?
@akavi píše:
Já souložím 7 x týdně i když muž zvolil nejspíš náhradní řešení a to opakovaně a přes každodenní sex. Po ničem už nepátrám, neprobírám s ním nic osobního a relativně to je teď po 2 a půl letech snesitelný. Děti mají domov a oba rodiče.
Ale nejsem si jista, že to je řešení úplně pro každého.
A muzu se zeptat, sama to chces a tesis se na ten kazdodennej sex? Pritahuje te tvuj muz, libi se ti jako chlap? Umi to s tebou, ladi vam to spolu, mas pokazde orgazmus? A citis taky emocnou naloz v intimite, citis, ze ho milujes?
@cartera píše: Řešení by bylo.. já bych tedy zakladatelce poradila návštěvu právníka.. je zřejmé, že v tomhle vztahu nemá rovnoprávné postavení.. byt, ve kterém žijí je jejího manžela. Takže zjistit na co vše mám nárok a jak by se situace dala zlepšit v její prospěch.
Tipuji, že pán se cítí silný v kramflecích.. ví, že jeho žena nemá kam jít, se třema dětma si těžko někoho najde. Takže si s ní tak říkajíc vytírá prd. l.
Jediné co jí teď hraje do karet, že si ten její kanec našel milenku. Lehce.. protože pán necítí žádnou vinu, naopak. Skoro to vypadá spíš jako vymyšlený příběh. Spousty mužů jsou rádi, když si vrznou jednou za měsíc, mnozí pouze na Vánoce a na milenku mají strach byť jen pomyslet. A tady je to právo pána domu. Když není po jeho, tak milenka. A manželka brečí a nemůže ho vykopnout, protože byt je jeho.
Normální žena by ztropila scénu, tady paní má asi sebevědomí na nule.
To si potřebuje opravit na prvním místě. Po poradě s právníkem. A uvědomit si, že není matrace. Která musí podržet, když si pán pískne. Jinak bude zle.
Takže pokud tady pán vyžaduje sex ideálně dvakrát denně, aby byl spokojený.. tak dobrá. Nevím co má zakladatelka za práci.. jestli stojí za to do ní chodit, ale rozhodně vzít si pouze poloviční úvazek nebo méně.. aby o místo nepřišla. Pán si najde další práci, aby navýšil příjem. Evidentně neví roupama co dělat, a v práci se tipuji moc nenadře. Takže bude makat, až se z něj bude kůže loupat. Má ženu a tři děti! Takže žádné vylehávání u milenky a buzerace manželky. Větší část peněz odevzdá manželce.. nejen na chod domácnosti, ale hlavně na to aby o sebe zakladatelka mohla náležitě pečovat. Trvat na přepsání poloviny bytu na ní, jsou manželé takže žádné jenom jeho a ona nic. Tohle jí poradí právník.. co s tím.
Samozřejmě vyžadovat minimálně poloviční práci v domácnosti od pána, děti jsou jeho a domácnost také. Takže žádná pomoc zakladatelce. Je to jeho domácnost stejně jako její!
Zakladatelka bude mít více času na sebe, více peněz a nebude se cítit jako onuce. Která maká v práci, maká doma, stará se o tři děti a ještě aby dvakrát denně podržela. A pán ji někdy milostivě veme její děti na kolo, aby se mohla naladit na postel. Chtěla bych vidět pracovní náplň tohoto exota.
V tomhle novém modelu je dost možné, že se karty otočí. Pán přestane být vyšetřelý a odpočatý.. a je dost možné, že si na sex nevzpomene jak je týden dlouhý. A zakladatelka si pak může najít milence. Protože co s takovým nevýkonným debil. m, no ne?
@Venetia píše:
A co by to něco v tomhle případě mělo být?
Podržet mu, kdykoliv se mu zachce? Jak dlouho bys to vydržela, aniž by si k němu začala cítit odpor?
Příspěvek upraven 01.08.20 v 02:09
@kacz píše:
@Zuzicek84 přečetla jsem asi prvních 5 stránek, ale za mě - jsi děsná citlivka, moc to řešíš. Ano, u dospělých jedinců a navíc manželů romantické chvilky končí sexem. Manžel na Tebe není zlej, naopak asi nechápe, z čeho pořád děláš problém. Pokud jsi unavená, zvaž vitamíny, změnu práce za méně náročnou, delegovani více domácích povinností na děti. Buď pro manžela zase ženská, se kterou je zábava a vzrůšo, a ne utrápená unavená chudinka. Vedle někoho takového se nikomu žít nechce.A pokud to zase „nejde“, tak pro Tebe manželství a úplná rodina asi nemá vysokou prioritu.
Bylo by dobre si uvedomit, ze jsme lide ruzni, ze ne kazda zena je obhrublej, necitlivej kus dreva. Jsou lidi, kteri neumi oddelit sex od svych emoci, sex pro ne neni prace, ani sportovni vykon, sex je pro ne parova aktivita, interakce a proto neni mozny se do toho nutit, protoze nemuzou milovat chlapa, kterej nebere ohled na to, co ony cejti a pouziva je jak masturbacni pomucku. To je pro spoustu zen konec dobreho sexu a nasleduje stopka, odpor a blok. A pokud by se takova zena nutila, protoze to chce chlap a on ( nejen) v posteli nevnima, co mu jeji telo rika, co citi ona, zprotivi se ji tak, ze na nej vic nesahne ani 5 metrovou mucholapkou.
Kdyby ode mne chlap vyzadoval denne povinne podrzeni, jak to vyzaduje zakladatelkyn obsedantni ogrgel, ja bych ho vic nemohla milovat, nevazila bych si ho, zprotivil by se mi, protoze jako milujici partner, ale i jako milenec je nulovej, pro mne by to byl konec vztahu.
Pripomenuti faktu, zakladatelka pracuje na trojsmenku jako zdravotni sestra, ma 3 deti a manzel ji nuti 1 - 2 krat denne povinne podrzet. Navrhla mu 1 krat tydne, coz odmitl. Zakladatelka neni ani citlivka, ani frigidka, je uplne normalni, unavena zena s narocnym zamestnanim a s detmi, ktera zije se zavislakem.
Příspěvek upraven 01.08.20 v 10:44
@My Melody píše:
A muzu se zeptat, sama to chces a tesis se na ten kazdodennej sex? Pritahuje te tvuj muz, libi se ti jako chlap? Umi to s tebou, ladi vam to spolu, mas pokazde orgazmus? A citis taky emocnou naloz v intimite, citis, ze ho milujes?
Kdybych měla být upřímná, tak mi to stačí 2 - 3 x týdně a i bych se na to možná někdy těšila. Můj muž se mi líbí, přitahuje mě, mezi námi vždycky ta chemie byla. Orgasmus s chlapem jsem i v minulosti měla velice výjimečně, u mě to není indikátor spokojeného sexu, takže ne, nemám, já mám sex jako možnost uspokojení potřeby tělesného kontaktu a v ostatních případech je to o uspokojení potřeby muže. Emoční nálož necítím, na to jsem asi už moc odpoutaná (vzhledem k minulosti).
Proto píšu, že to není řešení pro každého, rozhodně to nikomu nevnucuju jako řešení a ten, kdo má hrdost a sex dělá jen z velké lásky, tohle nepochopí.
@akavi já bych zkusila zapracovat posílení té síly a kapacity. Už ken kvůli sobě. Ono práci zdravotní sestry lze dělat i na 1 směnu, děti (kromě toho nejmladšího) jsou už velké a mohou naopak doma pomoci, než aby s nimi byla velká práce, zakladatelka může zapracovat na svém zdraví, dobré náladě a vitalitě (sport, strava, vitamíny). Možná to i tak nebude 7× týdně, ale 1-2× s vlastním manželem snad ano.
Jestli to bude řešení nevěry, to nevím. Ale zakladatelka místo brečení udělá něco pro sebe a pro vztah, aniž by sex musela „hryznout a přežít“. Vždyť ve 36 je to mladá ženská a žít jak utahaná důchodkyně úplně bez sexu ji samotnou snad taky nemůže bavit.
@kacz píše:
@akavi já bych zkusila zapracovat posílení té síly a kapacity. Už ken kvůli sobě. Ono práci zdravotní sestry lze dělat i na 1 směnu, děti (kromě toho nejmladšího) jsou už velké a mohou naopak doma pomoci, než aby s nimi byla velká práce, zakladatelka může zapracovat na svém zdraví, dobré náladě a vitalitě (sport, strava, vitamíny). Možná to i tak nebude 7× týdně, ale 1-2× s vlastním manželem snad ano.Jestli to bude řešení nevěry, to nevím. Ale zakladatelka místo brečení udělá něco pro sebe a pro vztah, aniž by sex musela „hryznout a přežít“. Vždyť ve 36 je to mladá ženská a žít jak utahaná důchodkyně úplně bez sexu ji samotnou snad taky nemůže bavit.
Nepsala jsi tu nekdy nahodou, ze lidi, co maji casto sex, maji nedostatek jinych zajmu? A meli by si najit konicky? A schvalovala si povinnou vojenskou sluzbu, aby se chlapi naucili ovladat sexualni pud? A najednou ma pani kazdy den sexovat ![]()
@kacz píše:
@akavi já bych zkusila zapracovat posílení té síly a kapacity. Už ken kvůli sobě. Ono práci zdravotní sestry lze dělat i na 1 směnu, děti (kromě toho nejmladšího) jsou už velké a mohou naopak doma pomoci, než aby s nimi byla velká práce, zakladatelka může zapracovat na svém zdraví, dobré náladě a vitalitě (sport, strava, vitamíny). Možná to i tak nebude 7× týdně, ale 1-2× s vlastním manželem snad ano.Jestli to bude řešení nevěry, to nevím. Ale zakladatelka místo brečení udělá něco pro sebe a pro vztah, aniž by sex musela „hryznout a přežít“. Vždyť ve 36 je to mladá ženská a žít jak utahaná důchodkyně úplně bez sexu ji samotnou snad taky nemůže bavit.
Ono to prostě je o nějakém nastavení. A když jsi unavená k smrti, tak prostě sexuální pud jde stranou. Všechny zdravotní sestry nemůžou dělat na 1 směnu, navíc to může znamenat i daleko nižší příjem.
A posílení v momentě, kdy ten chlap furt mluví o tom, jak jsem špatná a stojí to se mnou za hovno, bo po letech nejsem 2 x denně žhavá mu nastavit? Někdo tu negativní motivaci dává a někdo ne.
@akavi no podle mě by to měla udělat kvůli SOBĚ. Motivace svoje vnitřní kvůli vlastní pohodě. Buď chci být k smrti unavená, nebo chci mít radost ze života, pohodu, úsměv na tváři a taky sex. Frekvenci teď neřeším, protože zakladatelka nemá sex žádný. Příjem ať řeší chlap, má evidentně elánu dost.
@kacz píše:
@akavi no podle mě by to měla udělat kvůli SOBĚ. Motivace svoje vnitřní kvůli vlastní pohodě. Buď chci být k smrti unavená, nebo chci mít radost ze života, pohodu, úsměv na tváři a taky sex. Frekvenci teď neřeším, protože zakladatelka nemá sex žádný. Příjem ať řeší chlap, má evidentně elánu dost.
nevím, jestli tohle může přispět vůbec k nějaké pohodě.
@akavi píše:
Kdybych měla být upřímná, tak mi to stačí 2 - 3 x týdně a i bych se na to možná někdy těšila. Můj muž se mi líbí, přitahuje mě, mezi námi vždycky ta chemie byla. Orgasmus s chlapem jsem i v minulosti měla velice výjimečně, u mě to není indikátor spokojeného sexu, takže ne, nemám, já mám sex jako možnost uspokojení potřeby tělesného kontaktu a v ostatních případech je to o uspokojení potřeby muže. Emoční nálož necítím, na to jsem asi už moc odpoutaná (vzhledem k minulosti).
Proto píšu, že to není řešení pro každého, rozhodně to nikomu nevnucuju jako řešení a ten, kdo má hrdost a sex dělá jen z velké lásky, tohle nepochopí.
Diky za odpoved.
Takze, kdyby to bylo mene casto, by ses na to tesila, takhle se netesis? Ja jsem se chtela dopatrat k tomu, jak to lidi, kteri se nuti, asi prozivaji. Je mi jasny, ze je kazdej clovek jinej, nekto to da, nekdo ne, nekto vic, nekto min, ale jak si to lidi, kteri zde radili zakladatelce, ze do sexu se jde prinutit, predstavuji? Protoze uprimne, predstava neceho takoveho je pro mne sci fi.
@kacz píše:
Ono asi každej uhoněnej uštvanej rodič si říká, že až děti vyrostou a bude moct polevit, tak to bude lepší. Ta práce je navíc jak fyzicky tak psychicky náročná, nedivím se, že z ní je dobitá. Chlap to vzal tak, že se „snažil dost“, tak si to vyřeší po svým někde, kde se snažit nemusí. Co s tím, nevím, zakladatelka není schopna polomrtvá z práce chlapovi podržet, aby si ho v ní vyhonil, někdo jiný jo. Pro ni prostě sex není tak vysoko na žebříčku hodnot, on klidně ohrozí relativně fungující rodinu, aby si za.ukal.
@My Melody píše:
Diky za odpoved.
Takze, kdyby to bylo mene casto, by ses na to tesila, takhle se netesis? Ja jsem se chtela dopatrat k tomu, jak to lidi, kteri se nuti, asi prozivaji. Je mi jasny, ze je kazdej clovek jinej, nekto to da, nekdo ne, nekto vic, nekto min, ale jak si to lidi, kteri zde radili zakladatelce, ze do sexu se jde prinutit, predstavuji? Protoze uprimne, predstava neceho takoveho je pro mne sci fi.
Takhle to beru jako cokoliv jiného, co mám jako povinnost. Prostě to musím udělat, nemám k tomu ani pozitivní ani negativní postoj. Nicméně někdy se mi to i líbí (záleží na únavě) a někdy se stane, že prostě usnu dřív než děti (tak 2 - 3 x měsíčně), takže nic není. Asi kdybych řekla, že nechci, tak by mě nenutil a nedělal tyjátr jako manžel zakladatelky, ale byl by protivnej, protože má sex jako relax.