Manžel mě podvádí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1957
25.3.13 14:39
@Anonymní píše:
Ahoj všichni, tak se po 14 dnech ozývám, abych napsala, jak to vypadá dál. manžel se chová celkem normálně, a až na jedno odpoledne, kdy mi asi 20 minut nezvedal telefon ho nemám z čeho podezřívat. Každopádně jsem v sobotu dostala od jeho sestřenice dost nepříjemnou zprávu. Prý kdosi v týdnu zavolal manželově staré babičce a řekl jí, že se manžel tahá z tou dotyčnou a ona z něj tahá peníze. Babička z toho měla málem smrt, nejí, nespí, všude se vyptává a to celé je prý moje vina, že jsem ho nevyhodila a že prý ať si nemyslím, že to zkončilo. Dost mě to sebralo. Každopádně si myslím, že je to práce oné dotyčné, protže z rodiny by to nikdo neudělal. Přijde mi to jako pomsta, i když na nepravém místě. Před tím plesem se totiž ta dotyčná objevila s celou svojí povedenou rodinkou u babičky, bez zazvonění vlezli dovnitř a čekali, že je babička přivítá s otevřenou náručí. Ona je však vyhodila. Tak teď nevím, jak tohle řešit. Rozhodně si však myslím, že pokud by to mezi nimi pokračovalo, tak to spíš bude tutlat, než to takhle ventilovat.
Co si o tom myslíte?
Jinak já jsem v tuhle chvíli nasadila vyčkávací taktiku. Vzhledem k tomu, že manžel se chová jako dřív, tak buď to opravdu zkončilo, pak je to OK, nebo se jen přetvařuje a to nedokáže pořád. Dříve či později se přetvařovat přestane a prozradí se. V tuhle chvíli však nemám v ruce jediný důkaz a tetnto naschvál mi jako důkaz nepřijde.
Čekala bych. Jestli se s ní tahá, brzo to vyleze na povrch. Jestli se s ní netahá, tak to svědčí o charakteru té paní. ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.14 13:39

@manželka J

:D :D Bojovat o prolhaného zmetka :D Ty jo, to snad nemyslíte vážně!? :mrgreen:
Některým lidem opravdu není pomoci! Jako vydržím hodně, ale o kreténa co ze mne dělá blbce a onuci bych teda nebojovala ani kdyby byl posledním chlapem na světě! :zed:

• Citovat
  • Upravit
3.8.14 23:26

Story of My Life

Poznali jsme se ve věku šestnácti let. Vypadalo to jako dětská láska. Nic jsme si od toho neslibovali, ačkoli mezi námi bylo všudypřítomné vzrušení a romantika na kvadrát. Milovali jsme na sobě navzájem vše a po čtyřech letech jsme se vzali. Svatební noc byla extrémní a po devíti měsících jsem dala život krásným dvojčatům - Lole a Sandře. Můj manžel se začal chovat zvláštně. Chodil domů nad ránem, s dětmi příliš nepobyl a řekl, že má pracovní povinnosti. Kdybych tušila, jak zrůdná jeho lež je, nakopla bych ho do těch jeho svatých vaků na děti. Jednoho dne mi to nedalo a šla jsem za ním do práce. Upekla jsem mu borůvkový koláč. Taky jsem chtěla zjistit, jestli nemá nějakou známost. Jakmile jsem však otevřela dveře do jeho kanceláře, polila mě vlna vedra. Můj manžel si to na stole rozdělal s nějakou blonďatou courou. Nemorálně vzdychali. Naštvala jsem se a švihla jsem po něm ten koláč. Ten pohled, jak měl můj manžel pusu od borůvek nikdy nezapomenu. :pocitac:
Chtěla jsem se rozvést, ale šarm a charisma mého pokakaného manžela mě donutily zůstat. A navíc jsem nechtěla holky připravit o tátu. Uběhl rok, a já myslela, že po těch jeho omluvách bude vše fajn a jako dřív. Omyl.
Jednou večer jsem se vrátila z večerní služby ( dělám v nemocnici ) a viděla manžela a nějakou lehkou děvu v NAŠÍ POSTELI!! :evil: :nevim:
Došla jsem k šokované dvojici a mého manžela jsem nakopla do intimních partií. Té prostitutce jsem uštědřila pár facek. :potlesk:
Pak vše bylo fajn, ačkoli jsem se vážně přestala s tím kok*tem stýkat. Dnes uběhly dva roky a já mám pocit, že zase něco není ůplně OK. Co mám dělat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
3.8.14 23:28

@Cornelia Pipi Hezký příběh, v brávíčku může najít své místo, mají tam korektory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
3.8.14 23:29

@Cornelia Pipi a ten nemocný syn a 15 potratů se v tom příběhu nachází přibližně mezi kterými courami, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
3.8.14 23:31

@Cornelia Pipi a teď tu o červené karkůlce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
3.8.14 23:33

@Cornelia Pipi Co máš dělat? Zkus nějakého vydavatele, pro začátek nějakou sobotní přílohu, zas tak dobrý to není. Nebo odbornou pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.8.14 23:34

:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: bravóóóóóóóóó :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
sissi79
3.8.14 23:34

Jak dlouho jsi to vymýšlela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12272
3.8.14 23:35

Já jsem nepochopila ten konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
3.8.14 23:37

@Cornelia Pipi hmm no něco ok není, ale co to jen může být… Hmm, že by ty a tvoje mozkovna? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.8.14 23:38
@tiffany píše:
Já jsem nepochopila ten konec.

Cornelia Pipi
Nováček
6 příspěvků
19.12.13 13:21
Dobrý den, mám nemocného syna. Hrozí mu ochabnutí až úplné ochrnutí páteře. Chci si pořídit další dítě ale už jsem celkem 15× potratila.Jak z tohoto hrozného osudu pryč?? :?: :-(
on je tady.. sice trošku staršího data… :think:

• Citovat
  • Upravit
12272
3.8.14 23:39
@sissi79 píše:
Cornelia Pipi
Nováček
6 příspěvků
19.12.13 13:21
Dobrý den, mám nemocného syna. Hrozí mu ochabnutí až úplné ochrnutí páteře. Chci si pořídit další dítě ale už jsem celkem 15× potratila.Jak z tohoto hrozného osudu pryč?? :?: :-(
on je tady.. sice trošku staršího data… :think:

Tak tohle nechápu už vůbec. Asi budu muset jít spinkat a ráno mi to třeba dojde. :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
3.8.14 23:40
@tiffany píše:
Tak tohle nechápu už vůbec. Asi budu muset jít spinkat a ráno mi to třeba dojde. :mrgreen: ;)

zkus poposednout.. ale tohle individum bude patřit mezi ty nepochopitelné :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
rokris
3.8.14 23:43
@blecha72 píše:
@Cornelia Pipi Hezký příběh, v brávíčku může najít své místo, mají tam korektory.

Taky se mi to tak jeví. Zírala jsem na to dost dlouho.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky