Manžel mě podvádí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.1.11 15:02

I já odpovím raději anomymně…
Ach jo,ti chlapi,jsou to fakt někdy :zed: :zed:
Radu moc nemám,prožila jsem něco podobného a je to fakt peklo,tvářit se jako nic,nevyčítat,nepředhazovat a přitom by člověk nejraději vrazil pár facek.
Jasně,že hned po 14 dnech nebo jak dlouho to víš,nebuděš žádat o rozvod,ale dlouhodoby vztah(milenka)a čekat,jak se vlastně milostpán rozhodne :nevim: ,co bych taky nedělala.
At si vybere:bud ona nebo ty a děti.

• Citovat
  • Upravit
315
10.1.11 09:41

jenže on si vybrat nechce. Pořád dokolečka tvrdí, že se nic neděje, ikdyž už teď ví, že to vím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
10.1.11 15:48

Já si myslím, že pokud je takhle laxní, tak že by jsi v něm měla vzbudit alespoň trochu žárlivosti(bezdůvodny)Ono je něco jinýho když chlapec ví, že doma to má vcelku jistý a venku si může užívat, zkus mu navrtat do hlavy podezření, že i ty jsi happy a on NENÍ JEDINEJ CHLAP NA SVETĚ-to jeho ješitnost neunese a třeba dostane zájem si o Vaší situaci promluvit a třeba začít něco řešit. Je to hrozně těžký a pokud chlap nezareaguje hned tak je to na zbláznění,ale jsem si téměř jistá, že začne uvažovat jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
10.1.11 16:51

jo, co včera vyvedl? Byla jsem na angličtině a mluvil s ní. Zatáhl do toho i naši 5ti letou dceru, takže s ní mluvila. Byli spolu totiž mezi svátky jednou bobovat. Tak jí hodná teta slíbila, že ji vezme o prázdnimách do ZOO. Když jsem se vrátila domů, přišla za mnou, bobek s brekem, že má s tatínkem tajemství, že mluvila s tetou a tatínkovi slíbila, že to nikomu neřekne. Jinak jí zakáže ne hodně dlouho pohádky. No,nemůžu ji přece prásknout. Večer jsem ho pak slyšela,jak spolu telefonovali. Říkal jí, že to nějak vymyslí. Aby to vydržela. Pak mu exla baterka a našel mě stát za dveřmi. „Tak pořád nemáme problém?“ Opět zapíral. Prý to není tak, jak to vypadá, blábláblá. Už je mi z toho zle. Pak mi hned brzy ráno volal,jak jsme se vyspali a pokud budu chtít, tak ať mu ještě zavolám, „Zavolej ty“ tak opět volal a opět ujišťoval, že nic měnit nechce, že se nikam stěhovat nechce, že s žáhnou žesnkou nespí… pořád dokolečka… už mě to přestává bavit. Ale přestala jsem křičet. Není mi sice líp, ale nekřičím a nehysterčím.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
10.1.11 17:00

manželkoJ normálně bych ho vykopla. Bez peněz nezůstaneš, vyběháš si alimenty na děti u na sebe. Tohle není normální a není normální, aby si s ním přeze všechno zůstavala. Pokud do toho zatahuje děti, tak tím spíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.11 17:05

To snad není možné,jak on z tebe dělá blbce :zed: :zed: ??!!
On ví,že ty víš,a přesto ti neustále lže,že se nic neděje :cert: :cert: !!!
Je to slaboch,který myslí jen na sebe,nevím,jestli bych takového chlapa ještě chtěla zpět. Já jsem tady už psala,jako anonym(raději),něco podobného jsem zažila,co jsem našla v tel.nebo narazila na něco jiného,udělal ze mě paranoidní hysterku,která má nějaký problém,když on žádný neměl.
Je to už nějakou dobu,ale na to jak na mě řval,co si to vymýšlím,že mu chci nějakou babu vsugerovat a mám se jít léčit,tak na to mu nezapomenu :cry: !!
Je mi líto,co prožíváš,nezaslouží si tě.

• Citovat
  • Upravit
315
10.1.11 17:09

uvědomuju si to až moc dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
10.1.11 17:21
manželka J píše:
uvědomuju si to až moc dobře

A uvědomuješ si taky, jak tím musí trpět tvoje děti? Pokud je do toho tahá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
10.1.11 17:31

já bych to řešila radikálně, tohle není chlap, ale slaboch…držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
10.1.11 17:46

Koukám, pořád jsi se zdravě nenasrala… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
10.1.11 17:55

Z vlastní zkušenosti… právě si pravděpodobně teď řeší majetkové věci a budoucí bydlení. Pokud to není magor a netahá do toho prcka zbytečně.
Asi mě tady ukamenujete, ale já byla na straně té „přítelkyně“ .. to manželství sice dlouhodobě nefungovalo, ale to je jedno.
podstatné je, že pokud to není posera, chce tě nechat v klidu, dokud se nebude mít kam odstěhovat a plně se nerozhodne, protože se mu určitě nechce opustit dítě.
Takže se s ním ne…r a podej žádost o rozvod. Jestli je posera, tak to s ní ukončí a žádost můžeš vzít zpět a můžete pracovat na vašem vztahu.. jestli ne tak se sebere a odejde. :nevim:
myslím že je všechno lepší než tyhle nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5911
10.1.11 19:59

koneckonců vlastně jsem byla i ve tvé situaci. manžel si tři měsíce po svatbě pořídil dítě s jinou.. tak jsem neváhala.. ale spolu jsme ještě děti neměli, takže to bylo jednodušší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
10.1.11 20:35

Naprosto souhlasím s názorem Ali88, přesně to si myslím taky, tvůj manžel si připravuje půdu pod nohama, proto dělá, že má o tebe zájem a pořád telefonicky nenápadně zjišťuje, jestli jsi doma a uklidňuje tě, abys tam zůstala a nezačala taky něco podnikat, ale to je přesně to, co já bych udělala, udělej něco dřív než bude pozdě.
A zatahovat do toho dítě, to je fakt na ránu, vůbec všechno co s ním prožíváš je očistec, tohle fakt není normální, to jeho chování. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
11.1.11 09:25

Jeho chování je ..přinejmenším strašné(napsala bych to jinak,ale nechci tu používat sprostá slova).
Souhlasím s holkama co píší nademnou.
A upřimě nechápu, že by jsi byla schopná s někým takovým se ještě o vztah snažit-copak nevidíš, co je to zač? Jak se k t¨Tobě chová??? Bylo by dobré sehnat nějaký důkaz o jeho nevěře a jít k soudu vyplnit žádost o rozvod. Pokud toto zapírá tobě bude nejspíš zapírat i u soudu, je dobré mít v ruce alespoň nějaký důkaz,až se bude rozhodovat, komu svěří děti do péče-bude se to hodit.
Jo a koukej mu hodit na krk nějaký večer děti, odchytni kamarádku a běž si zacvičit,na kafčo, nebo cokoliv jinýho-prostě NESEĎ DOMA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12932
11.1.11 10:40

Píšu příspěvek podruhé. Poprvé mi to přišlo až moc hrubé, i když si myslím, že pravdivé.
Myslím si, že on se bude chtít rozvést. Jen to odkládá na dobu, kdy ho to bude finančně míň bolet a kdy z tebe udělá hysterickou a nepříjemnou ženu, se kterou nešlo vydržet.
Ráda bych se pletla, ale někdo přinejmenším nerozhodný nepředstavuje děti milence a nesnaží se deptat manželku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí