Manžel mě podvádí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1648
6.1.11 15:09

Radku, kdyby jsme myslely stejně jako chlapi, šmarjá kdo by pak s námi něco chtěl :-P mít, s prodejnými holkami je to samozřejmě jednodušší, tam co si zaplatíš to máš, ale to je jeiný levl, než vztah :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.1.11 15:10
radek9 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Lowel píše:
No jo Radku :huban: , kamča je na tebe ještě hodná :jazyk: , ale potencionální milenkou těžko bude :wink: to musíš lovit jinde
:lol: já bych spíš řekla že sem až moc velká mrcha na milenku :lol: :lol:

Ne ne … milenky hledám pouze očima a vzhledem k mým specifickým nárokům, potkám jednu max. za 10let :-)
To mělo být rejpnutí - stejné jako Ty Vaše ..

OK. Pro všechny … já vím, že jsem naprosto příšernej chlap - už jsem to psal několikrát.
Nechci tu vést hádky a války … jenom jsem na začátku napsal jednu větu pro zakladatelku … Přepokládal jsem, že budete mít jiný názor .. OK. Máte, protože myslíte jinak (než my chlapi :-) - a to je dobře.

počkej ale já nerejpala,já to myslela smrtelně vážně :lol: .
Co si čekal že tě tu někdo bude nosit na rukou jen proto že umíš souložit? :lol:.To umí i zvířátka a jen správnej chlap a správná žena teda správná rodina,dvojice co se milujou nemusí běhat jinam :lol:
Jinak asi zase takovej nadsamec jak popisuješ nebudeš, když i žena musela hledat jinde :lol: :nevim:

Příspěvek upraven 06.01.11 v 15:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.1.11 15:11
Lena Fesková píše:
Ach jo, dálši mejdan na Emiminu, a já o tom nemám ani paru :zed:
Na které strance mám začit?Příspěvek upraven 06.01.11 v 15:07

leni ale nestojí to ani za čtení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
6.1.11 15:12

Holky, nechápem, prečo ste sa do Radka tak pustili. Chlap v ženskej diskusii je vzácnosť, a jeho uhol pohľadu je v tejto diskusii veľmi prínosný. A ja som zaň veľmi rada.

S manželom o nevere (nie našej, ale všeobecne) dosť hovoríme, máme kamarátsky vzťah (okrem toho mileneckého, samozrejme :-) ) a hovoríme spolu o všeličom, a musím uznať, že Radek v názoroch oproti môjmi chlapovi nijak „neulítává“, proste o tom hovoria veľmi podobne.

Preto si myslím, že by ste mali (hlavne zakladateľka, ale ona to sem už písala) Radka viac počúvať a premýšľať o tom, čo napísal.

Radku, dúfam, že ťa ženské odtiaľto nevyženú, to čo píšeš síce veselé nie je, ale asi na tom bude dosť pravdy.

• Citovat
  • Upravit
48576
6.1.11 15:14
Lowel píše:
Radku, kdyby jsme myslely stejně jako chlapi, šmarjá kdo by pak s námi něco chtěl :-P mít, s prodejnými holkami je to samozřejmě jednodušší, tam co si zaplatíš to máš, ale to je jeiný levl, než vztah :nevim:
:lol: a občas dostaneš i něco navíc někdy i nějaké to zvířátko jako bonus :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
6.1.11 15:15

Radku, Ty jsi super muž…zvládáš kecat na maminkovských servrech…starat se o děti…mít ženu a milenku…víš, já Tě taky beru trochu jako agenta-provokatera…a ještě se tu lituješ, samozřejmě s hereckým výkonem…nemám ve zvyku tu někoho urážet, ale příjdeš mi trochu jako chudáček s dost malým…sebevědomím??? Sex s manželkou Ti nestačil, tak sis našel milenku??? No nechtěj se dočkat, abys třeba onemocněl a nebyl schopný sexu, ani vydělávání peněz a Tvá žena si našla náhradu…a Kamča to napíše vždycky perfektně…taky přemýšlím hlavou a ne pochvou…co takhle zkusit masturbovat, když jsi takovej kanec a žena Ti nestačí???? To už bys asi nezvlád co, když jednou rukou píšeš na emimino a druhou ohříváš to mlíko…jako sorry…je mi z Tebe na nic…zakladatelka má problém a nakonec se z toho udělá Radkova diskuze :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

Příspěvek upraven 06.01.11 v 15:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.1.11 15:17
Gabika píše:
Holky, nechápem, prečo ste sa do Radka tak pustili. Chlap v ženskej diskusii je vzácnosť, a jeho uhol pohľadu je v tejto diskusii veľmi prínosný. A ja som zaň veľmi rada.

S manželom o nevere (nie našej, ale všeobecne) dosť hovoríme, máme kamarátsky vzťah (okrem toho mileneckého, samozrejme :-) ) a hovoríme spolu o všeličom, a musím uznať, že Radek v názoroch oproti môjmi chlapovi nijak „neulítává“, proste o tom hovoria veľmi podobne.

Preto si myslím, že by ste mali (hlavne zakladateľka, ale ona to sem už písala) Radka viac počúvať a premýšľať o tom, čo napísal.

Radku, dúfam, že ťa ženské odtiaľto nevyženú, to čo píšeš síce veselé nie je, ale asi na tom bude dosť pravdy.

gabika to je sice pravda že to je přínosné,ale jak pro koho .Pokud někdo tvrdí že soulož jinde není nic špatného a přitom tvrdí že vztah by to rozbilo tak je to bud cucák co si neuvědomí následky a nebo machýrek kterému to je jedno. :nevim: Takové věci se mužu dozvědět v každé knajpě číslo 2.3 a nemusim ani mít mužský pohled v diskuzi kde žena zažívá krušné chvilky a on to zlehčuje jen proto že je to samé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
6.1.11 15:19

no jo Gábiko, vždyť ho nikdo nevyhání, jestli je rozumný chlap, pochopil, že špičkování, není o tom ho vyštípat a v tom je právě ta rozdílnost pohlaví a on to moc dobře ví :mrgreen: otázkou je, jestli s kocovinou zvládne pobrat, ale už je dost hodin, tak už by mu mělo být líp :think: . A názory mužů jsou vždy jedna věc, realita bývá jiná, i když oni si rádi zpestří, otázka je jestli je povoleno a dovoleno , nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
6.1.11 15:23

Kamčo přesně…já teda žádnej radkův přínos nevidím, jen že je už trochu trapnej…už ale chápu, proč říká, že každý se setká s nevěrou, i Já, jak mi psal výše…sám je nevěrný, tak aby neměl špatné svědomí, tak říká, že to dělají všichni…ale jo, já Ti to neberu, ale asi mám jako Kamča natolik normální sebevědomí, že by mi fakt nedělalo problém chlapa vykopnout a mysli si o tom, co chceš…Tebe bych asi vykopla s rozkoší, když slyším Tvé názory…nechápu ten blivajz, cos napsal výš o tom ulísném dolejzání manželky a pak tady píšeš, že máš milenku??? Prosím Tě, už si ten mozek vrať z kalhot zpět do hlavy

Příspěvek upraven 06.01.11 v 15:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
6.1.11 15:23
Kamča.dalmatinka píše:
Gabika píše:

gabika to je sice pravda že to je přínosné,ale jak pro koho .Pokud někdo tvrdí že soulož jinde není nic špatného a přitom tvrdí že vztah by to rozbilo tak je to bud cucák co si neuvědomí následky a nebo machýrek kterému to je jedno. :nevim: Takové věci se mužu dozvědět v každé knajpě číslo 2.3 a nemusim ani mít mužský pohled v diskuzi kde žena zažívá krušné chvilky a on to zlehčuje jen proto že je to samé :nevim:

Narazila som na Radka ešte v jednej diskusii o partnerských vzťahoch, a nemám pocit, že by bol na seba a svoju neveru nejak hrdý. :nevim: Myslím, že naopak, dosť jasne si uvedomuje, čo sa deje… Mužský pohľad na neveru je iný než ženský, nie je to symetrické, a povedala by som, že žena je v tomto vždy v horšej pozícii.

Ale o tom táto diskusia nie je. Je o ManželkeJ, a o tom, čo by mala urobiť ona. A ak chce manžela získať späť (nesúdim…), je chlapská rada ako na to určite užitočná. Všimla som si, že Radkova rada sa tu nestretla s priaznivým ohlasom, čomu sa síce nedivím, tiež by ma to naštvalo, ale je asi jedna z najužitočnejších, ktoré tu zazneli.

• Citovat
  • Upravit
48576
6.1.11 15:25

gabi ale co radek dal?
Radek napsal jdi za nim a zkus mu předvédst že si větší samice než milenka pak napíše že kdyby to udělala jeho žena tak je hloupá husička :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
6.1.11 15:26

a když z toho Radek není nadšený, že podvádí, tak proč to dělá??? protože manželka má tři děti a tak holt není schopná s ním souložit 3 x týdně???? Fakt nakopat někam…ona mu porodí tři děti a on si tady plače na ramínko a klidně mě ukamenujte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
6.1.11 15:29

gábiko je to jednoduché, manželkaj o manžela stojí, on ne, nemá cenu jednostranně zachraňovat vztah když o to druhá polovina nestojí, navíc nejednají s chladnou hlavou ani jeden, ona dělá naschvály, protože je naštvaná, on ví, že dělá botu, ale neví jak na tom přesně je s milenkou, nebo nechce přijít o část vybudovaného finančního zázemí, tohle není o lásce a náklonnosti, ale o vzteku a vlastním pohodlí, nic víc a nic míň chybí úcta jednoho k druhému

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.11 15:30

Tak já pro tentokrát anonymně
Prošla jsem si nevěrou několikrát - manžel mě opakovaně podváděl, pokaždé s jinou. Prostě si chtěl jen užít a život jde dál.
Já se trápila, brečela, prosila, vyhrožovala, hrála jsem si na supermanželku a mámu, jen abych ho u sebe udržela. Čím více jsem se snažila, tím více se on bavil jinde. Ze mě dělal debila i když jsem měla důkazy. Říkal mi „jdi se léčit“ - bože, za ty slova bych ho zabila :cert: :cert: :cert: . Prostě byl king :pankac: :pankac: :pankac:
Jednou jsem toho začala mít dost, šla jsem do sebe, začala si vážit sama sebe, prostě změna a jeho nevěry jsem přestala řešit. Starala jsem se o domácnost tak nějak normálně, jeho jsem v podstatě ignorovala a žila vedle něj jako se sourozencem.
Došlo to k tomu, že po nějaké době mě začal podezírat, že mám někoho jiného, že ho podvádím, dělal šílené scény. Pár dní se vydržel starat o děti (přes odpoledne). Ze mě udělal šílenou děvku a couru - dodnes poslouchám, jak jsem ho podváděla (Když má svůj den :lol: :cert: ).
Ale od té doby si on jinde ani neškrtl :lol: :lol: :lol:
Má plnou hlavu toho, že já ho podvádím, že si na nějaké hledání milenek ani nevzpomene.
(A přiznám se, že občas bych mu nějakou nejraději našla sama, jen aby mě v posteli neotravoval :oops: :lol: )
nepřihlášená Lenka

• Citovat
  • Upravit
1648
6.1.11 15:32

vegis,v něčem máš pravdu, kdyby milý Radek měl jen úlet, asi by bylo pochopitelné, ale dlouhodobý vztah s milenkou to není o lásce k ženě, nebo k sexu, jen mu milenka dala servis, jako by měl vlastně i doma a zabředne do toho až nad uši, pak je v tom namočenej jako by žil ve dvou manželstvích naráz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí