Manžel mě podvádí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1648
6.1.11 12:25

V tom se Kamčo shodneme jak tak koukám :palec: já nezakazuju nic a i když má spousty kamarádů, hospoda toho mýho nikam netáhne a to není bačkora. Radši si uděláme zábavu doma na zahradě je větší legrace a máme z toho všichni něco, jenže to je zase o tom jak to má kdo v partnerství nastavené, jestliže každý jede na jiném levlu hned od začátku, nebo jen jediné co spojuje je sex a děti, to je trochu málo :nevim: a to pro oba, pak hledají jinde i když by to mohli mít doma :think: a to nám to funguje už 17 rok, 30.1. budem slavit výročí, netradičně u Tří pštrosů :hug: drahouš mě vorvaňku pozval včera pozvánkou přes mail, drobnost, ale potěší :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.1.11 12:26

a škoda že na mě radek asi ani nereaguje :lol: ,zajímalo by mě spoustu věcí :mrgreen: 1)stojí ten krátkej š-ust za štastnou rodinu?Nebo víš že máš doma hloupou husičku která ti odpustí?

2)kdyby tebe žena podváděla tak taky naběhneš a budeš chtít předvédst že ty si v umění udu lepší? :mrgreen:

3)baví tě sex bez lásky a nebo si zamilovanej i do milenky?

1. tvá žena ti v sexu nestačí??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.1.11 12:27

lowel asi si taky sebevědomá jako já :lol: :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
6.1.11 13:11

Kamča, Lowel … neztrácejte se mnou čas … jsem jen obyčejnej nevěrnej chlap (teď navíc s kocovinou), kterejch jsou všude milióny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.1.11 13:15
radek9 píše:
Kamča, Lowel … neztrácejte se mnou čas … jsem jen obyčejnej nevěrnej chlap (teď navíc s kocovinou), kterejch jsou všude milióny

radku když neumíš odpovědět na pár otázek tak mi spíš přijde že si tady honíš triko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
6.1.11 13:43
Kamča.dalmatinka píše:
radek9 píše:
radku když neumíš odpovědět na pár otázek tak mi spíš přijde že si tady honíš triko :nevim:

OK. Ty seš votrava …

1. Není krátkej .. pokaždý to trvá nejmíň hodinu. Nestojí. Nevím, jestli mi odpustí - pravděpodobně ne. Řekl bych, že husička není.
2. Kdyby mě žena podváděla a já se to dozvěděl, tak první moje věta bude „Kuaa to jsem zase něco pos..l“, pak by následovalo rozhodnutí, jestli jí chci zpět a v případě, že ano, tak by jsem asi vymyslel strategický postup, jak toho dosáhnout a pak ho realizoval. Je jasné, že součástí toho by byla moje změna - resp. změna mého chování.
3. Baví mě sex. Vždycky. Patrně nejsem, jedinou láskou, kterou jsem si teď naprosto jist, je láska k mým dětem.
4. Dosavadní frekvence sexu s manželkou se mi nezdála dostačující. Když k tomu přidám 2× týdně milenku, tak už je to lepší. Uspokojující stav bude až budu mít milenky 2 .. což už jsem všem zůčastněným oznámil :-)

Vzhledem k mým upřímným odpovědím, by i mě zajímalo pár informací o Tobě:
1. Tvoje míry přes prsa, boky a břicho ?
2. Jak bys ohodnotila svůj nejlepší anální sex ?
3. Jseš schopná mít orgasmus vícekrát za sebou ?Kolikrát ? Je stejné intenzity ?
4. Měla jsi někdy 2 chlapy najednou ? Spala si s ženou ?
5. Byla jsi někdy v hodinovém hotelu ? a znáš ten na Břevnově ?

Díky za odpovědi ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
6.1.11 13:43

Já mám z celýho Radka pocit, že přeci není nic špatnýho na tom, že si občas vrzne jinde, hlavně když borec dokáže obstarat děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.1.11 13:52

Jsem věděla co napsat aby si napsal,nojo klasickej chlap :lol:
Takže když to tak shrnu máte volnej vztah kterej znamená dělej si co chceš ale nechci o tom vědět.Ženu nemiluješ,jsi s ní jen kvuli dětem a kvuli zvyku. :nevim: Nojo to ale není vztah normální,možná normální pro tebe.Já nic podobného nezažila.Kdyby se to takle mělo dostat do této fáze tak to raději ukončim.

Nechtěla sem odpovídat ale nebylo by to fér
Míry ti fakt nepovim,ale řekla bych tak akorát :lol: viz foto.
2(to nevim jak ohodnotit.Užívám si to :nevim: 3)ano stejně tak i muj chlap pokud je krátká přestávka 4)ano,žena né,nebránila bych se :lol: 5)né souložim na určité urovni jen s rozvedenejma nebo svobodnejma a nejlépe v jejich rd :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nezahejbám sem věrná jak labut :mrgreen: .Nevim co bych musela potkat za chlapa abych podlehla. :nevim: .Myslim že výjimku bych udělala jen u jednoho herce který je již po smrti :wink: .Přemýšlím hlavou né pochvou.

a odpovídám jen proto že si odpověděl ty,jinak by mi to přišlo padlé na hlavu :mrgreen:

Příspěvek upraven 06.01.11 v 13:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
6.1.11 13:53

Asi mi vypadnou bulvy 8-o Jedna věc je někoho podvádět a druhá se s tím veřejně chlubit, jaký jsem borec, že mám tak velkou potřebu sexu a dovedu uspokojit tolik žen. :zed: Krom toho mi tvoje dotazy na Kamču připadají už dost mimo působení těchhle maminkovsko-vztahových stránek. :wink:

Beru, že za nevěru většinou mohou oba, my se poučili (a manžel mi nevěrný nebyl). Taky vím, jak je těžké to utnout, když se zamiluješ. Pokud o zamilovanost nejde, ale jen o prachsprostou sexuální zábavu, tak byses třeba mohl chovat jako člověk a umět si i něco odepřít, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
6.1.11 14:40

No jo Radku :huban: , kamča je na tebe ještě hodná :jazyk: , ale potencionální milenkou těžko bude :wink: to musíš lovit jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.1.11 14:43
Lowel píše:
No jo Radku :huban: , kamča je na tebe ještě hodná :jazyk: , ale potencionální milenkou těžko bude :wink: to musíš lovit jinde
:lol: já bych spíš řekla že sem až moc velká mrcha na milenku :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
6.1.11 14:52

ježíš holky, přece byste mu nevěřily :lol: :lol: :lol: , vždyť si tu z nás dělá srandu. Ale aspoň je nějaké vzrůšo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
6.1.11 15:01
Kamča.dalmatinka píše:
Lowel píše:
No jo Radku :huban: , kamča je na tebe ještě hodná :jazyk: , ale potencionální milenkou těžko bude :wink: to musíš lovit jinde
:lol: já bych spíš řekla že sem až moc velká mrcha na milenku :lol: :lol:

Ne ne … milenky hledám pouze očima a vzhledem k mým specifickým nárokům, potkám jednu max. za 10let :-)
To mělo být rejpnutí - stejné jako Ty Vaše ..

OK. Pro všechny … já vím, že jsem naprosto příšernej chlap - už jsem to psal několikrát.
Nechci tu vést hádky a války … jenom jsem na začátku napsal jednu větu pro zakladatelku … Přepokládal jsem, že budete mít jiný názor .. OK. Máte, protože myslíte jinak (než my chlapi :-) - a to je dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
6.1.11 15:04

Ach jo, dálši mejdan na Emiminu, a já o tom nemám ani paru :zed:
Na které strance mám začit?

Příspěvek upraven 06.01.11 v 15:07

• Citovat
  • Upravit
1648
6.1.11 15:05

no Kamčo, normálně by asi zdrhal, takto ti napíše, že normálka, a v reálu pupkatý hospodský povaleč, co nestíhá ani rodinu, a ani nestačí manželce :mrgreen: bych se nedivila, kdyby to bylo úplně jinak :wink: viz. ten hodinový hotel v Břevnově, to jsem myslela že má na víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí