Manžel mě podvádí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12978
5.1.11 21:50

Rozhovory s kopretinou??? Ale ta tě nepodvádí..ona není ta zlá…Debílek je manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
5.1.11 21:52
manželka J píše:
tak Radek můj manžel opravdu není. Moje drahá polovička pomalu neví, co je počítač, ikdyž na něm denně pracuje…bylo toho tady napsáno opravdu hodně. U něčeho jsem brečela a u něčeho se zase smála. Hoch se občas taky snaží, ale takový komfort, jako má Radkova manželka opravdu nemám a jsem opravdu ráda, za jeho postřehy. Člověk to rád vidí i z té druhé strany… jenom vím, že se musím uklidnir a řešit to s chladnou hlavou a moc do toho netahat emoce, ikdyž to asi nepůjde. Den se dá přežít, ale večery a noci, kdy nemůžu spát a přehrávám si rozhovor, který bych chtěla, snad jednou, uskutečnit s jeho kopretinou. Možná jí pak budu posílat mms manžela s dětma, ale bylo by to k čemu?… docela se naštval nad nevyžehlenou košilí.Že prý ji odnese na vyžehlení mamce. „a proč ji nedoneseš kopretině“, tak jsem si vyslechla, že jsem normální blázen a mám se jít léčit. Za 14 dnů se půjdu vykecat do poradny, pokud do té doby něco neprovedu, ale mám velký strach, že se mi budou snažit otevřít oči…ještě pořád jsem měkouš.

On tě podvádí a ty se máš jít léčit? Opravdu ho ještě pořád miluješ? I když si myslí tohle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
5.1.11 22:05

Takovéhle ponižování a zesměšňování mi fakt přijde mnohem horší než ta nevěra sama o sobě…to se může stát,že se člověk zamiluje,život je dlouhý…ale jak bude vypadat to divadlo kolem,to je jiná věc.Kdyby se mnou takhle muž jednal,ani by mi nemusel být nevěrný,abych to začla řešit,koho jsem si vlastně vzala… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
5.1.11 22:09
dianda píše:
Takovéhle ponižování a zesměšňování mi fakt přijde mnohem horší než ta nevěra sama o sobě…to se může stát,že se člověk zamiluje,život je dlouhý…ale jak bude vypadat to divadlo kolem,to je jiná věc.Kdyby se mnou takhle muž jednal,ani by mi nemusel být nevěrný,abych to začla řešit,koho jsem si vlastně vzala… 8-o

Přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
5.1.11 23:42
Radek9 píše:
ad. ten sex .. to asi není nic divnýho .. chlapi (asi většina) mohou mít sex a spoustu různejch řečí okolo, klidně s více ženskejma najednou ..

Nezlob se Radku, ale tohle mi nedá, abych na to nereagovala. Nemám ráda, když se nějakej chlap schovává za všechny ostatní (nebo v tvém případě za většinu chlapů) s tím, že chlapi jsou takoví a makoví a maj tu nevěru v genech atd. Není to pravda. Jednak znám i mnoho opačných případů, kdy ženy podváděly bez mrknutí oka a chlapi podvedli a měli z toho hrozný výčitky a traumata, navíc jsem nedávno četla článek, kde psali, že dříve byli statisticky mnohem více nevěrní muži, ale dnes už v této statistice převažují ženy, čímž teda zase nechci shazovat ženské pohlaví, jen tím naznačuju, že se nedá takhle škatulkovat, není to o tom, jestli je dotyčný chlap nebo žena, každý je osobnost a každý má jinou povahu a jednání.
Na druhou stranu musím říct, že s tebou souhlasím v tom, že pokud je jeden z páru nevěrný, mají na tom většinou podíl oba partneři. Jenže i kdyby byla zakladatelka ochotná se zeptat, kde udělala chybu, že si její manžel našel milenku, tak by to bylo bohužel stejně k ničemu, když její manžel existenci milenky popírá. Těžko radit. :nevim:
manželkoJ, u mě funguje většinou metoda „vžívání se“. Zkus si představit, že by to bylo opačně, i když u tebe je to asi nereálné, je vidět, že jsi zásadová žena, ale zkus to. Kdyby se ti připletl do cesty atraktivní, chápavý a pozorný muž, se kterým by ses cítila dobře, co by musel tvůj manžel udělat pro to, aby tě získal zpátky? A co by tě naopak odpuzovalo?
Když se nad tím zamyslím já, tak bych asi manželovi ukázala, o co přichází. Ne teda tím způsobem, že bych se mu podbízela, to podle mě udělá jen člověk, který si sám sebe vůbec neváží, ale nekřičela bych, nedělala bych scény, nic takového. Taková žena se manželovi zprotiví a i kdyby předtím váhal mezi manželkou a milenkou, scény ho spolehlivě doženou k milence.
Chovala bych se normálně, začala bych se teda víc upravovat a sem tam bych ho popíchla, aby si uvědomil, že není jedinej na světě. Třeba bych si s někým psala večer smsky a neřekla s kým. Když bych je četla, tak bych se u toho schválně záhadně usmívala a nadšeně hned odepisovala zpět. A sem tam bych se šla zavřít s telefonem na záchod nebo tak.
Co se týká domácnosti, vytrvala bych v tom, že bych mu nevařila, neprala, nežehlila atd. Pokud ti nic nedává (nebo skoro nic), tak nevím, proč bys mu měla dělat zadarmo služku. Řekla bych mu: „Kdybych šla dělat někam hospodyni, dostala bych za to minimálně 20 tisíc.“ (Což je pravda, mám známé, které tu práci dělaly i za víc.) „Takže pokud chceš mít uvařeno, vypráno, vyžehleno a uklizeno, chci aspoň nějakou sumu na měsíc a abys platil poplatky.“ Starost o děti bych v ultimátu vynechala, těžko může matka vyhrožovat tím, že když nedostane peníze, tak se nepostará o děti, ale tak jako neopomněla bych to ve výčtu činností, které doma děláš.
Když by na to přistoupil a začal ti dávat peníze, vydržela bych aspoň nějakou dobu, šetřila si stranou a pro jistotu bych si nenápadně pozjišťovala, jak by to bylo s tím jeho odhlášením z baráku a tak.
Pokud by odmítal dát ti peníze, vytrvala bych a starala bych se jen o sebe a děti. Pokud by to nezafungovalo, tak fakt nevím, dál jsem se nikdy nedostala, protože u nás to fungovalo vždycky.
Když se můj manžel dostal do blbé nálady, kdy mi řekl, že on chudák dře v práci a já se válím doma a nemusím nic dělat, tak jsem vypěnila a na nic jsem doma nesáhla. Stačil 1 den, kdy jsem nevyprala, neuvařila, nepoklidila a místo starosti o malého jsem si četla knížku, takže malý visel na něm a hned bylo odprošování div ne na kolenou a uznání, že se doma fakt neválím. A byl klid. Tvůj manžel je tvrdší oříšek, ale je vidět, že mu ta nevyžehlená košile nebyla ukradená, takže jsi podle mě na správné cestě. Jen se zapři a vytrvej, když už nehodlá bejt co k čemu jako manžel, tak ať ti dává aspoň ty peníze, jinak by měl s domácím servisem prostě utrum. Já vím, že je to takovej materialistickej přístup, ale on se vzpamatovat očividně nehodlá, takže bych teď v první řadě myslela na to, abyste byli s dětma aspoň na nějakou dobu zajištění, kdyby od vás odešel, případně kdybys to nevydržela a vykopla ho ty.
Moc držím palečky, abys z této nepříjemné situace vybruslila co nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
6.1.11 08:53

naprosto souhlasím s názorem Nety na „škatulkování“…jsem se Radku fakt pobavila nad Tvými výroky, že každý se v životě setká s nevěrou, i já…takhle mluví zhrzený manžel, bych tipla…jako sorry, ale to Ti můžu na to napsat, že všichni jednou umřeme…jsem na to totálně alergická, na řeči typu…„každej se setká s něvěrou“ nebo „chlapi to mají tak a ženský zase tak“...........brrrrr.....nikdy nevíš, co Ti život nachystá, tak neschématizuj…a ještě jedna věc…je úžasné, jak se umíš postarat o děti a jak nám o tom tady píšeš, ale já myslím, že to ženské dělají dnes a denně a nepotřebují to vystavovat na obdiv a koneckonců jsou to i Tvé děti, ne? Tak je přece normální, že se o ně dokážeš jeden den postarat…já se nestačím fakt někdy divit…to že se postará o 3 děti ženská je asi normální, ale jak to dělá chlap hned se to vytahuje…to mi přijde, jako bych před svým manželem obdivně vytahovala, že chodím každý den do práce…Radku omlouvám se za ostřejší tón, jednak ze mě mluví těhu hormony, ale přiznám se, že nemám moc ráda, když do těchto diskuzí přispívají chlapi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
6.1.11 10:26

vegiska:
Jsem rád, že jsem někoho pobavil.
Zhrzený, zatím asi nejsem, ale možná budu, až manželka přijde na mojí milenku a vykopne mě - možná taky ne - v kladném případě Ti to klidně přiznám. Já jsem zase alergický na prach a pyl z nějaký zatracený rostliny, jejíž jméno si napamatuji. Úžasnou věc z mého starání o děti si udělala až teď Ty - děkuji, za pochvalu. Původně to byla pouze odpověď v čem si věřím. Těch dní bylo „více než jeden“ .. což třeba znamená taky 14 … ale třeba taky 1 a 1 minuta - vyber si, ale jenom jeden je málo. Za ostrý tón se vůbec neomlouvej - také ho používám. Co nemám rád já ? … ufff to bylo na X stránek, ale to Tvoje má jednoduché řešení: založ téma „manžel mě podvádí a chlapi mi sem nepište, protože nemám ráda Vaše příspěvky“ - ač mi trhá srdce, že Ti nebudu moci poradit - budu to respektovat.

PS: Buďte rádi, že existují chlapi jako já -arogantní, hnusní, šovinisti, blbci, pitomci, nevěrníci, záletníci atd … jinak by Vaši manželé přeci nemohli být Ti úžasní … protože, kdyby byli úžasní všichni, už by to nebylo úžasný, ale normální … no ne ? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
6.1.11 10:49

to je právqě to, že chlapi na to mají jiný pohled. Můj, kdž doma udělá nějakou větší věc, je schopný o tom mluvit ještě několik let. Obě děcka je schopný na dvě hodiny pohlídat, ale pak se o tom taky mluví, hlavně před každým, že se stará. Na jednu stranu je to pravda, ale na tu druhou, já jsem na mateřské, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
6.1.11 11:18

to jsi napsal naprosto přesně. Jinak bychom nevěděli, že naše drahé polovičky můžou být někdy i andílci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
6.1.11 11:29

Radku, já si rozhodně nemyslím, že bys byl arogantní hnusnej šovinista, pitomec atd…
Oceňuju, že se zvládneš postarat o děti a nevím jak to je mezi tebou a tvou ženou, takže ani neodsuzuju, že jsi „ujel“, stát se to může opravdu každému a konec konců, kdo ví, jestli tvá žena taky někoho nemá.
Akorát mi opravdu vadí to škatulkování, nic víc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.1.11 11:33

radku to že bych za chlapem měla ještě lézt s tím že milenka neuspokojila uspokojim já si myslel opravdu vážně :mrgreen: :mrgreen:

Měla sem samosebou více vztahu a v žádném nevěra nebyla a víš proč?Proto že to hned každej chlap věděl že kdyby něco podobného udělal tak mu nakopu pr-l a vypadne dřív než řekne boruvkovej koláč :mrgreen: .
Jsem dost sebevědomá a sama sebe si vážim natolik abych se nemusela doprošovat nějakýmu chlapovi kterejch je na světě miliony :pankac: .Kdyby chlap vycítil je to ženská s kterou mohu vorat tak se mnou vorat bude :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
6.1.11 11:58

no jo Kamčo, možná to má radek doma jinak nastavený :think: . toho mýho by takovej život nebavil, jednak už má svoje za sebou, za druhé jsem o hodně mladší než on a nic zadarmo ode mne nikdy neměl. Baví ho být lovcem, baví ho, že nedostane všechno hned a proto se musí snažit, je to taková forma hry, ale jsou i muži přesný opak, ta která se hned nepodvolí, nenabízí se atd. tak radši zbaběle uteče už předem,a raději řekne, než čekat, než dobývat, jsou jiné a dají. Jenže to pak není o vztahu a dobývání, to je jen čistě o sexuální potřebě, takže takový chlap potřebuje typ, který se nevzpírá, herdek a pak se diví, že je dámy přestanou bavit? chybí tam šťáva, zdravé napětí, a nakonec i ta přitažlivost. Tohle říká ten můj a řekla bych, že je na tom dost pravdy :think: . možná proto má taky radek milenku i manželku, vše dostane , je však otázkou času, kdy i ta milenka bude nudit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
6.1.11 12:11
nety píše:
Radku, já si rozhodně nemyslím, že bys byl arogantní hnusnej šovinista, pitomec atd…

Vidět mě včera nalitýho … změnila bys názor .. :-) :-) :-)

Oceňuju, že se zvládneš postarat o děti a nevím jak to je mezi tebou a tvou ženou, takže ani neodsuzuju, že jsi „ujel“, stát se to může opravdu každému a konec konců, kdo ví, jestli tvá žena taky někoho nemá.
Akorát mi opravdu vadí to škatulkování, nic víc. :)

OK. Možná ta věta měla znít „většina chlapů se kterejma probíráme v hospodě a po sportech ty vztahy, dokážou mít sex s více ženskejma zároveň a … blablabla“ ..
Pak mohu ještě upřesnit, že většina je odhadem tak 3/4 (ta zbejvající o tom radši vůbec nemluví).

Ale nakonec můžeme zkusit konstatovat, že se stýkám se sobě rovnejma „pakama“, a že se je to statistická odchylka .. jo i to je možný (ale myslím, že málo pravděpodobný :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.1.11 12:17
radek9 píše:
nety píše:

Vidět mě včera nalitýho … změnila bys názor .. :-) :-) :-)

Akorát mi opravdu vadí to škatulkování, nic víc. :)

OK. Možná ta věta měla znít „většina chlapů se kterejma probíráme v hospodě a po sportech ty vztahy, dokážou mít sex s více ženskejma zároveň a … blablabla“ ..
Pak mohu ještě upřesnit, že většina je odhadem tak 3/4 (ta zbejvající o tom radši vůbec nemluví).

Ale nakonec můžeme zkusit konstatovat, že se stýkám se sobě rovnejma „pakama“, a že se je to statistická odchylka .. jo i to je možný (ale myslím, že málo pravděpodobný :-) :-) :-)

radku a co když to je tím že všichni máte manželky které jsou tak hloupé a do vás zakoukané že od nich máte vše zadarmo a vše vám tolerujou. :mrgreen:

Jinak by mě zajímalo jestli ti to proniknutí do jiné stojí za to ztratit manželku a děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
6.1.11 12:18

no jo když ty chodíš do hospody…tam je většinou stejná sorta mužskejch, jedni co tam zdrhají před problémy a druzí co tam chodí jen proto aby ženskou naštvaly :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí