Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak tohle je přesné, „jdi se léčit“ to taky slýchávám. Fakt to nechápu. Je mi 33 a občas někam s holkama zajdu, ale „buď brzy doma, malý se v noci budí a já jdu ráno do práce“ navíc ještě toho malého špunta kojím, takže…
chodit v tom opravdu umí, má ten 6tý smysl a pohotovějšího člověka jste v životě naviděli. V momentě dokáže vypálit od pasu nějakou hovadinu, aniž by si to promyslel
vegiska píše:
taky mám ten pocit.....Radek mi přijde trochu…„zvláštní“…jako sorry, kdybych věděla, že mi je manžel nevěrný, abych se mu přesně, jak napsala Lizbeth ještě takhle podbízela????? Radku neuraz se, ale Ty si jako chlap asi hodně věříš,co???? Já už psala jinde, bych ho vyrazila a zakladatelce se divím…přijde mi závislá…a takové to, „zajdu si k holiči, na cvičení do angličtiny…“ to má být jako řešení problému??? Jen jeho zašlapávání a přehlížení…věci se mají řešit hned, jinak to vyšumí a zasune se dozadu…a navíc manžel si bude myslet, že mu to prošlo jedniou, bude mít chutě zas…
Řekl bych, že jsem naprosto průměrný chlap, průměrně vypadající, průměrně ješitnej, průměrně panovačnej a průměrně chlastající, průměrně sportující, průměrně blbej …
a pevně si věřím asi ve 3 věcech :
To s podbízením je příklad … hlavní na tom je „změna, překvapení a něco neočekávaného“
Když si chlap(nebo ženská) najde milenku(ce) je v 90% chyba na OBOU stranách z toho v 80% případů je ta chyba půl na půl.
Ve vztahu není nic černé a bílé ..
Ty bys radikálně vykopla … neberu Ti to … až vykopneš napiš ..
S nevěrou se v nějaké podobě setká opravdu každý .. i Ty - neboj se.
Škurpice píše:
tak tak…takhle to u nás trvalo 9 let…oboustranný servis a to dokonce měl touhu mi při milování říkat, jak ta jeho milenka není tak dobrá v posteli…takto to má fungovat?!!!
je zajímavé, že ex ani po dvou letech s tou svojí madam nebydlí, ale dělá jí šaška…jak je možné že po našem rozchodu neustál to, když jsem si našla chlapa?…docela mě na to zajímá mužský pohled…díky Radkujanine24 píše:
Aha, tak mě to příjde jako super řešení pro chlapa. Bude mít milenku i ženu a nebude mít důvod něco měnit. A která ho bude zlobit, ta bude mít smolíka
Tohle se těžko komentuje … 9 let je strašně moc - To už není to, že chlap neví „kam dál“ - to mu stávající stav vyhovuje a nechce ho měnit, nechce se rozhodovat - nechce nic řešit - čeká, že to vyřeší někdo za něj (což já neznám) ..... tam asi mělo po roce přijít něco ve stylu … „hele Ty se asi nemůžeš rozhodnout. OK tak teď zkusím já jestli nenajdu nějaký řešení (rozumněj jinýho chlapa)“
… fakt nevím, na to moje zkušenosti nestačej …
ad. ten sex .. to asi není nic divnýho .. chlapi (asi většina) mohou mít sex a spoustu různejch řečí okolo, klidně s více ženskejma najednou ..
Radek9 píše:Škurpice píše:
tak tak…takhle to u nás trvalo 9 let…oboustranný servis a to dokonce měl touhu mi při milování říkat, jak ta jeho milenka není tak dobrá v posteli…takto to má fungovat?!!!
je zajímavé, že ex ani po dvou letech s tou svojí madam nebydlí, ale dělá jí šaška…jak je možné že po našem rozchodu neustál to, když jsem si našla chlapa?…docela mě na to zajímá mužský pohled…díky Radkujanine24 píše:
Aha, tak mě to příjde jako super řešení pro chlapa. Bude mít milenku i ženu a nebude mít důvod něco měnit. A která ho bude zlobit, ta bude mít smolíkaTohle se těžko komentuje … 9 let je strašně moc - To už není to, že chlap neví „kam dál“ - to mu stávající stav vyhovuje a nechce ho měnit, nechce se rozhodovat - nechce nic řešit - čeká, že to vyřeší někdo za něj (což já neznám) ..... tam asi mělo po roce přijít něco ve stylu … „hele Ty se asi nemůžeš rozhodnout. OK tak teď zkusím já jestli nenajdu nějaký řešení (rozumněj jinýho chlapa)“
… fakt nevím, na to moje zkušenosti nestačej …
ad. ten sex .. to asi není nic divnýho .. chlapi (asi většina) mohou mít sex a spoustu různejch řečí okolo, klidně s více ženskejma najednou ..
No tak díky za názor. Tohle je přesně to, co si myslím. Když se hodí nevěrníkovi svůdná manželka a svádějící milenka, co by řešil, že ![]()
hele, ty budeš určitě od zakladatelky, co by jinak chlap dělal na téhle diskusi.
A jak by si ji vůbec našel.
MMartina1 píše:
hele, ty budeš určitě od zakladatelky, co by jinak chlap dělal na téhle diskusi.![]()
Ne to asi nejsem … emimino znám, protože se celkem hodně starám o děti, chodím s nima plavat, jezdím na pobyty pro maminky s dětma
.. zkoumám kam na výlety a jak s dětma cestovat ..
.. teď bohužel řeším i něco jiného
,tak jsem zabrousil i sem …
A asi rychle uteču
.. než mě odsud vyštvete
, protože se některým moje názory nebudou hodit do jejich jednoduchého schématu, co se týká vztahů a radikálních a odsuzujících řešení .. uvidíme ..
vegiska píše:
taky mám ten pocit.....Radek mi přijde trochu…„zvláštní“…jako sorry, kdybych věděla, že mi je manžel nevěrný, abych se mu přesně, jak napsala Lizbeth ještě takhle podbízela????? Radku neuraz se, ale Ty si jako chlap asi hodně věříš,co???? Já už psala jinde, bych ho vyrazila a zakladatelce se divím…přijde mi závislá…a takové to, „zajdu si k holiči, na cvičení do angličtiny…“ to má být jako řešení problému??? Jen jeho zašlapávání a přehlížení…věci se mají řešit hned, jinak to vyšumí a zasune se dozadu…a navíc manžel si bude myslet, že mu to prošlo jedniou, bude mít chutě zas…
No, kdyby se můj manžel choval jako manžel zmíněný v úvodu, asi bych ho taky vykopla. Kdyby mi byl nevěrný můj manžel, s tím, že by ze mně takto nedělal pitomce, asi bych ho nevykopla. Trápila bych se, brečela, ale asi bych se znažila ho získat zpět, protože ujet může každý a můj muž je jinak dobrý manžel i otec a nechtěla bych dítě připravit o úplnou rodinu, a sebe o zdroj příjmů, nemluvě o tom, že ho mám ráda.
Zakladatelka má manžela taky ráda, nechce se rozvádět (i když nechápu proč, osobně bych si nikoho takového nevzala:-))), z toho vycházejí rady.
Radek9 píše:MMartina1 píše:
hele, ty budeš určitě od zakladatelky, co by jinak chlap dělal na téhle diskusi.![]()
Ne to asi nejsem … emimino znám, protože se celkem hodně starám o děti, chodím s nima plavat, jezdím na pobyty pro maminky s dětma
.. zkoumám kam na výlety a jak s dětma cestovat ..
.. teď bohužel řeším i něco jiného
A asi rychle uteču,tak jsem zabrousil i sem …
.. než mě odsud vyštvete
, protože se některým moje názory nebudou hodit do jejich jednoduchého schématu, co se týká vztahů a radikálních a odsuzujících řešení .. uvidíme ..
tak to se omlouvám. Ale hele, víš, jak to popisuje zakladatelka, tak ten dotyčný asi nemá zájem něco doma řešit. A jestli ona už mu dokázala, že o té druhé ví a on stále zapírá a dělá z ní blba, tak asi není o čem diskutovat. Navíc fakt nechápu k čemu on si fotí, když ona vyhodí talíře do odpaďáku, protože jí ruply nervy. A co ty provokace, když jí volá a ptá se jí, jak se má. To není chlap, to je něco nedospělého, dětinského. Ale souhlasím s tebou, že za život se skoro každý setká s nevěrou, zvlášť v dnešní době počítačů. Otázkou je, jak se k tomu ti dva postaví.
Jako jasně, nikdo nevíme, co nám život chystá. Ale furt bych se držela toho, že se můžu chovat racionálně, s láskou k sobě samé a s neponižováním. Fajn, nemusím dělat hysterku, na druhý straně jet program - ponížím se a budu s tebou, ať vidíš, jaká jsem
A ještě líp, pár minut, co se vrátil od jiné ho budu osahávat
To je každého volba.
souhlas s radkem, že za nevěru můžou většinou oba.. nějak nepřímo to vyplyne i do toho podváděného..
Lizbeth píše:
souhlas s radkem, že za nevěru můžou většinou oba.. nějak nepřímo to vyplyne i do toho podváděného..
Dobrý, důvod máme, ale řešit to tak, že udělám kompletní servis? Nevím, co bylo špatně, proč je jinde, ale podržím a tvářím se jako svůdnice světa? No tak to jistě motivuju, aby ten dotyčný řekl, co se dělo a proč jsem chybovala, že ![]()
tak Radek můj manžel opravdu není. Moje drahá polovička pomalu neví, co je počítač, ikdyž na něm denně pracuje…bylo toho tady napsáno opravdu hodně. U něčeho jsem brečela a u něčeho se zase smála. Hoch se občas taky snaží, ale takový komfort, jako má Radkova manželka opravdu nemám a jsem opravdu ráda, za jeho postřehy. Člověk to rád vidí i z té druhé strany… jenom vím, že se musím uklidnir a řešit to s chladnou hlavou a moc do toho netahat emoce, ikdyž to asi nepůjde. Den se dá přežít, ale večery a noci, kdy nemůžu spát a přehrávám si rozhovor, který bych chtěla, snad jednou, uskutečnit s jeho kopretinou. Možná jí pak budu posílat mms manžela s dětma, ale bylo by to k čemu?… docela se naštval nad nevyžehlenou košilí.Že prý ji odnese na vyžehlení mamce. „a proč ji nedoneseš kopretině“, tak jsem si vyslechla, že jsem normální blázen a mám se jít léčit. Za 14 dnů se půjdu vykecat do poradny, pokud do té doby něco neprovedu, ale mám velký strach, že se mi budou snažit otevřít oči…ještě pořád jsem měkouš.
janine24 píše:Lizbeth píše:Dobrý, důvod máme, ale řešit to tak, že udělám kompletní servis? Nevím, co bylo špatně, proč je jinde, ale podržím a tvářím se jako svůdnice světa? No tak to jistě motivuju, aby ten dotyčný řekl, co se dělo a proč jsem chybovala, že
No vždyt s tím já také nesouhlasím..Řešení, že se budu snažit trumfnout děvenku je trochu jako zahodit hrdost..
Manželko J,vím naprosto přesně,jak se cítíš a rovnou ti píšu,nedej na jeho sladké řeči typu:mám jen tebe,miluji jen tebe apod.
.
) Naopak jsem já ta nejhorší,co jsem si dovolila mu vlézt do mobilu,že to je něco neodpustitelného.
Oni to s náma chlapi prostě když chtějí a hlavně něco potřebují,umí
Hodně mi to chování tvého manžela připomíná mého,když jsem mu já v mobilu objevila sms od jeho milenky a odeslané od něj,udělal ze mě idiota,který má asi vlčí mlhu,že prý co si to na něho vymýšlím za blbiny,jaké sms???(Samo,že je hned smazal
Promluvit si,němělo cenu,tvrdošíjně zapíral,on nikoho nemá a co já pořád mám?!
A že mě miluje,to mi byl schopen říkat i 3×za večer.
No nic,je už to dávněji,ale řeknu ti jediné-i když jsme pořád spolu a zatím je klid,už mu nevěřím a i ta láska ze mě nějak vyprchala
Chová se ke mě i k dětem hezky,ale já mu prostě nemůžu zapomenout,co mi udělal. Že měl nějakou(stát se může),ale jak po mě řval a posílal mě na psychinu,že se mám jit vyšetřit a přitom věděl,že mám pravdu,tak to mě mě hodně zklamal a vím,že toto mu nikdy nezapomenu.
Vykašli se mu na servis,jak radí holky,kadeřník,cvičení i najaká pařbička(nevím,jak jsi stará),já to tak dělala,a když už nic,tak jsem měla sama,ze sebe lepší pocit,než kdybych seděla doma a brečela.