Manžel mě podvádí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
315
6.1.11 17:14

tak jsem si u přečtení tohoto přízpěvku zase pobrečela. Já si totiž nedovedu představit, že by přilezl s prosíkem. Je to všechno ještě moc čerstvé, ale už se začínám trochu brzdit. Když vyčítám, jenom ho to víc rozzuří. Asi přestanu komunikovat, ale to taky nebude tak jednoduché. Nejraději bych se sbalila a odjela někam pryč, ale nemám kam, ale stejně by to asi k ničemu nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
6.1.11 17:23

a pokud tak bude pokračovat, pravděpodobně dosáhne toho, že ho začnu nenávidět a pak pro mě bude jednodušší ho opustit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
6.1.11 17:26

Prosím tě, posbírej zbytky své hrdosti a funguj tak, jak ti tu radíme. Komunikuj přiměřeně jen o provozních záležitostech, nedělej scény, hysteráky, bud klidná, mírná a zvysoka nad věcí. To, že ti srdce dělá kotrmelce a mozek řve smutkem, to on nesmí poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
6.1.11 17:32

Vždyť to říkám, že chlap je lovec, jen některé na to bohužel přijdou až je zahuleno na problém, což je škoda. Jakmile se začne se stereotypním servisem a on nemá co lovit, loví jinde. Škoda přeškoda pro oba… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
6.1.11 19:57

Nevím proč bych si měla vážit názoru muže v diskuzi, jen protože je muž nebo " jediný muž"…
Hodnotím názory dle toho, zda mají hlavu a patu..je mi jedno kdo je píše..
Líbil se mi příběh anonymní..byť s netradičním koncem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
7.1.11 11:33

tak se budu snažit dělat mrtvého brouka a brečet, když nebude doma. Moje představa je dělat přesně to, co mi tady navrhujet a to nic, ale když vidím ten jeho …úsměv, je mi smutno z toho, koho jsem si to vlastně vzala.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
7.1.11 13:11
Radek9 píše:
MMartina1 píše:
hele, ty budeš určitě od zakladatelky, co by jinak chlap dělal na téhle diskusi. :think: :lol: A jak by si ji vůbec našel.

Ne to asi nejsem … emimino znám, protože se celkem hodně starám o děti, chodím s nima plavat, jezdím na pobyty pro maminky s dětma :-) .. zkoumám kam na výlety a jak s dětma cestovat ..

.. teď bohužel řeším i něco jiného :-( ,tak jsem zabrousil i sem …

A asi rychle uteču :-) .. než mě odsud vyštvete :-), protože se některým moje názory nebudou hodit do jejich jednoduchého schématu, co se týká vztahů a radikálních a odsuzujících řešení .. uvidíme ..
…a mě se právě líbí, že je tady i chlap. My ženský jsme trochu jiný, než muži a neškodí se na TO podívat očima muže a vyslechnout si jeho názor. Vždyt Radek stojí při nás, ne proti nám, teda proti zakladatelce… Já když si po hádce nevěděla rady jak na muže, promluvila jsem si se švagrem, nebo bráchou a obyčejně to pomohlo… :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
7.1.11 13:47
Gabika píše:
Preto si myslím, že by ste mali (hlavne zakladateľka, ale ona to sem už písala) Radka viac počúvať a premýšľať o tom, čo napísal.

Sice jsem to četla jedním okem, ale z představy, že ženská během čtyř let porodí chlapovi tři děti jako shodou okolností já tomu svému, a on se pak pravidelně chodí válet jinam, aby to měl aspoň třikrát týdně a ani se nezastydí, ženy si evidentně neváží, tak z toho jsem docela přešlá. Docela dost.

Pro zakladatelku nemám radu vůbec žádnou, protože taková absence respektu, to je… 8-o 8-o 8-o :( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
7.1.11 14:22
Len-til-kah píše:
Gabika píše:
Preto si myslím, že by ste mali (hlavne zakladateľka, ale ona to sem už písala) Radka viac počúvať a premýšľať o tom, čo napísal.

Sice jsem to četla jedním okem, ale z představy, že ženská během čtyř let porodí chlapovi tři děti jako shodou okolností já tomu svému, a on se pak pravidelně chodí válet jinam, aby to měl aspoň třikrát týdně a ani se nezastydí, ženy si evidentně neváží, tak z toho jsem docela přešlá. Docela dost.

Pro zakladatelku nemám radu vůbec žádnou, protože taková absence respektu, to je… 8-o 8-o 8-o :( .

přesně tak…ale komu není rady… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.1.11 14:23

K radkovi se taky vyjadřovat nebudu.Chuák ženská :cry: ,ale taky mi přijde že zakaladelka si kope hrob k tomu aby byla poslušná manželka která se nechá ponižovat.Fakt komu není rady..
Chápu že ho miluje,ale nepochopim proč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
7.1.11 14:48

tak to jsme dvě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.1.11 14:52
manželka J píše:
tak to jsme dvě

A není lepší začít znovu.Pokud ti není 60 tak máš před sebou ještě dost života a proč ho trávit s někým kdo tě nemiluje a neváží si tě :nevim:
Nechceš už zažít lásku,milování,duvěru atd.. co ke vztahu patří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
7.1.11 16:08

opět máš pravdu…nebylo to vždycky tak nahnuté, prožili jsme, ještě poměrně nedávno, hodně hezkého. Je mi 33let a je fakt, že teď zrovna na žádného chlapa nemám náladu, ale chybí mi to přituleni, pohlazení, to mám teď alespoň od dětí…kdyby tak šlo přeskočit čas a bylo o rok víc......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
7.1.11 22:41

donaga, mluvíš mi z duše. Sice bych nejraději vyhlásila válku třetího stupně, ale stejně by to k ničemu nebylo. Pročítala jsem si, co radí v poradnách a je to většinou právě tak, že se máme snažit vyhnout emocím a nejednat zkratovitě. Na rozvod je vždycky dost času. Kdyby byly děcka starší a já chodila do práce, asi bych to tak neřešila, ale situace je zrovna taková, jaká je a co bude příští týden?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
8.1.11 10:52

zase jsem se neudržela nad telefonem, ale pomalu, ale jistě chladnu…vzal auto a odjela a přitom to ráno vypadalo docela dobře. Zase jseme se bavili o autě s kterým bych mohla jezdit do školky…ještě, že vás tady mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí