Manžel mě podvádí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5411
7.3.13 18:12
@terinka4444 píše:
Já jsem svině, až se za to hodně stydím, hodně, to by mě nicméně neudrželo, já bych to napsala nejen jí, ale i jejímu manželovi, ať s ji drží doma na uzdě a hlídá si ji, aby neměla potřebu souložit s cizíma manželama. O typu tvýho chlapa nemluvím, to je…no, nejsme sprostý člověk, tak končím, nesnáším takové bokemšoustáky s kecama o věnování se véce nemocému dítěti…nicméně zastávám zde celkem ojdinělý názor, že i ta mrcha má svou vinu a pomsta je sladkáááááá. Nic neřeší, ale chutná.
Fuj, to jsem hnusná, tak jsem to jen napsala, je to hnusné, ale já bych to udělala, napsala jí, že buď zapomene, že existuje můj manžel, který by tedy v tvé situaci už mým manželem nebyl, to je jiná, nebo se to dozví ten její.

Tak tak :potlesk: :palec: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
7.3.13 18:17
@Anonymní píše:
Trošku se přidám do diskuze. S manželem jsme spolu 8 let, z toho necelé 4 jako manželé. Máme spolu 2 děti. Naše problémy bych začala datovat do doby před 2 lety, kdy se nám narodila druhá dcera, těžce nemocná, málem jsme o ni přišli. Naštěstí vše dobře dopadlo. Jenže dcerka pořád vyžaduje větší péči, častější kontroly u lékařů, zkrátka dle manžela (což mi později řekl), jsem se věnovala hlavně jí a jeho jsem zanedbávala. Podotýkám, že jezdí s kamionem, takže péče o domácnost a děti je převážně na mě.
Vloni v zimě jsme měli krizi, kterou jsme jakžtakž překonali, letos po vánocích se vše začalo opakovat. Začal mě ignorovat, skoro mi neodpovídal na pozdrav, na cokoliv jsem se zeptala, odpověděl až na potřetí. Telefon si bral i na záchod, vypínal si zvonění, když mu přišla SMS, četl ji jen když jsem nebyla v dohledu, když jsem se náhodou přiblížila, tak honem telefon zavíral. Tak jsem asi po měsíci koukla do telefonu a i když jsem nevěřila, že bych něco našla, tak jsem našla 2 sms, které byly tak jednoznačné, že se nedaly vyložit jinak. Navíc jsem zjistila, že mě podvádí s holkou, se kterou se osobně znám a kterou on zná roky, je vdaná. Uhodila jsem na něj, vše mi přiznal, prý ji má jen na sex, se mnou byla nuda, prý mě nemiluje ale má mě rád a kdybysme neměli děti, už by se mnou nebyl.Taky prý když už to prasklo, tak už pro něj nemá cenu v tom pokračovat, ale kdyby to neprasklo, tak bysme si dál hráli na spokojenou rodinku. Večer se pak opil a obrátil, že mě miluje, že jsem mu dala hodně a nechtěl mi ublížit. Každopádně jsem nám dala šanci. Od té doby se choval hezky, i když pořádně jsme si promluvili asi až po 14 dnech a to ještě po telefonu, je totiž děsný introvert a pokud se nenapije, tak z něj nic nedostanu. Vyříkali jsme si dost věcí, brala jsem to jako vyřízené. Tento víkend jsme měli romantiku ve dvou, proto mě dost překvapilo, když jsem z podrobáku zjistila, že si s ní pořád píše a to dost často, někdy i 10× denně a třeba i v noci. Nezapíral to, prý si občas napíšou jako dřív, povídají si co je nového, co je starého. A nepřijde mu na tom nic divného. Ale mě to štve, co si sní má co psát. už jsem nešťastná, když se ho zeptám na sebe a na nás, odpoví mi zeptej se svýho zpravodaje nebo na všechno řekne hmmm. Přemýšlela jsem, že to zkusím jinak. Ona dotyčná si je asi moc jistá v kramflecích, myslí si že její manželství nic nemůže ohrozit. Kamarádka mi poradila napsat jí z cizího čísla jako kamarád manžela, že o nich vím, aby dostala taky trochu strach. Tak nevím.

Tak jako co ti manžel řekl by mě asi zničilo a obdivuji tě žes mu tak lehce odpustila,,, 8o
a já bych se s ní nepárala, pěkně s klidem angličana a šarmem francouza bych jí řekla že si mluvila s jejím manželem, nebo mu vše řekla a odešla bych,
mrcha hnusná fuj :poblion: a tvůj manžel též pěkný prevít, a to jsem slušná :zed: a po tom co si s ní manžel pořád píše a tobě na to řekne " no a co jako", bych ho zbalila a nech si táhne k ní a k jejímu manželovi, třeba budou na hromádce šťastný. :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
7.3.13 19:00

Ja bych ji napsala nebo rekla do oci ze pokud jeste manzelovi posle jedinou sms nebo se s nim setka (byt nevinne) tak ze to povim jejimu manzelovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
XT
22
7.3.13 19:08

Taky bych jí práskla, proč ne? Stěží to bude horší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
7.3.13 20:03

Já bych to taky naprášila jejímu manželovi, každý si zaslouží vědět pravdu ;) a pěkně bych si to teda vychutnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
7.3.13 20:23

No já bych teda brzdila. Pokud teda chceš nějak své manželství zachraňovat.
Ale představ si, že ji napráskáš jejímu manželovi, ten jí sbalí kufry, rozvede se s ní a hádej komu se opět svobodná půjde hodit na krk…Takže to dobře zvaž, ať si sama nepodřízneš větev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
7.3.13 21:35

@BellinkaX Pokud by její manžel dal přednost milence před ní samotnou, ani nic zachraňovat nemusí, nemá to smysl, já bych ohledy nebrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
XT
22
7.3.13 21:41

Asi tak, pokud to má rozhodnout, tak asi lepší, než se trápit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
7.3.13 21:49
Nevím, nevím, nikdy jsem se nemstila, vímjen, že kdyby mimanžel zahnul, zahýbal, aještě si s ní pakpsal a dělal ze mě vola, šel by, aniby nevěděljak rychle a jí bych nenechala v klidu si žít ve své spokojené rodince tak, jako by nenechala ona mou rodinu, nenechala bychjátu její.
mámkopřivkuz ženských, který se tahají s ženatýma chlapama, větší úctu mám k placeným kur… než k takovým vdaným, co so bokem šoupou s ženatým chlapem, co simyslím o těch chlapech ani neventiluju.
@poučená píše:
@terinka4444 Jak dlouho chutná pomsta? A jaký pocit přijde po jejím vychutnání?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.3.13 21:52

Udělá to jednou,,udělá to vickrat… :nevim: manžel, nemanžel už bych ho hnala..to tě teda obdivuju, že jsi mu odpustila, ale nezaslouží si to! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
8.3.13 07:45

@terinka4444 naprosto s tebou souhlasím. taky bych jí nenechala. nakopírovala bych si jejich sms a pěkně bych to poslala manželovi té paní, ať ví na čem je…

taky nesnáším ženské (i chlapy) co se tahají s ženatým (vdanou) :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.13 07:48

Děkuji. Já bohužel na jejího muže kontakt nemám, viděla jsem ho jednou v životě a to už budou 2 roky, takže už bych ho ani nepoznala. Znám jen jeho křestní jméno a její jméno za svobodna. Vzhledem k tomu, že bydlí v sousedním městě, tak bych ho i těžko dohledávala, i když vím, v které čtvrti bydlí. Takže jediná věc, která mi zbývá, je napsat jí z cizího čísla (protože její číslo oficiálně nemám), že jsem kamarád jejího muže a že jsem je tehdy a tehdy viděl a když toho nenechám, manželovi to řeknu.
Ještě pro upřesnění, ona se s manželem zná dýl než jsme spolu, její máma totiž dlouhá léta žila s manželovým tátou, takže oni spolu měli vztah jako nevlastní sourozenci, proto mu přijde normální být s ní v kontaktu. Mě ale ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.13 07:51

Cheche, ale to by si dal, kdyby šel k ní. Ona totiž bydlí s manželem a matinkou ve 2+1, takže by vyfásnul obě. To bych ho chtěla vidět :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2499
8.3.13 08:03
@Anonymní píše:
Děkuji. Já bohužel na jejího muže kontakt nemám, viděla jsem ho jednou v životě a to už budou 2 roky, takže už bych ho ani nepoznala. Znám jen jeho křestní jméno a její jméno za svobodna. Vzhledem k tomu, že bydlí v sousedním městě, tak bych ho i těžko dohledávala, i když vím, v které čtvrti bydlí. Takže jediná věc, která mi zbývá, je napsat jí z cizího čísla (protože její číslo oficiálně nemám), že jsem kamarád jejího muže a že jsem je tehdy a tehdy viděl a když toho nenechám, manželovi to řeknu.
Ještě pro upřesnění, ona se s manželem zná dýl než jsme spolu, její máma totiž dlouhá léta žila s manželovým tátou, takže oni spolu měli vztah jako nevlastní sourozenci, proto mu přijde normální být s ní v kontaktu. Mě ale ne.

„Zoufalí lidé dělají zoufalé věci.“ Tak do toho. Možná z toho bude nějaká mela a ty konečně budeš moci vymezit se - tedy vymezit své nové hranice. Protože to potřebuješ, konečně pořádně zavzdorovat. Tak do toho :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
8.3.13 08:39
@Anonymní píše:
Ještě pro upřesnění, ona se s manželem zná dýl než jsme spolu, její máma totiž dlouhá léta žila s manželovým tátou, takže oni spolu měli vztah jako nevlastní sourozenci, proto mu přijde normální být s ní v kontaktu. Mě ale ne.

Manželství ti to nevrátí, vztah s mužem nezlepší. A pokud mají takový blízký vztah, tak s tím stejně nepřestanou. Já bych žádné takové pomsty nedělala, připadá mi to zbytečné a trapné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky