Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Me se líbí ty detaily jako boruvkovy koláč a taky jména dvojčat
myslím že o prázdninách by už měly puberťacky touhle dobou snad chrnet… noo, očividně se mylim ![]()
Tak Pipi ještě něco přidej ![]()
@sissi79 píše:
zkus poposednout.. ale tohle individum bude patřit mezi ty nepochopitelné
Když já si dala Frisco a rozjelo mi to děsnou alergii, tak mi asi natekl i mozek.
@nicolinda píše:
Me se líbí ty detaily jako boruvkovy koláč a taky jména dvojčatmyslím že o prázdninách by už měly puberťacky touhle dobou snad chrnet… noo, očividně se mylim
Tak Pipi ještě něco přidej
Jo ty jména mě taky zaujaly, tak jsem si je gůglila a našlo mi to jen nějaký hambatý stránky. ![]()
@tiffany píše:
Když já si dala Frisco a rozjelo mi to děsnou alergii, tak mi asi natekl i mozek.
tak to se mi cválabohu ještě nestalo.. ikdyž moje sláma..
![]()
@tiffany píše:
Jo ty jména mě taky zaujaly, tak jsem si je gůglila a našlo mi to jen nějaký hambatý stránky.
Holky takový komenty Pipi asi číst nechtěla - myslim ze chtela regulérní rady jak s tím šmejdem co si říká manžel zatocit ![]()
@nicolinda píše:
Holky takový komenty Pipi asi číst nechtěla - myslim ze chtela regulérní rady jak s tím šmejdem co si říká manžel zatocit
@sissi79 píše:
tak to se mi cválabohu ještě nestalo.. ikdyž moje sláma..
![]()
už jsem se i osypala… pomoc ![]()
@nicolinda píše:
Holky takový komenty Pipi asi číst nechtěla - myslim ze chtela regulérní rady jak s tím šmejdem co si říká manžel zatocit
no já si taky myslím, že v tom umí chodit. Zase něco upeče… No jo, zase je čas borůvek. Ten chlap to má načasovaný. ![]()
@sissi79 píše:kde
Už to nemůžu najít, ale bylo tam něco o orgasmu nebo tak, tak jsem to radši dál nerozklikávala ![]()
@tiffany píše:
už jsem se i osypala… pomoc
vyfoť se na památku.. doufám že to brzo splaskne.. máš ňáký prášky na alergii?
@tiffany píše:
Už to nemůžu najít, ale bylo tam něco o orgasmu nebo tak, tak jsem to radši dál nerozklikávala
no jo.. nas*at se takhle na noc
![]()
@sissi79 píše:
vyfoť se na památku.. doufám že to brzo splaskne.. máš ňáký prášky na alergii?
Prášek mám, ale ten by se neměl kombinovat s alkoholem ![]()
@tiffany píše:
Prášek mám, ale ten by se neměl kombinovat s alkoholem
ve frisku zas toho alkoholu moc není a horší už to nebude.. aby to nezačlo svědit apod..