Manžel mě podvádí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3754
4.8.14 00:08
@tiffany píumí chodit
no já si taky myslím, že v tom umí chodit. Zase něco upeče… No jo, zase je čas borůvek. Ten chlap to má načasovaný. :mrgreen:

Tak ona v tom fakt asi umi chodit, hele ona asi ani radit nechtěla, třeba se chtěla jen vytáhnout jak je dobrá a my to tu nepochopily :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
4.8.14 00:09

Pribehy s civavou nebo pYlotem, ktery hledal letiste, byly lepsi. Mela bys, mila Pipi, zapracovat vice na svem tvurcim psani. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3754
4.8.14 00:11

@cilly sakra ty mas paměť - tyhle byly fakt mnoooohem lepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
4.8.14 00:13
@cilly píše:
Pribehy s civavou nebo pYlotem, ktery hledal letiste, byly lepsi. Mela bys, mila Pipi, zapracovat vice na svem tvurcim psani. :D :D
:think: :think: jsem něco prošvihla? 8)
  • Citovat
  • Upravit
3754
4.8.14 00:17

@sissi79 Jj to byla pohadkarka, kterou mel jen málokdo šanci předčit fantazií :-D a bajecne ses u toho bavila. Pipi ma fakt co dohanet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
4.8.14 00:25
@sissi79 píše:
ve frisku zas toho alkoholu moc není a horší už to nebude.. aby to nezačlo svědit apod..

už jsem si to radši dala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
4.8.14 00:26
@nicolinda píše:
Tak ona v tom fakt asi umi chodit, hele ona asi ani radit nechtěla, třeba se chtěla jen vytáhnout jak je dobrá a my to tu nepochopily :-D

Taky si myslím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
4.8.14 00:27

@nicolinda a vy, koukám, taky pečete… :think: :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3754
4.8.14 00:31

@tiffany to moje malá princíí Ja moc nee, my máme hodnyho tatínka, po něm koláče házet netřeba, my si je dáváme ke kafi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
4.8.14 08:48
@klarushka píše:
@Cornelia Pipi a teď tu o červené karkůlce ;)

a nebo o koblížkovi :think:

• Citovat
  • Upravit
9
8.10.22 20:02

Musím přispět svou zkušeností. Včera jsem zjistila po několikaměsíční nejistotě že můj partner žil tři roky paralerní vztah s milenkou. S tím mobilem na záchodě to bylo také tak. A k tomu pravidelně páteční výlety. Celková odtažitost a podráždění. Byli jsme spolu 8 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
17.10.22 04:53
@Okek píše:
Musím přispět svou zkušeností. Včera jsem zjistila po několikaměsíční nejistotě že můj partner žil tři roky paralerní vztah s milenkou. S tím mobilem na záchodě to bylo také tak. A k tomu pravidelně páteční výlety. Celková odtažitost a podráždění. Byli jsme spolu 8 let.
:hug:

Rozejdi se. Žena musí mít hrdost v těchto věcech, jinak se s ní zachází jako s onucí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí