Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
a když z toho Radek není nadšený, že podvádí, tak proč to dělá??? protože manželka má tři děti a tak holt není schopná s ním souložit 3 x týdně???? Fakt nakopat někam…ona mu porodí tři děti a on si tady plače na ramínko a klidně mě ukamenujte…
gábiko je to jednoduché, manželkaj o manžela stojí, on ne, nemá cenu jednostranně zachraňovat vztah když o to druhá polovina nestojí, navíc nejednají s chladnou hlavou ani jeden, ona dělá naschvály, protože je naštvaná, on ví, že dělá botu, ale neví jak na tom přesně je s milenkou, nebo nechce přijít o část vybudovaného finančního zázemí, tohle není o lásce a náklonnosti, ale o vzteku a vlastním pohodlí, nic víc a nic míň chybí úcta jednoho k druhému
Tak já pro tentokrát anonymně
Prošla jsem si nevěrou několikrát - manžel mě opakovaně podváděl, pokaždé s jinou. Prostě si chtěl jen užít a život jde dál.
Já se trápila, brečela, prosila, vyhrožovala, hrála jsem si na supermanželku a mámu, jen abych ho u sebe udržela. Čím více jsem se snažila, tím více se on bavil jinde. Ze mě dělal debila i když jsem měla důkazy. Říkal mi „jdi se léčit“ - bože, za ty slova bych ho zabila
. Prostě byl king
![]()
Jednou jsem toho začala mít dost, šla jsem do sebe, začala si vážit sama sebe, prostě změna a jeho nevěry jsem přestala řešit. Starala jsem se o domácnost tak nějak normálně, jeho jsem v podstatě ignorovala a žila vedle něj jako se sourozencem.
Došlo to k tomu, že po nějaké době mě začal podezírat, že mám někoho jiného, že ho podvádím, dělal šílené scény. Pár dní se vydržel starat o děti (přes odpoledne). Ze mě udělal šílenou děvku a couru - dodnes poslouchám, jak jsem ho podváděla (Když má svůj den
).
Ale od té doby si on jinde ani neškrtl
![]()
Má plnou hlavu toho, že já ho podvádím, že si na nějaké hledání milenek ani nevzpomene.
(A přiznám se, že občas bych mu nějakou nejraději našla sama, jen aby mě v posteli neotravoval
)
nepřihlášená Lenka
vegis,v něčem máš pravdu, kdyby milý Radek měl jen úlet, asi by bylo pochopitelné, ale dlouhodobý vztah s milenkou to není o lásce k ženě, nebo k sexu, jen mu milenka dala servis, jako by měl vlastně i doma a zabředne do toho až nad uši, pak je v tom namočenej jako by žil ve dvou manželstvích naráz
Lowel píše:
no jo Gábiko, vždyť ho nikdo nevyhání, jestli je rozumný chlap, pochopil, že špičkování, není o tom ho vyštípat a v tom je právě ta rozdílnost pohlaví a on to moc dobře víotázkou je, jestli s kocovinou zvládne pobrat, ale už je dost hodin, tak už by mu mělo být líp
. A názory mužů jsou vždy jedna věc, realita bývá jiná, i když oni si rádi zpestří, otázka je jestli je povoleno a dovoleno , nebo ne
(Posledný môj príspevok OT o Radkovi) ![]()
Lowel, pokiaľ ten osí nálet, ktorý ste na Radkovi predviedli, považuješ za normálnu komunikáciu, prípadne akési „vtipné špičkování“, tak sa nedá diviť tomu, že taký chlap proste odíde. I z partnerského vzťahu, nielen z diskusie.
Ano, názory mužov sú jedna vec (a realita iná), ale keď chceš chlapa presvedčiť o tom, že sa má od milenky vrátiť domov, asi sa budeš musieť trochu prispôsobiť tomu „jeho svetu“ a popátrať o tom, prečo vlastne za milenkou šiel. Aj keď to nie je fér, ako som už písala…
No,holky,tady se to pěkně zvrhlo..
Člověk sem půl dne nenakoukne a všechno je jinak..Je fakt,že zrovna Radek nic přínosného zakladatelce nepřinesl.. ![]()
a já nikoho nevyhánim,za ten pohled sem ráda ale nemuže nikdo čekat že bych mu vzdávala nějaké ovace
.
Gabi,ne každá nevěra muže je vina manželky…proto tady asi nejvíc zareagovaly holky,které s nevěrou muže prostě nebojují,protože mají doma slušné fér chlapy.Málokdo by něco takového,jako je zakladatelčin muž,potažmo Radek,doma snesl… ![]()
dovolím si s tebou gábiko nesouhlasit, Radek svým názorem zakladatelce neporadil, protože to co radí může fungovat jen a pouze pokud ta protistrana měla jen úlet a chtěla by řešit, pokud si však „v zábavě“ libuje řešit nebude a z manželky i milenky dělá pitomce, nakonec stejně skončí sám jako kůl v plotě, protože strčil hlavu prakticky do toho samého chomoutu ![]()
Lowel souhlasím…a ManželkyJ mi je líto
proto říkám, žadné naschvály, ale vykopnout, třeba se vzpamatuje…jako sorry, ale ona najde smsku od nějaké „Kytice“ a on z ní dělá oslíka??? To si musí být sám sebou hodně jistej,tak bych ho trochu znejistěla…a ještě se podivuje nad nevyžehlenou košilí…já bych mu zabalila kufry, zatím co je v práci a hodila mu je za dveře a nahoru položila kytici z kopretin
a Gábiko je to názor, nikoho nechceme vyštípat, ale nemyslím si, že je fér, že v diskuzi, kdy je žena nešťastná z manželovy nevěry a neví kudy kam, by měl psát chlap, kterej se peleší jinde…to ať si jde vyprávět těm svým kámošům do hospody, proto jsem tak drsná…a hezky to tu někdo napsal, „my, co máme doma férový chlapy“…já bych toho mýho s chutí taky někdy zabila, umí se chovat děsně, ale řekla bych, že i přes to všechno by nedokázal rozbít rodinu kvůli šoustnutí vedle
a co si Radek pomůže? Skončí to stejně
No kopretiny by se těžko sháněly to je fakt
, ale v tomhle máš pravdu, nejhorší je, že si asi hned na počátku vztahu neudělali mezi sebou jasno, kdyby tahle situace nastala. U nás jsou pravidla daná jak mnou tak i drahou polovičkou a v tomhle ohledu je to pak o dost jednodušší, člověk by jednal s chladnou hlavou i když jsou děti, otázkou však je kolik procent lidí by to asi dokázalo. Vztah je jako kytka, když ji zlomíš už se nevzpamatuje furt bude růst křivě, jestli vůbec ![]()
ManželkoJ, a ostatní Berunko, anonymní ap. Mám stejnou zkušenost- lži, výmluvy na práci, telefon na WC, ale neustálé ujišťování, že mě miluje, dokonce mě tehdy žádal o ruku, a když jsem uhodila a chtěla věci řešit… začal mě urážet, že jsem paranoidní, že si něco namlouvám( až jsem se dostala do mobilu a na email a měla jistotu). Pak jsem kontaktovala jistou slečnu… A prý se hrozně milují a že nechápe, proč tak zuřím, když ho nemám ráda- poťouchlá holka, co si myslela, že mě chlap nechá s dvěma dětma a barákem a hypotékou samotnou a já ho ještě vyplatím… Nastal boj-pro mě hodně bolestivý- 8kg během 14ti dnů dolu, nespala jsem, nemohla pracovat, starost o děti mě držela při životě…a moje sestra, která mě podporovala psychicky. Po 3 měsících jsem si nechala předepsat antidepresiva a svět dostal jinou barvu. Tohle trvalo rok- za tu dobu jsem miláčka 4× „vyhodila“ a poslala ke slečně. Skončil servis vaření, protože to slečna neuměla, košile do obleku do práce si žehlil sám, protože to slečna nedělala… a ještě se za jeho zády scházela se svými bývalými milenci… Když jsem mu chtěla otevřít oči a říkala, že slečna má zájem, jen aby mi ublížila, chce jen jeho pěníze, nezáleží mu na něm a i před přáteli ho ponižovala( a to byla o 11let mladší od něj), tak nechtěl slyšet- růžové brýle mu spadly až jsem udělala definitivní konec, poslala ho pryč a slečna ho do měsíce vyhodila. Dokud jsme se o něj jakoby přetahovali, byl on na koni, ona se bavila a já trápila. Po roce jsem si v sobě vybojovala, že můžu a chci žít sama, že i když ho miluju, tohle už mi za to nestojí a mám život před sebou a děti si zaslouží mít veselou a ne utrápenou maminku… Najednou se vrátil s prosíkem, jak mě miluje a že ona ho vydírala, že si něco udělá ap., kdyby to s ní skončil(čemuž věřím). Já byla neoblomná a dala jsem mu měsíc, aby si našel bydlení a opustil dům nadobro. Ale stále jsem ho milovala… Bylo to moc těžké. Nakonec se po měsíci neodstěhoval, já jsem nadiktovala pravidla- již nikdy žádná žena, telefon bude „transparentní“, a pokud by naši dohodu porušil, končím ihned. Rok se s rokem sešel, po té době miláček pořádně vystřízlivěl, dodnes se mi omlouvá, jak mi ublížil, že prostě myslel, že už ho nemám ráda, když jsem se každou minutu netulila(po 7mi letech…)a hledal lásku jinde… Asi taky „dospěl“- skoro ve 40ti- a pochopil v čem tkví hodnoty života, co je partnerství a že vše není jen o sexu (který jinak u nás je na 1*) a už ho nepodezírám, věřím mu, opravdu věřím, že už to nikdy neudělá a mohu říct, že náš vztah je mnohem pevnější než před 2ma lety… No a perličkou je, že čekáme miminko a přítel je ten nejpozornější tatínek, co znám ![]()
RADA mé zkušenosti- přestat se starat o to co dělá a kde je… a proč. Neobviňovat se, že jsem selhala!!! postavit se k zrcadlu, usmát se a v každé slabé chvilce si opakovat, tohle je můj život, jsem krásná a atraktivní, mám zdravé krásné děti a tohle mi nestojí za to, abych se zničila… Přestat vařit a prát, nehrát komedii před rodinou a dětma(přiměřeně k možnostem vysvětlit, že si tatínek řeší nějký problém) a s chlapem přestat komunikovat, nenaslouchat mu ap. Jen co se týká provozu domácnosti, stroze a jasně, základní věci. Každý, každý chlap je žárlivý, a když zjistí, že nemá nad ženou „vládu“, že ona si vyrazí třeba „s kámoškou“a on hlídá děti…ale neví, kam šla a kdy přijde- rozhodí ho to, a jak tu jedna holka psala, bude se zabývat Tebou a pustí ho myšlenky na jinou- protože ta „kořist“ co měl jistou, starala se mu o domácí krb ap., nyní jaksi ztratil zpod kontroly a musí začít znovu lovit, aby o ni nepřišel.....
A omlouvám se za anonymní, ale je to moc osobní…
Teda anonymní já tohle prostě nepochopim.Nevim jestli je to tím že si nedělám žádné vazby bez kterých bych nemohla žít i když chlapa miluju tak si dokážu představit život i bez něj a vždy mám otevřená zadní vrátka tak abych neskončila na ulici ,ale já bych tohle nedokázala.Nedokážu si představit že na mě chlap vleze když byl před chvilkou u jiné.Vim že to není máslo že to neubejvá
,ale jsem ješitná a neskousla bych to,ale těm co to maj jinak a takle bojujou přeju s celého srdce aby to vyšlo a bylo to na vždy ![]()