Manžel mě podvádí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12978
5.1.11 13:56
Radek9 píše:
manželka J píše:
nemám ráda změnu. Doteď mi to tak docela vyhovovalo, výhrady jsem občas měla, ale dalo se to zvládat…Začínám na sebe myslet. Přihlásila jsem se do angličtiny a začala chodit cvičit. Ale to už se tatínkovi moc nelíbí, že musí tak často hlídat děcka. Samozřejmě. Je chlapec taky docela žárlivý. Asi budu muset zasít semínko a počkat, až začne klíčit.....tak si představte, jaké má„miláček“ nervy. Když ráno volal, s úsměvem jsem mu zvedla telefon. A odpověď? „však víš, že miluju jenom tebe“ „Neříkáš to v poslední nějak často?“ Tak jsem mu nakukala, že mluvil ze spaní, že taky říkal, že mě miluje a pak řekl jiné jméno.Drobet se divil, ale přešel to s úsměvem. Asi se ze mě stává masochista. Normálně jsem se u toho bavila.......asi mi začíná hrabat

Cvičení a vzdělávání doporučuji ..
Ale ty hlášky a naschvály mají naprosto opačný efekt.

Z vlastní zkušenosti bych se snažil „překvapovat .. a to příjemně“ … něco ve stylu :
„jestli Tě Tvoje milenka neuspokojí, tak přijď ke mě .. zvládmu to líp“ .. doplněno nějakým pěkným dotykem či gestem a uvidíš co to udělá …

Teda předpokladem je, že manžela opravdu chceš …

Radku, ale tohle zní teda slizce..takhle se podbízet.. :roll: :roll: Si ho jako přetahovat v uspokojování??? Ty by ses začal mazlit s nevěrnou manželkou jako by nic???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radek9
5.1.11 14:13
manželka J píše:
ano, manželka chce, opravdu myslíš, že by to tak fungovalo?

Nevím co bude fungovat v Tvém případě …
Já píšu co by možná účinkovalo na mě …
A to je asi něco co NEOČEKÁVÁM … a co by mě nahlodalo přemýšlet jestli mi přeci jen ta moje žena za to nestojí.

A je vcelku jasné co očekává a na co je připravenej nevěrnej chlap (alespoň průměrně inteligentní).
Očekává hist. výlevy, řev, scény, kufry, naschvály, výhružky, ovlivňování dětí rodiny apod.

Já jsem jen teď v pozici nevěrného chlapa, který miluje svoje děti a patrně i manželku a moc rád by rodinu udržel a krizi ustál, ale jiný řešení než nevěru nenašel …

• Citovat
  • Upravit
23505
5.1.11 14:15

Aha, tak mě to příjde jako super řešení pro chlapa. Bude mít milenku i ženu a nebude mít důvod něco měnit. A která ho bude zlobit, ta bude mít smolíka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radek9
5.1.11 14:17
Radku, ale tohle zní teda slizce..takhle se podbízet.. :roll: :roll: Si ho jako přetahovat v uspokojování??? Ty by ses začal mazlit s nevěrnou manželkou jako by nic???

Slizký to bude, když to bude neupřímný …
Když to bude opravdový, tak to bude překvapující a to je ten účinek .. teda možná :-)

• Citovat
  • Upravit
10120
5.1.11 14:27
tak tak…takhle to u nás trvalo 9 let…oboustranný servis a to dokonce měl touhu mi při milování říkat, jak ta jeho milenka není tak dobrá v posteli…takto to má fungovat?!!!
je zajímavé, že ex ani po dvou letech s tou svojí madam nebydlí, ale dělá jí šaška…jak je možné že po našem rozchodu neustál to, když jsem si našla chlapa?…docela mě na to zajímá mužský pohled…díky Radku
janine24 píše:
Aha, tak mě to příjde jako super řešení pro chlapa. Bude mít milenku i ženu a nebude mít důvod něco měnit. A která ho bude zlobit, ta bude mít smolíka :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
5.1.11 15:51

Já si prostě nemůžu pomoct.Ale já bych toho svýho vykopla, nebo se s dětma odstěhovala. Koukat na něj doma bych furt nemohla-je taky pravda, že bych se postarala o to, aby mne neviděl, jako ubulenou a zhroucenou chudinku(ba naopak přičinila bych se k tomu aby alespoň na oko to vypadalo, že jsem se zbavila koule u nohy), co se týče záchrany vztahu-tak to se přiznám, že bych neměla zájem.Patřím k těm, kteří jen tak neodpustí a rozhodně nezačnou věřit a bez důvěry je to stejně o ničem(podle mého)
Dost věřím že láska je jako nit, dá se sice navázat,ale uzel tam prostě zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
5.1.11 15:58

Já bych vztah zachraňovala pouze v případě, že by o to stál i on. Ne jenom já. K čemu se snažit, když on se mi při každý příležitosti vysmívá do obličeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
5.1.11 16:01

Radku, ty jsi takový prototyp bigamisty jak tak koukám, jenže ženský to tak nastavený ve většině případů nemají :think: ty chtějí vědět na čem jsou buď vše, nebo nic. Život v trojúhelníku může být zajímavý, pokud schvaluje i ta manželka a milenka, jinak je to tak akorát na ten kufr přede dveřma. ten schválený trojúhelník a funkční znám taky z okolí, prý není špatný :nevim: , ale na to musí být oboustranná spokojenost, jinak je to pouze a jen o tom, že je spokojený jen jeden jedinec a ostatní kolem trpí. V tom mi dáš jistě za pravdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
5.1.11 16:11

Radku ty na to koukáš jen skrze svůj případ, kdy ti asi žena nedá ( možná se pletu), ale tady zakladatelka o celibátu nepsala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
5.1.11 16:29
Radek9 píše:
manželka J píše:
ano, manželka chce, opravdu myslíš, že by to tak fungovalo?

Nevím co bude fungovat v Tvém případě …
Já píšu co by možná účinkovalo na mě …
A to je asi něco co NEOČEKÁVÁM … a co by mě nahlodalo přemýšlet jestli mi přeci jen ta moje žena za to nestojí.

A je vcelku jasné co očekává a na co je připravenej nevěrnej chlap (alespoň průměrně inteligentní).
Očekává hist. výlevy, řev, scény, kufry, naschvály, výhružky, ovlivňování dětí rodiny apod.

Já jsem jen teď v pozici nevěrného chlapa, který miluje svoje děti a patrně i manželku a moc rád by rodinu udržel a krizi ustál, ale jiný řešení než nevěru nenašel …

Nejsi ty náhodou manžel od zakladatelky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
5.1.11 16:35

Ha bingo :palec: :mrgreen: :lol: hele holky, ale znám i ženskou co má dva zajíčky k dispozici tak v trojúhelníku, a je spokojená i oni, ale taky to má schválený, takže nevěra se jaksi nekoná, koukala jsem jak bloud 8-o :roll: ale když jim to vyhovuje :nevim: proč ne? Jenže to tenhle případ není, tady to chce ten kufr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
5.1.11 16:35

taky mám ten pocit.....Radek mi přijde trochu…„zvláštní“…jako sorry, kdybych věděla, že mi je manžel nevěrný, abych se mu přesně, jak napsala Lizbeth ještě takhle podbízela????? Radku neuraz se, ale Ty si jako chlap asi hodně věříš,co???? Já už psala jinde, bych ho vyrazila a zakladatelce se divím…přijde mi závislá…a takové to, „zajdu si k holiči, na cvičení do angličtiny…“ to má být jako řešení problému??? Jen jeho zašlapávání a přehlížení…věci se mají řešit hned, jinak to vyšumí a zasune se dozadu…a navíc manžel si bude myslet, že mu to prošlo jedniou, bude mít chutě zas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
5.1.11 16:47
Radek9 píše:
manželka J píše:
nemám ráda změnu. Doteď mi to tak docela vyhovovalo, výhrady jsem občas měla, ale dalo se to zvládat…Začínám na sebe myslet. Přihlásila jsem se do angličtiny a začala chodit cvičit. Ale to už se tatínkovi moc nelíbí, že musí tak často hlídat děcka. Samozřejmě. Je chlapec taky docela žárlivý. Asi budu muset zasít semínko a počkat, až začne klíčit.....tak si představte, jaké má„miláček“ nervy. Když ráno volal, s úsměvem jsem mu zvedla telefon. A odpověď? „však víš, že miluju jenom tebe“ „Neříkáš to v poslední nějak často?“ Tak jsem mu nakukala, že mluvil ze spaní, že taky říkal, že mě miluje a pak řekl jiné jméno.Drobet se divil, ale přešel to s úsměvem. Asi se ze mě stává masochista. Normálně jsem se u toho bavila.......asi mi začíná hrabat

Cvičení a vzdělávání doporučuji ..
Ale ty hlášky a naschvály mají naprosto opačný efekt.

Z vlastní zkušenosti bych se snažil „překvapovat .. a to příjemně“ … něco ve stylu :
„jestli Tě Tvoje milenka neuspokojí, tak přijď ke mě .. zvládmu to líp“ .. doplněno nějakým pěkným dotykem či gestem a uvidíš co to udělá …

Teda předpokladem je, že manžela opravdu chceš …

Sorry, ale to bych se musela poblít…
Z toho, jak šahám na chlapa, na kterého šahala ten den kopretina, a před očima by mi tančily bakterie pohlavních chorob… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
5.1.11 16:57

dle mého názoru mu jde opravdu o ten komfort a i o rodinu. Pořád zapírá a pokud mu nevolám, začíná sám volat častěji. Přestala jsem tolik hysterčit, nevím, na jak dlouho. Přišel domů a „zlatíčko, myslíš si, že bys mi mohla do práce vyžehlit aspoň tuhle košili?“ „miláčku, pokud po mně vyžaduješ, abych se chovala jako manželka, budeš se muset začít ty chovat jako manžel“ na to už pak neřekl nic a odjel do thaiboxu…a je fakt, že čeká, že budu řvát,histerčit, dělat scény, balit kufry, naschvály, výhružky a tím by měl záminku se okamžitě sebrat, a jít do garáže. Tak se snaží komunikovat, přijde, přitulí se, dá mi pusu, a když odjížděl, tak mě pohladil se slovy, „ale vždyť víš, že mám jenom tebe“
prvotřídní herečka, jenom nevím jak si to představuje, když mu kopretina píše, že se rozhodla a nikdy se ho nevzdá. Připadám si jako ve špatném filmu, u kterého neznám konec. Představte si, že nám kamarádka na silvestra, jen tak ze srandy, vyložila karty a milenku jsme tam měli oba dva…fakt mi zatlo a tatínek si pak znovu karty vyložit nedal…ale plánuje společnou dovolenou…ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
5.1.11 17:20
lleennttiillkkaa píše:
manželka J píše:
taky jsem se mu na to prádlo vybodla a čekám, jaká bude reakce.Holky, já vás všechny chápu. Za jiných okolností a kdyby se to netýkalo mě, bych říkala to samé, ale já na nějaké radikální řešení ještě nejsem připravená…Vařit nemusím, jídlo si chystá sám. V sobotu jsem mu talíř s obědem, jako správná hysterka, hodila do koše. Tak vzal foťák a šel si to vyfotit. On kupuje maso a já ho hážu do koše. Bylo mi ze mě samotné zle.
To ho i přes tohle všechno ponižování máš ráda?

On v tom evidentně umí chodit… už si sbírá důkazy…co asi plánuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí